حسین آقا میشه راهنمایی بفرمایید
کلا برای یه سیستم معمولی ( یه جفت باند آمپ ساب و پخش + باند هایه جلو دری ) چندتا پک سیم لازمه و چند گیج باشه بهتره و کلا گیج همون کلفتی سیمه ؟
حسین آقا میشه راهنمایی بفرمایید
کلا برای یه سیستم معمولی ( یه جفت باند آمپ ساب و پخش + باند هایه جلو دری ) چندتا پک سیم لازمه و چند گیج باشه بهتره و کلا گیج همون کلفتی سیمه ؟
اساتید عزیز سلام
دوستان من یه مشکل کوچولو دارم، یه ضبط سیدی خور پراید جور کردم و انداختم رو ماشین.
همه چی خوبه فقط یه مشکلی هست اینه که وقتی ماشین رو خاموش میکنم بعدش روشن میکنم ضبط اطلاعات جای آهنگ و ... رو یادش میمونه ولی تنظیمات صدا و بیس و ... همشون به حالته پیش فرض بر میگرده
راهی برای حل این مشکل هست؟
با تشکرات
سلام استاد که خودتی!
از پشت پخش جای سیم قرمز و زرد رو عوض کنید درست میشه.
سلام
شما 3جفت ارسی ای نیاز دارید/6.5 متر کابل برق/یه فیوز/کابل اسپیکر/چند تا کابلشو/سیم ریموت
گیج همون کلفتیه سیمه
طوری که من دیدمو فهمیدم برا سیستم های 800یا 1000 وات 4 گیج خوبه و از 1000 وات به بالا از 2 یا 0 گیج استفاده میشه ولی شما همرو 0 یا 2 بزنید بهتره!کار از محکم کاری عیب نمیکنه برای سیستم های معمولی تر و 500 واتی 6 یا 8 گیج برای 300 وات خوبه
برای سیستم هایی که ساب بسیار قوی یا چند تا ساب 1000 واتی دارن از کابل 00 استفاده میشه که واقعا قطوره!
/.
Last edited by hoseinsps; 06-10-2013 at 23:12.
سلام
من شخصا این اسپیکر رو تست نکردم. ولی تقریبا همون T595 قدیم هست البته اصلا جای اون رو نمیتونه بگیره.برخی قطعات فقط یکبار از دست طراحان و سازندگانشون در میرن و شاهکار در تاریخ می مانند.
درایو کردن اینگونه اسپیکرها کار دشواری هست.jbl (اورجینال) رو باید 200 وات ورودی به ووفرها بدیم که یه آمپلیفایر قدرتمند برای ووفرها نیاز هست و یه امپ معمولی 50-60 واتی هم برای تیوترها.لذا صرف نمیکنه اینمقدار هزینه فعلا تو این شرایط.البته به نظر من.
کار اشتباهی کردین.اون فیوز یه مدار محافظ برای آمپ شما هست .
مشخصات اعلامی کارخانه ساند همیشه وسوسه ککنده بوده ولی نتیجه تستها چیزه دیگه ای را ثابت کرده.
شخصا هیچ وقت صدالی کنترل شده ای از ساند نشنیدم.شما رو نمیدونم.!!
با اجازه علی جان
اکسسوری همان کابل برق و منفی،کابل RCa،فیوز و فیوز هولدر،خازن،سیم اسپیکر و...
بهترین اکسسوری ساز استریت وایرز آمریکا هست که متاسفانه دیگه تو ایران یافت نمیشه.
البته خازنهای این برند هست ولی با قیمتهای بالا.
تو این بازار مملو از فیک و تقلب،تنها برندی که میتونید با اطمینان اکسسوری ازش تهیه کنید گلیدن آدیو هست.
من هم که نا مردم دیگه نه؟!
خیلی مخلصم علی جان. انجام وظیفه کردم.
همانطور که تلفنی هم عرض کردم یه 7016 بگیر تا صدای واقعی لوازمتون رو بشنوید.خیلی کار صحیحی کردی که کابل RCA رو زیرو های اند گرفتی.تاثیرش رو تو نویز با کابل معمولی دیدی؟!
با اجازه حسین جان.
یه پک برق 4 گیج کافیه.
بله هرچقدر سطح مقطع کابل بزرگتر باشد،گیج کابل کمتر هست.یعنی یه کابل 0 گیج قطر بیشتری از یه کابل 4 گیج دارد.
داریوش جان،بهتر بود سوالتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میفرمودید.
مشکل از سیم Back-Up یا باطری اون هست.زمانی که خودرو خاموش میشه و جریان برق قطع میشه باطری بک آپ یا سیم بک آپ باعث میشه تا اطلاعاتی مثل کانالهای ذخیره شده رادیو ،ساعت پخش و...بدون تغییر باقی بمانند.
به یک تعمیرکار رادوی پخش مراجعه بفرمائید.
اگر نظر بنده رو بخواهید،خیر ارزش نداره.
شرمنده
من خیلی تو این انجمن وارد نیستم
فقط این اطلاعات ترک رو ذخیره میکنه ها یعنی روشن که میشه میدونه کجا بوده و ترک چند بوده
مشکل فقط یرای صدا و تظنیمات بیس هست.
ممنون
ساعت ریست نمیشه بشه 1؟
من تصورم همونی هست که عرض کردم.نکته دیگه ای به نظرم نمیرسه. یه مشورت با تعمیر کار بکنم.
سلام دوستان
برا مشکل نویز قرار شد یه پخش 7016 بگیرم
اینم چند تا عکس از باندا ؛
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته امپ رو به توصیه حمید جان خودم باید جاشو عوض کنم ردیف شه
امروز پخش دوستم و بستم و واقعا تفاوتش و دیدم و این شد که تصمیم گرفتم 7016 بگیرم ، کیفیتشون عالــــــــــــــــــــــ ـیــــه
ایشالا یه ساب باکس و امپ مونو هم اضافه میکنم ...
بازم ممنون از همه بچه ها p30world![]()
آقا اول که مبارکت باشه ایشالا صداش بکوبه خوشگل و رسا
و سوالم اینه که باندهایه آدیو سیستم چقدر تموم شد برات ؟ نسبت به 6975 یا 718 یکیه یا بهتره ؟
قیمت آمپت رو هم بگو منم در راستا خرید و نصب سیستمم موندم چیگار کنم کدومو بردارم ؟
ممنون حمید جان
والا نه اطلاعات ترک و ... همه چی درسته مثلا دقیقه 2:44 باشه دقیقا میاره از همون موقع پخش میکنه، حتی loud و random رو هم فعال کردم اونا رو هم میشناسه بعده روشن شدن مشکلی نداره
فقط صدا میاد رو 20 و bass و treble هم صفر میشن، همین
بردم ستارخان یارو به زور 30 تومن گرفت کلی هم هی برید وصل کرد تا کار کنه
بعده 4-5 بار باز کردن بستن اسپیکر جلو ها رو هم نتونست راه بندازه گفت سوخته
اونجا والا آدم درست و حسابی کسی رو پیدا نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)