تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1278 از 2605 اولاول ... 27877811781228126812741275127612771278127912801281128212881328137817782278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,771 به 12,780 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت اینرنت 2مگ من 220 KB ,آیا این سرعت درسته؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
    اولش که یه فایلو شروع میکنه خوبه(250) ولی بعد 20 ثانیه میاد رو 220!!!
    خط شما رو 2مگ بسته شده بخاطر همین نهایتش 1.7مگ (220کیلوبایت)میکشه و هیچوقت 2مگ رو کامل دریافت نمیکنید باید به پشتیبانی بگید دان استریم رو بالا ببرن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هزینه خیر از روی که وصل بشـه هزینه میاد رو قبض
    خیلی ممنون از شما

روزی که از 2020 تماس گرفتن گفتن از همین امروز که خط شما دایر میشه هزینه محاسبه میشه . در حالی که من برای دو روز اصلا کانکشن نداشتم چون مشکل از طرف خود مخابرات بود

الان که سرویس من نامحدود با پهنای 128 هست . یعنی تمام شبانه روز مودم روشن باشه و به اینترنت وصل باشه باز همون 12 تومن محاسبه میشه ؟ یعنی چه استفاده بشه چه نه مقدار هزینه ای که ماهیانه باید پرداخت بکنم ثابته ؟ یا نه مثل سرویس نامحدود میزان حجم مصرف شده روی محاسبه هزینه تاثیر میگذاره و مبلغ هزینه رو بالا میره ؟

اطلاعات توی اینترنت به صورت بسته های کوچیک "داده" که بهش "پکت" میگن منتقل میشه....
    مثلاً وقتی شما یه فایل 100 کیلوبایتی رو از طریق اینترنت میخوای بفرستی این فایل به 100 تا بسته ی 1 کیلوبایتی تبدیل میشه بعد این بسته ها یکی یکی به اون مقصدی که شما می خواید ارسال میشه....
    به دلایل مختلف بعضی از این پکت های ارسالی ممکنه به مقصد نرسن.... به درصدی از پکت ها که توی راه گم میشن میگن پکت لاس....مثلاً وقتی 1 در صد باشه یعنی از هر 100 تا پکت یکیش به مقصد نمیرسه.....
    در مورد پینگ....
    پینگ زمان لازم برای رفتن و برگشتن یکی از این بسته به یه مقصد مشخص(همون ip که توی دستور مشخص میشه) هستش.... این عددش همونیه که توی قسمت time دستور پینگ میاد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پینگ در درجه ی اول به فاصله بستگی داره... ولی زمانی که روتر های مسیر دچار congestion بشن افزایش پیدا میکنه.... به زبون ساده وقتی پینگ افزایش پیدا میکنه یعنی ترافیک شبکه در یک نقطه بیش از حد زیاد شده...

این مشکل آپلود هم احتمالاً بدلیل اینه که کانکشن TCP زود قطع میشه.... معمولاً وقتی پکت لاس بالا باشه این حالت پیش میاد...
    فکر میکنم راه حلش هم اینه که این کار رو اینقدر تکرار کنید تا موفق بشید...
    خیلی ممنون از توضیحات تون
    برای من که پهنای باند 128 هست میزان پینگ چقدر باشه خوبه و عالی هست ؟ از چه رنجی خوب و از چه رقمی به بعد ، پینگ بد هست ؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

خیلی ممنون از شما

روزی که از 2020 تماس گرفتن گفتن از همین امروز که خط شما دایر میشه هزینه محاسبه میشه . در حالی که من برای دو روز اصلا کانکشن نداشتم چون مشکل از طرف خود مخابرات بود

الان که سرویس من نامحدود با پهنای 128 هست . یعنی تمام شبانه روز مودم روشن باشه و به اینترنت وصل باشه باز همون 12 تومن محاسبه میشه ؟ یعنی چه استفاده بشه چه نه مقدار هزینه ای که ماهیانه باید پرداخت بکنم ثابته ؟ یا نه مثل سرویس نامحدود میزان حجم مصرف شده روی محاسبه هزینه تاثیر میگذاره و مبلغ هزینه رو بالا میره ؟

برای من که پهنای باند 128 هست میزان پینگ چقدر باشه خوبه و عالی هست ؟ از چه رنجی خوب و از چه رقمی به بعد ، پینگ بد هست ؟
    هر چقدر که استفاده کنید هیچ فرقی نداره 12 تومن میاد
    پینگ هم هر چقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتر و عالی تر هست و برای مخابرات برای داخل زیر 30 40 خوبه و برای خارج زیر 150 100

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از شما

شما سرویستون 128 هستش؟
    به نظرم ببریدش روی 512 یا 1 مگ... واقعا 128 با دایال اپ فرقی نداره... خیلی از مشکلاتی که دارید احتمالا دلیلش همین هستش....
    -----
    چرا اینقدر روی پینگ حساس هستین؟ پینگ برای کسی که بازی نمیکنه زیاد مهم نیستش.... همونطور که گفتم وقتی شبکه شلوغ میشه معمولاً پینگ هم بالا میره ولی پینگ اصلا معیار خوبی نیستش....
    اگه میخواید وضعیت اینترنتتون رو چک کنید اینارو تست کنید:
    پکت لاس
    سرعت تک کانکشن
    سرعت مولتی کانکشن

5. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ali2067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان....
    من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
    الان قبض برام آمده 114 ...
    در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
    چی جوی محاسبه شده....؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان....
    من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
    الان قبض برام آمده 114 ...
    در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
    چی جوی محاسبه شده....؟
    مدت زمانی که شما سرعت رو بردی روی 2مگ دقیقاً 30روزه بوده؟ بیشتر نبوده؟ چون اگر بیشتر باشه روزها اضافی هم حساب میشه
    در ضمن اون 15 و 74 تومنی که در سایت هست قیمت قدیم هست الان کاهش پیدا کرده
    اگر با اون خط مکالمه هم داشتید فقط ستون ADSL محاسبه کنید +مالیات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما سرویستون 128 هستش؟
    به نظرم ببریدش روی 512 یا 1 مگ... واقعا 128 با دایال اپ فرقی نداره... خیلی از مشکلاتی که دارید احتمالا دلیلش همین هستش....
    -----
    چرا اینقدر روی پینگ حساس هستین؟ پینگ برای کسی که بازی نمیکنه زیاد مهم نیستش.... همونطور که گفتم وقتی شبکه شلوغ میشه معمولاً پینگ هم بالا میره ولی پینگ اصلا معیار خوبی نیستش....
    اگه میخواید وضعیت اینترنتتون رو چک کنید اینارو تست کنید:
    پکت لاس
    سرعت تک کانکشن
    سرعت مولتی کانکشن
    فعلا بودجه ام در همین حده 128 هست
    من فکر می کردم دونستن پینگ مهمه . پس فقط برای کسانی که گیم بازی می کنند اهمیت داره
    تک کانکشن و مولتی کانکشن یعنی چی ؟ منظور اینه که از یک خط همزمان چند وسیله کانکت بشن از طریق همون خط ؟ درسته ؟

9. این کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من فکر می کردم دونستن پینگ مهمه . پس فقط برای کسانی که گیم بازی می کنند اهمیت داره
    تک کانکشن و مولتی کانکشن یعنی چی ؟ منظور اینه که از یک خط همزمان چند وسیله کانکت بشن از طریق همون خط ؟ درسته ؟
    نه این نیستش....
    اگه خواستید به این تاپیک یه نگاهی بندازید:
    البته برای شما که 128 دارید بحث تک کانکشن و مولتی کانکشن زیاد مطرح نیست و باید بیشتر پکت لاس رو چک کنید....

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

اتفاقا پینگ خیلی تاثیر داره
    پینگی که بالای 300-400 باشه اصلاً سایت خارجی باز نمیکنه و تو سرعت دانلود هم خیلی تاثیر داره درسته مثلا سرعت دانلود واقعی و مدت زمان باقیمانده مینویسه اما در واقع اینطور نیست و در صورتی با اون سرعت واقعی دانلود میکنه که پینگ صفر باشه که همچین چیزی امکان نداره
    Last edited by NOR-1; 13-08-2014 at 19:10.

13. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اتفاقا پینگ خیلی تاثیر داره
    پینگی که بالای 300-400 باشه اصلاً سایت خارجی باز نمیکنه و تو سرعت دانلود هم خیلی تاثیر داره درسته مثلا سرعت دانلود واقعی و مدت زمان باقیمانده مینویسه اما در واقع اینطور نیست و در صورتی با اون سرعت واقعی دانلود میکنه که پینگ صفر باشه که همچین چیزی امکان نداره
    نه دوست عزیز.....
    دلیل اینکه بعضی وقتا اینطوری به نظر میرسه رو من گفته بودم... وقتی ترافیک شبکه میره بالا معمولاً(و نه همیشه) پینگ هم میره بالا.... دلیلش هم congestion توی روترهای شبکه هستش..... ولی بالا بودن پینگ دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه مثل فاصله ی زیاد یا وجود یه مرحله پردازش اضافی روی پکت ها(مثلا سیستم کنترل ترافیک) توی این حالت پینگ عدد زیاد خوبی نیست ولی سرعت وبگردی و دانلود هیچ مشکلی نداره......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •