تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1278 از 2550 اولاول ... 27877811781228126812741275127612771278127912801281128212881328137817782278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,771 به 12,780 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

امین ان جتما باید برای مشترکین جدید باشه ؟
    من 2 هفته پیش میخواستم جمع اوری کنم برم مکس نت ولی هنوز جمع اوری نکردم ولی 10 روز بیشتر تا پایات قرار داد نمونده 19 ام این ماه توربودم تموم میشه
    نمیشه یه کاری کرد منم بگیرم؟
    در ضمن این سرویس برای 1 ماه 2 گیگ میده 9500؟؟؟؟
    فقط و فقط برای اشتراک های جدید

سرویس 3 ماهه اولترا با 2گیگ حجم 9500 تومان

2. 2 کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط و فقط برای اشتراک های جدید

سرویس 3 ماهه اولترا با 2گیگ حجم 9500 تومان
    خوب این ظلمه من پول یک سالو دادم اونام گرفتــــــــــــــن میخواستن باز نزارن الان من باز چک کردم میشد یه ساله خرید
    هر جای دیگه جز ایران بود میشد شکایت کرد :(((((

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    چن تا سوال:
    فرق مخابرات و همارا چیه؟ یعنی چی کارگزار مخابرات همارا شده. مشخصه که همارا هیچ تغییری تو قیمتاش نداده و طبق همیشه کلاه برداری به روش نوین انجام میده در حالی که بسیاری از شهرای کشور با قیمت بسیار کمتر بهترین سرویس را دارن ولی تو استان ما ...
    بعد اینکه سرویس 256 نامحدود را مخابرات ارائه میده یا نه؟
    بعد اینکه خط من قبلا تو رانژه بود ولی همارا بازهم ازم پول راه اندازی اولیه میگیره آیا این دلیل منطقی داره؟ از کجا می تونم دنبالشو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

خوب این ظلمه من پول یک سالو دادم اونام گرفتــــــــــــــن میخواستن باز نزارن الان من باز چک کردم میشد یه ساله خرید
    هر جای دیگه جز ایران بود میشد شکایت کرد :(((((
    من متوجه نمیشم چه اتفاقی افتاده؟

6. این کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من متوجه نمیشم چه اتفاقی افتاده؟
    ببینید سرویس جدید مخابرات که برا تابستونه رو من خریدم همون که 9500 هست یک ساله خریدم خوب جشنوارس مثلا
    بعد بهشون زنگ زدم میگم سرویس شما 3 ماه بیشتر نمیتونه باشه پولتونو پس میدیم پس چرا گرفتید که پس بدید هنوزم گزینه خرید یه ساله رو سایته هاااااا

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

سلام دوستان
    چن تا سوال:
    فرق مخابرات و همارا چیه؟ یعنی چی کارگزار مخابرات همارا شده. مشخصه که همارا هیچ تغییری تو قیمتاش نداده و طبق همیشه کلاه برداری به روش نوین انجام میده در حالی که بسیاری از شهرای کشور با قیمت بسیار کمتر بهترین سرویس را دارن ولی تو استان ما ...
    بعد اینکه سرویس 256 نامحدود را مخابرات ارائه میده یا نه؟
    بعد اینکه خط من قبلا تو رانژه بود ولی همارا بازهم ازم پول راه اندازی اولیه میگیره آیا این دلیل منطقی داره؟ از کجا می تونم دنبالشو بگیرم.
    پشتیبانی و فروش بر عهده هماراست
    من نمیدونم چرا باید از واژه هایی مثل کلاه برداری و اینجور چیزا استفاده بشه بدون هیچ مدرکی بعد تمدن 2500 رو به رخ میکشیم
    شما بگو در حال حاضر کمترین قیمت اینترنت در استان آذربایجان شرقی مال کدوم شرکته؟
    قصد جانب داری ندارم که بگین چون خودش اونجاست داره جانب داری میکنه
    بهترین پینگ و بهترین ثبات دانلود در حال حاضر برای مخابرات هستش درسته منکر اختلالاتی هم که داره نمیشم
    ولی بهتره تا حدودی منصف باشیم یا اگر از چیزی اطلاع نداریم در موردش نظری ندیم.

9. این کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پشتیبانی و فروش بر عهده هماراست
    من نمیدونم چرا باید از واژه هایی مثل کلاه برداری و اینجور چیزا استفاده بشه بدون هیچ مدرکی بعد تمدن 2500 رو به رخ میکشیم
    شما بگو در حال حاضر کمترین قیمت اینترنت در استان آذربایجان شرقی مال کدوم شرکته؟
    قصد جانب داری ندارم که بگین چون خودش اونجاست داره جانب داری میکنه
    بهترین پینگ و بهترین ثبات دانلود در حال حاضر برای مخابرات هستش درسته منکر اختلالاتی هم که داره نمیشم
    ولی بهتره تا حدودی منصف باشیم یا اگر از چیزی اطلاع نداریم در موردش نظری ندیم.
    دوست عزیز ببینید سردو گرم و همارا را چشیدیم از همه چیش خبر داریم.
    وقتی مشتری رانژه داره و سرویسش فعاله برای چی هزینه دوباره می گیرن؟!! کلاه برداری نمیگم شما بگید سود شرکت! وقتی چند سال پیش DNS پدرمون را دراورد جبران خسارت کردن یا نه.
    از سال 87 از این شرکت سرویس داریم اونم چند تا.
    در ضمن شما قصد جانب داری نداشتید این جوری حرف زدید!
    من تو چند شهر دیگر هم از سرویس ADSL استفاده کردم و قیمتای اینجا خیلی بالاست ! در ضمن کل استان را گفتم

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

ببینید سرویس جدید مخابرات که برا تابستونه رو من خریدم همون که 9500 هست یک ساله خریدم خوب جشنوارس مثلا
    بعد بهشون زنگ زدم میگم سرویس شما 3 ماه بیشتر نمیتونه باشه پولتونو پس میدیم پس چرا گرفتید که پس بدید هنوزم گزینه خرید یه ساله رو سایته هاااااا
    خب شما چرا باید 1 ساله سفارش بدید؟کجای سایت این سرویس اطلاع رسانی شده که شما از الان سفارش دادید؟ همیشه باید قبل از سفارش از شرایط مطلع بشید بعد سفارش بدید
    صرف اینکه اون گزینه 1ساله اونجا هست دلیل نمیشه شما فورا اونو انتخاب کنید خب شاید سایت مشکل داره یا هر دلیل دیگه ای

12. این کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب شما چرا باید 1 ساله سفارش بدید؟کجای سایت این سرویس اطلاع رسانی شده که شما از الان سفارش دادید؟ همیشه باید قبل از سفارش از شرایط مطلع بشید بعد سفارش بدید
    صرف اینکه اون گزینه 1ساله اونجا هست دلیل نمیشه شما فورا اونو انتخاب کنید خب شاید سایت مشکل داره یا هر دلیل دیگه ای
    یه بار دیگه نظرتونو بخونید اگر خندتون نگرفت بزارید باشه و گرنه پاک کنید :|
    لازمم نیست اطلاع رسانی بشه هر خریداری حقوقی داره شمام همین کارا رو کردید که از اخر اولیم تو نت دفاع بی جا (شایدم با جا من که نمیشناسمتون)
    منم دوستمونو تایید میکنم هزینه سرویس های اینترنت در تهران پایین تره و به مناسبن های مختلف جشنواره های بسیار خوبی میزارن بر عکس تبریز که دوست داریم سر همو کلاه بزاریم :|

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

دوست عزیز ببینید سردو گرم و همارا را چشیدیم از همه چیش خبر داریم.
    وقتی مشتری رانژه داره و سرویسش فعاله برای چی هزینه دوباره می گیرن؟!! کلاه برداری نمیگم شما بگید سود شرکت! وقتی چند سال پیش DNS پدرمون را دراورد جبران خسارت کردن یا نه.
    از سال 87 از این شرکت سرویس داریم اونم چند تا.
    در ضمن شما قصد جانب داری نداشتید این جوری حرف زدید!
    من تو چند شهر دیگر هم از سرویس ADSL استفاده کردم و قیمتای اینجا خیلی بالاست ! در ضمن کل استان را گفتم
    شما احتمالا چند مدت اینجا نبودید و در جریان نیستید!
    در ضمن شمایی که از 87 سرویس دارین کسی مجبورتون نکرده بود ازین شرکت کلاه بردار! خریداری بفرمایید.
    خطی هم که رانژه و سرویسش هم فعاله براش هزینه راه اندازی مجدد دریافت نمیشه اگر مشکلی با این جریان دارید زنگ بزنید 2020 در خدمتتون هستیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •