تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1278 از 4105 اولاول ... 27877811781228126812741275127612771278127912801281128212881328137817782278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,771 به 12,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

آیا از 92.1.1 زمان سربازی افزایش پیدا می کنه؟ زمان امریه چطور؟؟
    سلام
    امکان داره امشب بخوابید فردا که بیدار شدید اخبار اعلام کنه مدت خدمت افزایش پیدا کرد!! کی از کار اینا سر در میاره؟!؟
    به قول این دوستمون اردیبهشت 91 اعلام کردن خدمت شد 21 ماه!! پس تکلیف فردی که فروردین اعزام شده چیه؟ شاید اون به حساب 18 ماه اومده باشه خدمت!!! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان راهی هست بشه از مرفوک نجات پیدا کنیم؟؟اسیر شدیم به خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    عزیز چرا شما جوش میزنی؟؟ ... معذرت میخوام ولی نابینا که نیستیم کوچکتر هم مینوشتی مشخص میشد!!
    درسته به گفته سردار کمالی خدمت در سال 91! شده 21 ماه! ولی سال 92 به طور کامل وضعیت خدمت مشخص میشه تا درصورتی که بخوان برای این قانون تبصره ای .. الحاقیه ای و... بیارن ... وضعیت همه کاملا مشخص بشه!
    شما چه میدونی!! طرف اومده توی پادگان میگه من اومدم8 ماه خدمت کنم الان باید 21 ماه خدمت کنم!! میدونی چه حالی داره؟؟؟.... باید حداقل تکلیف کسانی که تا سال 90 دفترچه پست کردن و در شمول مقررات قانون سال 90 بودن مشخص بشه!!
    کسانی که تا سال 90 دفترچه پست کردن و در شمول مقررات قانون سال 90 بودن تکلیفشون مشخص شده باید 21 ماه خدمت کنن.
    من خودم 4 ماه سرباز نظام وظیفه پل چوبی بودم. طرح 24 ماهه شدن خدمت قطعی و هر هفته در موردش بحث می کردند. حتی احتمال داره از اول فروردین سال 92 24 ماه بشه. پس برید خدا رو شکر کنید که دارید 21 ماه خدمت می کنید.
    وسلام

4. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان راهی هست بشه از مرفوک نجات پیدا کنیم؟؟اسیر شدیم به خدا
    مرفوک که خوبه ؟!!!
    اما کاری نداره برو بگو نمیتونم مرفوک وایسم به خاطر اینکه تقاضا براش زیاده عوضت میکنند
    اگر هم نکردند دو سه تا سوتی بده نهایتش دو روز بازداشتگاه بعدش عوضت میکنند این راه ها تست شده هست !!!

6. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کسی مراحل گرفتن سرپرست خانواده رو میدونه؟؟؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

3-اصلا معاف از رزم کاربردی داره ، من مجبور شدم معاف از رزم بگیرم چون پارگی رباط صلیبی دارم و دکترا هم بهم گفتن زیاد به زانوت فشار بیاری باید تعویض مفصل کنی
    .
    سلام
    بستگي به جايي داره كه خدمت ميكني . اينكه فرماندهانت انسان !! باشن يا نه . جايي كه من بودم تيپ 392 زرهي خوزستان ، تا وقتي ميتونستي سر پا بايستي ، معتقد بودند كه مشكلي نداري و بقيه مريضي ها و بيماري ها كشكه . ملاك فقط سر پا ايستادن بود !!!!
    يادمه يه بنده خدايي واريكوسل داشت و بزور راه ميرفت . هر روز ميبردنش ورزش صبحگاهي !!!! ديگه خودت حساب كن معاف از رزم بيشتر به شوخي شباهت داشت .
    يه دوست ديگه ام داشتم كه تيپ 1 لشگر 92 زرهي اهواز بود و هر روز به بهانه سرماخوردگي هم مرخصي ميگرفت !! خلاصه بستگي به پادگانت داره .

9. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام
    بستگي به جايي داره كه خدمت ميكني . اينكه فرماندهانت انسان !! باشن يا نه . جايي كه من بودم تيپ 392 زرهي خوزستان ، تا وقتي ميتونستي سر پا بايستي ، معتقد بودند كه مشكلي نداري و بقيه مريضي ها و بيماري ها كشكه . ملاك فقط سر پا ايستادن بود !!!!
    يادمه يه بنده خدايي واريكوسل داشت و بزور راه ميرفت . هر روز ميبردنش ورزش صبحگاهي !!!! ديگه خودت حساب كن معاف از رزم بيشتر به شوخي شباهت داشت .
    يه دوست ديگه ام داشتم كه تيپ 1 لشگر 92 زرهي اهواز بود و هر روز به بهانه سرماخوردگي هم مرخصي ميگرفت !! خلاصه بستگي به پادگانت داره .
    توی سپاه به این مسئله خیلی اهمیت میدن!
    خدا وکیلی معاف از رزما هیچ کاری نمیکردن توی آموزشی !!...
    البته جالبه توی برگ سبز بعضی افراد و همچنین برگه ای که توی کمیسیون تحویل بعضی از سربازای معاف از رزم میدن
    دقیقا نوشته شده : معاف از رزم معاف از پست معاف از دو معاف از انجام کار های سنگین! و جای تعجب داره که چرا طرف رو معاف نمیکنن!! نمیدونم چنین فردی چه سودی به حال پادگان ها داره!! .... شاید هدف اینه که طرف فقط 2 سال سربازی کنه!! ...
    با این حساب فکر نمیکنم کسی بتونه روی معافیت پزشکی حساب باز کنه در سال 91!!
    یه نکته جالب هم هست اونم اینکه حتی افرادی که به اصطلاح کندذهن هم هستن!! برای انجام خدمت مشکلی ندارن فقط معاف از رزم و.. میشن!! ولی باید 2 سال رو بگذرونن مگر اینکه طرف دیگه خیلی وضعش حاد باشه!!

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

توی گروهان ما معاف از رزم ها مثل ما رژه میرن، ورزش میکنن صبحگاه میرن و همه کاری میکنن غیر از دویدن های سریع و بدو بایست! تقریبا معاف از رزم و اینا حالیشون نیست

12. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان، میخواستم بپرسم اگه کسی دوره خدمت ضرورت (آموزشی) رو گذرونده باشه و بعد بخاطر قبولی تو دانشگاه، سربازی رو ناتموم بذاره، بعد از اتمام تحصیل بازم باید دوره آموزشی رو بگذرونه!!؟؟
    خواهشا اگه کسی اطلاع داره جواب بده. ممنون.
    من خودم آموزشی رو تو سپاه گذروندم.

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

سلام دوستان، میخواستم بپرسم اگه کسی دوره خدمت ضرورت (آموزشی) رو گذرونده باشه و بعد بخاطر قبولی تو دانشگاه، سربازی رو ناتموم بذاره، بعد از اتمام تحصیل بازم باید دوره آموزشی رو بگذرونه!!؟؟
    خواهشا اگه کسی اطلاع داره جواب بده. ممنون.
    من خودم آموزشی رو تو سپاه گذروندم.
    اگر آموزش رو تموم کرده باشی و بعد ادامه تحصیل دادی
    این بار فقط 20 روز آموزش میبینی بعد میره یگان
    ولی اگر کمتر از 60 روز آموزش دیده بودی باید از نو 2 ماه آموزش ببینی مثل خود من....

15. 3 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •