خط شما رو 2مگ بسته شده بخاطر همین نهایتش 1.7مگ (220کیلوبایت)میکشه و هیچوقت 2مگ رو کامل دریافت نمیکنید باید به پشتیبانی بگید دان استریم رو بالا ببرن
خط شما رو 2مگ بسته شده بخاطر همین نهایتش 1.7مگ (220کیلوبایت)میکشه و هیچوقت 2مگ رو کامل دریافت نمیکنید باید به پشتیبانی بگید دان استریم رو بالا ببرن
خیلی ممنون از شما
روزی که از 2020 تماس گرفتن گفتن از همین امروز که خط شما دایر میشه هزینه محاسبه میشه . در حالی که من برای دو روز اصلا کانکشن نداشتم چون مشکل از طرف خود مخابرات بود
الان که سرویس من نامحدود با پهنای 128 هست . یعنی تمام شبانه روز مودم روشن باشه و به اینترنت وصل باشه باز همون 12 تومن محاسبه میشه ؟ یعنی چه استفاده بشه چه نه مقدار هزینه ای که ماهیانه باید پرداخت بکنم ثابته ؟ یا نه مثل سرویس نامحدود میزان حجم مصرف شده روی محاسبه هزینه تاثیر میگذاره و مبلغ هزینه رو بالا میره ؟
خیلی ممنون از توضیحات تون
برای من که پهنای باند 128 هست میزان پینگ چقدر باشه خوبه و عالی هست ؟ از چه رنجی خوب و از چه رقمی به بعد ، پینگ بد هست ؟
هر چقدر که استفاده کنید هیچ فرقی نداره 12 تومن میاد
پینگ هم هر چقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتر و عالی تر هست و برای مخابرات برای داخل زیر 30 40 خوبه و برای خارج زیر 150 100![]()
شما سرویستون 128 هستش؟
به نظرم ببریدش روی 512 یا 1 مگ... واقعا 128 با دایال اپ فرقی نداره... خیلی از مشکلاتی که دارید احتمالا دلیلش همین هستش....
-----
چرا اینقدر روی پینگ حساس هستین؟ پینگ برای کسی که بازی نمیکنه زیاد مهم نیستش.... همونطور که گفتم وقتی شبکه شلوغ میشه معمولاً پینگ هم بالا میره ولی پینگ اصلا معیار خوبی نیستش....
اگه میخواید وضعیت اینترنتتون رو چک کنید اینارو تست کنید:
پکت لاس
سرعت تک کانکشن
سرعت مولتی کانکشن
سلام دوستان....
من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
الان قبض برام آمده 114 ...
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
چی جوی محاسبه شده....؟
مدت زمانی که شما سرعت رو بردی روی 2مگ دقیقاً 30روزه بوده؟ بیشتر نبوده؟ چون اگر بیشتر باشه روزها اضافی هم حساب میشه
در ضمن اون 15 و 74 تومنی که در سایت هست قیمت قدیم هست الان کاهش پیدا کرده
اگر با اون خط مکالمه هم داشتید فقط ستون ADSL محاسبه کنید +مالیات
فعلا بودجه ام در همین حده 128 هست
من فکر می کردم دونستن پینگ مهمه . پس فقط برای کسانی که گیم بازی می کنند اهمیت داره
تک کانکشن و مولتی کانکشن یعنی چی ؟ منظور اینه که از یک خط همزمان چند وسیله کانکت بشن از طریق همون خط ؟ درسته ؟
نه این نیستش....
اگه خواستید به این تاپیک یه نگاهی بندازید:
البته برای شما که 128 دارید بحث تک کانکشن و مولتی کانکشن زیاد مطرح نیست و باید بیشتر پکت لاس رو چک کنید....
اتفاقا پینگ خیلی تاثیر داره
پینگی که بالای 300-400 باشه اصلاً سایت خارجی باز نمیکنه و تو سرعت دانلود هم خیلی تاثیر داره درسته مثلا سرعت دانلود واقعی و مدت زمان باقیمانده مینویسه اما در واقع اینطور نیست و در صورتی با اون سرعت واقعی دانلود میکنه که پینگ صفر باشه که همچین چیزی امکان نداره
Last edited by NOR-1; 13-08-2014 at 19:10.
نه دوست عزیز.....
دلیل اینکه بعضی وقتا اینطوری به نظر میرسه رو من گفته بودم... وقتی ترافیک شبکه میره بالا معمولاً(و نه همیشه) پینگ هم میره بالا.... دلیلش هم congestion توی روترهای شبکه هستش..... ولی بالا بودن پینگ دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه مثل فاصله ی زیاد یا وجود یه مرحله پردازش اضافی روی پکت ها(مثلا سیستم کنترل ترافیک) توی این حالت پینگ عدد زیاد خوبی نیست ولی سرعت وبگردی و دانلود هیچ مشکلی نداره......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)