ممنون از راهنمایی
فقط یه سوال
پاوربانک هم هست؟ و وایرلسش چطوره؟
مشکل من اینه که وایمکس به اسم خودم نیست، راهش چیه؟
ممنون از راهنمایی
فقط یه سوال
پاوربانک هم هست؟ و وایرلسش چطوره؟
مشکل من اینه که وایمکس به اسم خودم نیست، راهش چیه؟
من که چون محل جدید زندگیم adsl بود حدود 3 سال بود وایمکسم رو جمع کرده بودم و بدردم نمیخورد البته خدارا شکر میکنم با این سرعت افتضاحش حالا این طرح آمده بدم نیومد از شر مودمش خلاص بشم شده بود آینه دق 13 اردیبهشت درخواست دادم ولی خوب مثل اینکه 7 روز کاری طول میکشه امتحان میکنم اگر خوب باشه چرا که نه استفاده میکنم البته بگم من با adsl هم سرعتم بیشتر از 500k هیچموقع بالاتر نرفت با اینکه سرعت 16m دارم
برید همین سایت بخش tdd lte ایرانسل اونجا بحس گرمتره و بهتر کمک میکنن
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
به من هم امروز برای تعویض WIMAX با LTE پیغام زدن و ادرس هم توش هست. ولی نگفتن کی می خواهند خود وایمکس را جمع اوری کنند.
یک محدوده زمانی بدن که ادم بتونه برنامه ریزی کنه
گرچه من احتمالا تنها بخاطر مودمش شاید درخواست تعویض بدم تا مودم همراه باسه مسافرت داشته باشم. اینترنت اصلی رو اماده کردم برای شاتل که سوییچ کنم.
ظاهرا همگی یواش یواش از این کشتی فضایی ودا می کنند.....
![]()
سلام من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم بیرونی هستش و رو پشت بوم نصبه چند روز میشه ارتباطم کلا قطع شده تو تنظیمات مودم نگاه میکنم نوشته دیسکانکت دلیلشو نمیدونم دوستان کسی میدونه یا کسی به مشکل من برخورده
؟ اپراطور ایرانسل هم جواب درستی نمیده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
کسی نمیدونه؟
خب اپراتور چی گفت بهتون؟؟ تو قسمت تنظیمات وایمکس برو ببین دکل هارو پیدا میکنه سیگنال میده؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
متاسفانه نه سیگنال نمیده میزنه دیسکانکت اپراطورم هم چیزی بلد نیس هی میگی بررسی میشه کاری نمیکنن اگه کسی بلده لطفا بگه حتی حضوری هم باشه مودم رو براش میارم ببینه
ایرانسل هم فقط میگه بیا عوض کن lte بگیر ولی از مودمم حیفم میاد مودم بیرونی وایمکس یه چیز دیگس الان من zw101 ایرانسلو گرفتم واقعا جنسش اشغاله این مودم بیرونی وایمکس که چند سال پیش گرفتم واقعا جنسش عالیه
اونایی که دارن میدونن چی میگم
سلام
2 مگ نامحدود هم شارژ کردم چند روزه نتونستم استفاده کنم
حالا 2 تا سوال دارم
1 وضعیت شبکه الان چطوره خوبه یا مشکل از مودم هست؟
2 ایا میشه روی مودم شناسه ی دیگری استفاده کرد یا نه؟(چون توی کنترل حساب اینترنتی مک مودم ثبت شده!)
واسه من که که مودمم بیرونی هستش الان چند روزه زده دیسکانکت نمیدونم چرا دوستان اعلام وضیعت کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)