یعنی میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا یگیید تو این رنج قیمت چی بخرم؟؟؟؟؟؟؟ سونی canon یا.... چه مدلیییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدین![]()
یعنی میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا یگیید تو این رنج قیمت چی بخرم؟؟؟؟؟؟؟ سونی canon یا.... چه مدلیییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدین![]()
در وحله اول به هیچ وجه الکل مستقیم روی لنر نپاش.
با یه دستمال خیلی نرم و پنبه ای لنز رو پاک کن. البته قبلش کمی دستمال رو مرطوب کن(خیلی کم).بعدش لکها رو پاک
کن.
دوست عزیز زوم بالا در محیطهای بسته و تاریک به هیچ وجه کاربرد نداره.
بهتره روی یکی از این دو متمرکز بشین!
سلام .
من دوسال پیش a1100کنون خریدم 160تومن برای کارای معمولی عکسهای خانوادگی از اونجایی که دوست دارم هر چیزی رو میخرم معمولا نذارم بمونه تا کمپلت از رده خارج بشه دائم عوض میکنم .
میخوام بفروشمش دوباره160تومن به نظرشما با 10 الی 20تومن افزایش چی بخرم بهتره؟
نظر خودم a2200کنون هم فیلمبرداری hdداره هم 14پیکسل که زیاد مهم نیست هم باتریش لیتیو می این مزیتهارو نسبت به a1100داره؟به نظر شما ارزش داره اینکارو بکنم؟؟
یه سئوال فنی هم داشتم :اینکه تو مشخصات دوربینها لنزو میزنن 140/28منظورش قطر وضخامت لنز ؟؟
اگه اینطوره هرچی قطر بزرگتر باشه مزیتش چیه ویا بازم اگه درست با شه هرچه ضخامت کمتر یا بیشتر بشه چی؟
سلام.
زوم بالا براتون مهمه؟؟؟
این مدل سونی یکی از کوچکترین دوربینهای SLR هست که سونی روی اون خیلی مانور داده.
شما نهایتا جقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟
سلام.
یکی از بهترین مدلها در این رنج قیمت:
Fujifilm - FinePix F500EXR...326.000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
فکر نمیکنم با 10یا20هزارتومان افزایش بودجه{در ایران}بشه مدل دوربین رو ارتقاع داد! برای این کار لااقل 50تا60هزار
تومن نیازه. البته گاهی اوقات این مبلغ هم کفاف کار رو نمیده. به نظر من همین مدل رو نگهداری بهتره.
این اعداد هم فاصله کانوی لنز هست. معمولا در لنزهایی که این اعداد اختلاف زیادی از هم دارند(مثلا یک لنز 28-250)
اون لنز و اون دوربین کامپکت دارای زوم بالا و قوی ایی هست. پس به ضخامت مربوط نمیشه. فاصله کانونی رو مشخص
میکنه. البته کاهی اوقات هم این افزایش فاصله کانونی ممکنه مشکلاتی رو برای عکاس پیش بیاره که باید با توجه به
نوع کارکرد و عملکرد عکاسی(نوع منظره) دوربین کامپکت انتخاب کرد.
من اصلا از عکاسی و دوربین دیجیتال سر رشته ندارم. میشه راهنماییم کنید تا یک میلیون تومن چی بگیرم؟؟ ترجیحا میخوام Canon باشه... عکاس های حرفه ای اگه برند دیگه ای مد نظرتون هست لطفا راهنمایی کنین مرسی...
متد و سبک عکاسی؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
Javabe mano kasi nemidume?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)