نه متاسفانه به یک روال نیست. بعضی سیمکارت هام تو همون 10-20 گیگ اول یا کمتر محدود شدن ولی بعضیا بیشتر دووم آوردن. حالا نمی دونم تجربه سایر دوستان چی باشه!
نه متاسفانه به یک روال نیست. بعضی سیمکارت هام تو همون 10-20 گیگ اول یا کمتر محدود شدن ولی بعضیا بیشتر دووم آوردن. حالا نمی دونم تجربه سایر دوستان چی باشه!
لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان... من جزئیات قرارداد چین رو نمیدونم اما میبینم کسانی تا دیروز از تحریم و فشار اقتصادی بر زندگانی مردم ایران و تهدید نظامی و اعزام ناو و بمب افکن ترامپ به خلیج فارس پشتیبانی میکردند کسانی که در فضای مجازی به امید دیدن دلار پنجاه هزار تومانی در ایران بشکن میزدند و انتظار فروپاشی اقتصادی ایران رو داشتند امروز از این قرارداد اقتصادی شدیدا عصبی شده مانند اسپند روی آتش بالا و پایین میپرند و سعی دارند با تکیه بر اسکولیسم سیاسی و فریب و جهت دهی به افکار مردم عامی در رسانه هاشان خود را دلسوز مردم و ایران نشان داده بابت اینکه ممکن است نفت ایران ارزان فروش رفته یا بقول خودشان ایران مستعمره چین شود ابزار نگرانی میکنند! چطو شد! شما که با تحریم نود درصد ارزش پول مارو پایین آوردید الان نگرانید که نفت ایران ارزان فروش رود! اما واقعیت این هست آنچه برای ما میگویند با آنچه بین خود میگویند متفاوت هست دیروز در یوتیوب کلیپی از مصاحبه با سردبیر بخش فارسی وزارت خارجه اسرایل میدیدم که میگفت آمریکایها از قراداد چین شدیدا عصبانی و نگرانند و بعید هست این رو پنهان نگه دارند مجری پرسید چرا وی گفت چون این قرارداد درصورتیکه اجرایی شود اسلحه تحریم را از دست آمریکاییها خواهد گرفت. بعد از قضایای عراق و افغانستان افکار عمومی آمریکا بهیچ عنوان اجازه یک جنگ و درگیری دیگر در خاورمیانه را نخواهد داد و تحریم یگانه سلاح پیشبرد اهداف امریکا هست و از این رو این قرارداد اقتصادی با چین دومین اقتصاد بزرگ واولین اقتصاد رو به رشد دنیا تا این حد به اینها فشار آورده. در منطقه ای که از ترکیه تا عربستان و امارات و بحرین و پاکستان همه آمریکا درشان نیرو و پایگاه نظامی دارد یعنی جایی که بدون اجازه فرمانده آمریکایی پایگاه رهبران اون کشورها هم اجازه ورود ندارد نمیگویند اینها مستعمره آمریکا هستند تازه پزشون رو بماهم میدن اونوفت بابت یک نورافشانی پرچم بمناسبت سال نو چینی که شدیم مستعمره چین! ادعای خرد هم داریم...
خر گفت : علف آبی است ، گرگ گفت : نه سبز است
نزد شاهِ جنگل (شیر) رفتند و ماجرای اختلاف را گفتند
شیر گفت : گرگ را زندانی کنید !
گرگ گفت : مگر علف سبز نیست ؟!
شیر گفت : سبز است ، ولی دلیل زندان رفتن تو ، بحث کردن با خر است
نتیجه اخلاقی : با احمق بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند
پیشِ احمق ، نه ز عجزست مرا خاموشی - طرف بحث به نادان نشدن ، دانایی است
حضرت حافظ میفرماید :
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید - گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
و چه زیبا فرمود ، حضرت مولانا :
در نیابد حالِ پخته هیچ خام - پس سخن کوتاه باید والسلام
سلام خود ریموند ردینگتون هم حداقل یه احترامی برای مخالفینش قائل هست قبل از اینکه اون ها رو از بین ببره، نمیدونم چرا دچار توهم هستین که شما بیشمارید و هرکسی مخالف تفکرات غرب زده شما باشه لایق توهین و تمسخر هست و میشه جیره بگیر من هرچی هم با این حکومت مشکل داشته باشم که به هزاران دلیل دارم ؛نه حب کسی باعث میشه پلیدی ها و مشکلات رو نبینم و نه بغض کسی باعث میشه نیکی ها رو نبینم؛بله بابا شما پراید سوار نمیشی ،واکسن فایزر میزنی، رژیم میگه شمال نرید از لج حکومت میرید و ماسک هم نمیزنید ،اشعار شقایق رو به گودرز ربط میدین ، از گشته شدم مامور نیروی انتطامی توسط دزد ها خوشحال میشید؛ آفرین تبریک میگم شما چنج رژیم کردین؛
شاید باور نکنی داشتیم از دم بیت رهبری رد میشدم دیدم همه سیاه پوشیدن و دارن گریه می کنن گفتم چی شده گفتن دیدی چی شد ماداشتیم با چین و روسیه قرار داد میبستیم اما چند نفر کامنت کذاشتن کاسبی ما خراب شد![]()
برو داداش به آرشیو ت برس چرت و پرت کمتر بگو
اره مثل ته خیار
باید حواستان باشد که اضافه نخورید
اینم منطق شما و همکیشان شما ،در دنیای مجازی پر از مدال و امتیاز در دنیای واقعی تهی ،حیف وقت که برای شماهایی گذاشته بشه که زمانی گذشتگانتون دروازه های کشور رو بر روی تازیان باز کردن مشکل شما و خر مذهبی ها موجودیت ایران هست و الا رژیم و حکومت بهانه است ؛برای حفظ ایران مرکزی باید جنگید ؛حالا شما در فضای مجازی ما در دنیای واقعی ......
چی مصرف میکنید پسر م
الان یعنی مخالف نظامییی
یا خر مذهبی نیستید
نمیشه که مخالف رژیم باشی و از دستاوردهای نظام احساس غرور کنی
ببخشید خان دایی ؛چشم احساس ضعف و بدبختی و زوال عقل و خودبرتر پنداری ، دیگران را نادیده گرفتن ، ومتوهم بودن ، رو بیشتر در خودم پرورش میدم مرسی که من رو از منجلاب نفهمی در آستانه 39 سالگی با 2 تا بچه خارج کردی ؛دست اهورا مزدا پشتت
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)