تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1278 از 3347 اولاول ... 27877811781228126812741275127612771278127912801281128212881328137817782278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,771 به 12,780 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این دو تا پست جا مونده بودند، چون کاربر تازه وارد بودند و حجم پست های پشت سر هم دوستان هم زیاد بود، رفتند صفحه ی قبل :

من دوباره قرارشون میدم، ان شالله که جواب بگیرند.

پرسش اول:

سلام آقا رضا شهرستان های استان هرمزگان کی 3Gمیشن ?

پرسش دوم:

سلام اقا رضا
    من نزدیک به شش ماهه که مشکله انتن دهیم رو با ایرانسل در میون گذاشتم اما تا الان همش با من تماس میگیرن که درست شد مشکلتون و اصلا فرقی نکرده! تا الان هم سه بار کارشناس برای تست قدرت سیگنال منزل ما امدن که عین جمله ی نفر اخری این بود که احتیاج به سایت داره این محدوده و علاوه بر نداشتن سیگنال قوی کیفیت هم نداره واینجور موارد رو شرکت باید قبل از هرچی بفهمه و درست کنه که حالا نشده و هزینه هر سایت تقریبا ۱۰۰ میلیونه و براحتی اینکارو نمیکنه!
    حالا من دیگه از رایتل استفاده میکنم اونم مشکل انتن دهی داره و مشکلمو دو هفتس که از پیگیریش میگذره میخوام بدونم اینم قراره درست نشد و اینقد طول بکشه؟ از کار ایرانسل که سر درنیاوردم من تو این مدت!
    درست روبه رو خونمون bts همراه اول هست که از پنجره معلومه و نمیتونن اپراتورا از این استفاده کنن اگه اینقد سختتشونه؟
    ببخشید زیاد شد ولی دیگه واقعا دارم شاخ در میارم از کار این اپراتورا مخصوصا ایرانسل!
    Last edited by Lord Farshad; 30-04-2015 at 17:48.

2. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تابستان سال قبل هم عرض کردم شبکه ملی شبکه ای است که تمام سایتهایی که در داخل ایران میزبانی میشود را به هم وصل کرده و با روترهایی که در زیر ساخت در هر استان است توسط تهران هولدینگ میشود. این هولدینگ به این صورت است که شما وارد سایت گوگل میشوید سرچ میکنید ایرنا . این روتر بدون معطلی شما را بدون عبور از فیلترینگ هوشمن به شبکه داخلی وصل میکند . پس شما احساس چالاکی در شبکه میکنید چون هیچ نظارتی از قبیل رمز نگاری و فیلترینک عکس ها و فایل های فلش وجود ندارد. برعکس شما از سایت خارجی سرچ میکنید پس از عبور از گیت وی اصلی زیر ساخت و فیاترینگ هوشمند شما با سرعتی پایین تر قادر به دریافت اطلاعات هستید. چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد. پس ار عبور از گیت توسط هلدینگ شما به لایه مویرگی وصل میشوید. سپس یه خود یوزر میرسد. کندی وایبر هم مربوط به فیلترینگ هوشمند و شبکه ملی است. چون سرعت شما را به شدت کاهش میدهد. تنها نرم افزار خاصی وجود دارد که قابل اجرا در اندرویید و مک و ویندوز است که عبور از گیت وی اصلی را تعدیل میکند که هم اکنون به صورت ازمایشی در دست برخی از نمایندگان است.
    والان شما پیش خودتون و دوستانتون افتخارهم می کنید به این افتخاربزرگ ملی نائل اومدین البته من به اون قسمت اول و شبکه کردن سایت های داخلی کاری ندارمخیلی هم خوبه منظورم قسمت دومه که با افتخار می گید با این فیلترینگ که ازبیت المال هزینه کردین دسترسی حتی به سایت های معمولی خارجی رو هم با اختلال مواجه خواهید کرد چون طبق گفته خودتون هیچ راهی برای اصلاحش نداشتین یعنی چی واقعا جدا یعنی حتی دو سه نفر بین شماها نیست که یک خورده فکر و قدرت انالیز داشته باشه بدونه این همه میلیاردها هزینه ازبیت المال و این جور کارها فقط پاک کردن صورت مساله است و به هیچی جایی با این سانسورکردن ها نرسیدید و نخواهید رسید واقعا بین شما پیدا می شه همچین افرادی
    امروزاین کاررو می کنید با اینده وعلمی که هرروز یک برگ جدید رو می کنه چه خواهید کرد وای برشما

4. 8 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والان شما پیش خودتون و دوستانتون افتخارهم می کنید به این افتخاربزرگ ملی نائل اومدین البته من به اون قسمت اول و شبکه کردن سایت های داخلی کاری ندارمخیلی هم خوبه منظورم قسمت دومه که با افتخار می گید با این فیلترینگ که ازبیت المال هزینه کردین دسترسی حتی به سایت های معمولی خارجی رو هم با اختلال مواجه خواهید کرد چون طبق گفته خودتون هیچ راهی برای اصلاحش نداشتین یعنی چی واقعا جدا یعنی حتی دو سه نفر بین شماها نیست که یک خورده فکر و قدرت انالیز داشته باشه بدونه این همه میلیاردها هزینه ازبیت المال و این جور کارها فقط پاک کردن صورت مساله است و به هیچی جایی با این سانسورکردن ها نرسیدید و نخواهید رسید واقعا بین شما پیدا می شه همچین افرادی
    امروزاین کاررو می کنید با اینده وعلمی که هرروز یک برگ جدید رو می کنه چه خواهید کرد وای برشما
    صد بار گفت من هیچ نقشی ندارم و فقط جواب سوالاتون رو میدم بفهمین لطفا و هی گیر ندین به این بنده خدا مشکلی داری برو ب اصله کاریا بگو

6. 2 کاربر از p30ex2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

صد بار گفت من هیچ نقشی ندارم و فقط جواب سوالاتون رو میدم بفهمین لطفا و هی گیر ندین به این بنده خدا مشکلی داری برو ب اصله کاریا بگو
    دوست عزیز بهرحال ایشان ازموضعی صحبت می کنند که انگار خودشون هم دقیقا تو متن ماجرا هستن بهتره یک دورپست های ایشان رو دراین رابطه بخونید و اینجا هم دادگاه نیست عزیزم فقط یک سری واقعیات رو البته خوشون ازما بهترمی دونند رو داریم می گیم
    شمام نگران نباش ایشون ازدست من و امثال من هم ناراحت نخواهند شد و اینجا می یان دراینده
    ولی عزیز شمایی که به من می گی حرف نزن امروز رو یادت بمونه اگه واقعاهمین جور که اقا رضا می گن این طرح با همین شدت بخواد اجرا بشه ماه اینده همدیگر رو همین جا می بینیم بعد ببین همین شما هاها چه جور صدبرابر نقد های تندتر رو تو همین انجمن و تو سایر فوروم ها و خبرگزاری ها خواهید داشت
    Last edited by babak2111; 30-04-2015 at 18:57.

8. 5 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز بهرحال ایشان ازموضعی صحبت می کنند که انگار خودشون هم دقیقا تو متن ماجرا هستن بهتره یک دورپست های ایشان رو دراین رابطه بخونید و اینجا هم دادگاه نیست عزیزم فقط یک سری واقعیات رو البته خوشون ازما بهترمی دونند رو داریم می گیم
    شمام نگران نباش ایشون ازدست من و امثال من هم ناراحت نخواهند شد و اینجا می یان دراینده
    ولی عزیز شمایی که به من می گی حرف نزن امروز رو یادت بمونه اگه واقعاهمین جور که اقا رضا می گن این طرح با همین شدت بخواد اجرا بشه ماه اینده همدیگر رو همین جا می بینیم بعد ببین همین شما هاها چه جور صدبرابر نقد های تندتر رو تو همین انجمن و تو سایر فوروم ها و خبرگزاری ها خواهید داشت
    من قبل اینکه ایشون بگه میدونستم و ب شماها گفتم اعتراض داری تو فروم نگو اینجا کی صداتو میشنوه؟[emoji3] گفتم برو ب اون بالایی ها بگو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من قبل اینکه ایشون بگه میدونستم و ب شماها گفتم اعتراض داری تو فروم نگو اینجا کی صداتو میشنوه؟[emoji3] گفتم برو ب اون بالایی ها بگو
    خوبه توضیح دادم بازشما می گی برو به بالایی ها بگو
    من گفتم این اقا به عنون نماینده همون بالایی ها به قول شما می یان اینجا ماهم نظرشخصیمون رو می گیم بهرحال این عزیزان دنبال بازتاب کارشون تو جامعه هم می گردن و به اون بالایی ها به قول شما اطلاع می دن امیدوارم متوجه شده باشید
    درضمن به مدیر بخش هم گفتم کل پست های امروز بنده رو حذف کنند تا شما دوستان عزیز ازاخرین اخبار تجهیزات ایرانسل و رایتل محروم نشید
    موفق باشید

11. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام آقا رضا ، شهرستان بویین زهرا قزوین کی تجهیز میشه به نسل سوم؟ جالا هر اپراتوری

بعد دوم اینکه گفته بودین دکل پارک ملت قزوین تجهیز نشده اما من نگاه که کردم تجهیزاتش بود و 9 تا مربع ها پشت سکتور بود!
    اما با این جال انتن دهی ما با وجود فاصله کم نداریم :-|

و از خیام شمالی انتن داریم که اون هم سرعت تری جیش 21 کیلوبایت هست :-|

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راسای اقا رضا قزوین کی وارد شبکه ملی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

منطقه ما (تهران) پوشش بدی داره و بارها و بارها به ایرانسل اطلاع دادم اما تاثیری نداشته . نسل سه و چهار هم نداریم و نسل دو هم به زور یک خط آنتن.چه راهی به ذهن شما می رسه؟سامانه 195 چطوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز اولا شما قبلا قول دادی این بحث تموم بشه. البته بخشیش تقصیر شما هم نیست چون برخی کاربرهای دیگه تاپیک رو به خاکی بردن. البته این انجمن و تاپیک هم کلا یا برای خودش وله بدون نظارت درستی و یا وقتی مدیرانش میان، برای ابراز وجود هم که شده یهویی میزنن سوال و جوابهای عادی رو هم پاک می کنن

دوما این طرح موهوم و ذهنی رو همه خیلی خوب میدونیم که عده ای سالهاست دربارش دارن هوچیگری میکنن و میگن از سال دیگه، از ماه دیگه، از هفته ی دیگه، از همین فردا اجرا میشه و همه بدبخت و فلک زده میشیم و ... اما در عمل دیدیم این غولی که این افراد میسازن توهمات شخصی بوده که و هست و خواهد بود چه از سوی شما باشه چه از سوی آقای rezairan88 یا هر شخص دیگری در هر مقامی. و این هوچیگریها فقط اسباب ترس بیخود عده ای ترسو هست و بس و کاربرد دیگه ای نداره! بگذریم از اینکه سیاست دولت هم هرگز چنین چیزی نبوده و نیست، حتی در دوره ی احمدی نژاد. چون امروزه هر کاربری برای افزایش دانش و بروز کردن علم و اطلاعات مفید خودشم که شده شدیدا محتاج اینترنت جهانی هست که متاسفانه یا برخی از همین مراجع به اشتباه مسدود شده و یا دسترسی به IP ایران داده نمیشه که در هر حال نیاز به ف شکن خواهد بود. هر دولتی هم که سر کار باشه اینرو بهتر از من و شما میفهمه

هر کی این اراجیف رو بگه امیدوارم ماه دیگه همین وقت شهامتش رو داشته باشه بیاد اینجا عذرخواهی کنه
    درباره ی لاین و وایبر و واتس آپ و ... که هیچوقت روی تبلت و گوشیم هم نصب نکردم همینقدر میدونم که از ابتدا هم بطور متناوب مسدود می شدند و اصلا هم چیز جدیدی نیست

16. 9 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •