تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1278 از 2365 اولاول ... 27877811781228126812741275127612771278127912801281128212881328137817782278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,771 به 12,780 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

ار سی ای(rca) یه کابله ارتباطی بین پخش و امپلی فایره که یه سرش میخوره به خروجی یا خروجی های پخش و یه سر دیگش هم میخوره به ورودی یا ورودی های امپلی فایر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حسین آقا میشه راهنمایی بفرمایید
    کلا برای یه سیستم معمولی ( یه جفت باند آمپ ساب و پخش + باند هایه جلو دری ) چندتا پک سیم لازمه و چند گیج باشه بهتره و کلا گیج همون کلفتی سیمه ؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اساتید عزیز سلام

دوستان من یه مشکل کوچولو دارم، یه ضبط سیدی خور پراید جور کردم و انداختم رو ماشین.
    همه چی خوبه فقط یه مشکلی هست اینه که وقتی ماشین رو خاموش میکنم بعدش روشن میکنم ضبط اطلاعات جای آهنگ و ... رو یادش میمونه ولی تنظیمات صدا و بیس و ... همشون به حالته پیش فرض بر میگرده

راهی برای حل این مشکل هست؟

با تشکرات

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

اساتید عزیز سلام

دوستان من یه مشکل کوچولو دارم، یه ضبط سیدی خور پراید جور کردم و انداختم رو ماشین.
    همه چی خوبه فقط یه مشکلی هست اینه که وقتی ماشین رو خاموش میکنم بعدش روشن میکنم ضبط اطلاعات جای آهنگ و ... رو یادش میمونه ولی تنظیمات صدا و بیس و ... همشون به حالته پیش فرض بر میگرده

با تشکرات
    سلام استاد که خودتی!
    از پشت پخش جای سیم قرمز و زرد رو عوض کنید درست میشه.

کلا برای یه سیستم معمولی ( یه جفت باند آمپ ساب و پخش + باند هایه جلو دری ) چندتا پک سیم لازمه و چند گیج باشه بهتره و کلا گیج همون کلفتی سیمه ؟
    سلام
    شما 3جفت ارسی ای نیاز دارید/6.5 متر کابل برق/یه فیوز/کابل اسپیکر/چند تا کابلشو/سیم ریموت
    گیج همون کلفتیه سیمه
    طوری که من دیدمو فهمیدم برا سیستم های 800یا 1000 وات 4 گیج خوبه و از 1000 وات به بالا از 2 یا 0 گیج استفاده میشه ولی شما همرو 0 یا 2 بزنید بهتره!کار از محکم کاری عیب نمیکنه برای سیستم های معمولی تر و 500 واتی 6 یا 8 گیج برای 300 وات خوبه
    برای سیستم هایی که ساب بسیار قوی یا چند تا ساب 1000 واتی دارن از کابل 00 استفاده میشه که واقعا قطوره!
    /.
    Last edited by hoseinsps; 06-10-2013 at 23:12.

4. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا نظرتون راجب این کواکسیال چیه ؟

150 وات RMS و 600 وات پیک / 4 اُهم / 152 میلیمتر در 239 میلیمتر (6 اینچ × 9 اینچ) /فریم آلومینیوم / کوآکسیال / 3 Way
    قسمت : 590 یک جفت

سلام
    من شخصا این اسپیکر رو تست نکردم. ولی تقریبا همون T595 قدیم هست البته اصلا جای اون رو نمیتونه بگیره.برخی قطعات فقط یکبار از دست طراحان و سازندگانشون در میرن و شاهکار در تاریخ می مانند.
    درایو کردن اینگونه اسپیکرها کار دشواری هست.jbl (اورجینال) رو باید 200 وات ورودی به ووفرها بدیم که یه آمپلیفایر قدرتمند برای ووفرها نیاز هست و یه امپ معمولی 50-60 واتی هم برای تیوترها.لذا صرف نمیکنه اینمقدار هزینه فعلا تو این شرایط.البته به نظر من.
    یه سوال کوچیک من فیوز که از باطری ماشین به آمپلی وصل میشود را قطع ویکسره کرده ام نظرتون چییه آیا دچار مشکل می شوم یا نه ایرادی نداره؟
    کار اشتباهی کردین.اون فیوز یه مدار محافظ برای آمپ شما هست .
    سلام
    کیفیت آمپهای ساند چطوره ؟ بخصوص SOUNDSTREAM-PX2-580
    واسه CO609 خوبه . اختلاف قیمتش با ML 100.2 حدود 170 تومنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشخصات اعلامی کارخانه ساند همیشه وسوسه ککنده بوده ولی نتیجه تستها چیزه دیگه ای را ثابت کرده.
    شخصا هیچ وقت صدالی کنترل شده ای از ساند نشنیدم.شما رو نمیدونم.!!
    ولی این اکسسوری چیه ؟ چه مارکیش بهترینه ؟ بخدا ازسیستم سردر نمیارم لنگرود جان

دمت گرم ج سوالامو میدی ! یه مرد توی این تاپیک باشه خودتی

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
    با اجازه علی جان
    اکسسوری همان کابل برق و منفی،کابل RCa،فیوز و فیوز هولدر،خازن،سیم اسپیکر و...
    بهترین اکسسوری ساز استریت وایرز آمریکا هست که متاسفانه دیگه تو ایران یافت نمیشه.
    البته خازنهای این برند هست ولی با قیمتهای بالا.
    تو این بازار مملو از فیک و تقلب،تنها برندی که میتونید با اطمینان اکسسوری ازش تهیه کنید گلیدن آدیو هست.
    من هم که نا مردم دیگه نه؟!
    سلام به همگی دوستان
    من یه جفت co 609 plus و یک امپ M-LINE 100.2 گرفتم امروز بستم رو ماشین ( پراید هاچ بک ) که اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت فرستادنش رو کشید ، همین جام از حمید جان بابت راهنمایای خوبش تشکر میکنم
    همه چی خیلی مرتب بسته بندی شده بود و خیلی سریع هم فرستادن

باندا کیفیت عالی داره و صدای خیلی خوبی هم داره تنها مشکلی کم من دارم پخشمه که 6950 پایونیر هست و usb نمیخوره و از fm player استفاده میکنم همین باعث شده باندام نویز بده ( مثل وقتی که فرکانس رادیویی قاط میزنه )
    نظردوستان چیه ؟ ایا میشه یه فیس دیگه جا فابریک پخش بندازم که فلش خور باشه ؟ یا باید یه پخش بگیرم ؟
    سر وقت عکس هم میزارم
    ممنون از همگی بابت راهنماییاشون
    خیلی مخلصم علی جان. انجام وظیفه کردم.
    همانطور که تلفنی هم عرض کردم یه 7016 بگیر تا صدای واقعی لوازمتون رو بشنوید.خیلی کار صحیحی کردی که کابل RCA رو زیرو های اند گرفتی.تاثیرش رو تو نویز با کابل معمولی دیدی؟!
    با اجازه حسین جان.
    یه پک برق 4 گیج کافیه.
    بله هرچقدر سطح مقطع کابل بزرگتر باشد،گیج کابل کمتر هست.یعنی یه کابل 0 گیج قطر بیشتری از یه کابل 4 گیج دارد.
    اساتید عزیز سلام

با تشکرات
    داریوش جان،بهتر بود سوالتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میفرمودید.
    مشکل از سیم Back-Up یا باطری اون هست.زمانی که خودرو خاموش میشه و جریان برق قطع میشه باطری بک آپ یا سیم بک آپ باعث میشه تا اطلاعاتی مثل کانالهای ذخیره شده رادیو ،ساعت پخش و...بدون تغییر باقی بمانند.
    به یک تعمیرکار رادوی پخش مراجعه بفرمائید.

6. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیاد از 6974 راضی نیستم ولی خب یه باند 100 تومنیه و در حد خودش بد نیست.کیفیتش خوبه اما صداش بلند نیست....

6990 داداش این اگهیها دست دومشو زدن 300-400

راستش اینو عموم برداشته بی اجازه بسته روی ماشین خودش.روی ضبط فابریک تیبا بدون امپلی.میگه یکیش خرابه و اگه به امپ ببندی خرخر میکنه و 6974 بهم بده اینو بهت بدم و دیگه هم عوض نمیکنم اگه اینا خوب نباشه و پشیمون بشی
    یه جورایی حرف زور میزنه در واقع باید از بین 2 باند خودم یکیشو انتخاب کنم....
    حالا میخوام ببینم ارزش ریسک کردن داره؟
    اگر نظر بنده رو بخواهید،خیر ارزش نداره.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

شرمنده
    من خیلی تو این انجمن وارد نیستم

فقط این اطلاعات ترک رو ذخیره میکنه ها یعنی روشن که میشه میدونه کجا بوده و ترک چند بوده
    مشکل فقط یرای صدا و تظنیمات بیس هست.

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده
    من خیلی تو این انجمن وارد نیستم

فقط این اطلاعات ترک رو ذخیره میکنه ها یعنی روشن که میشه میدونه کجا بوده و ترک چند بوده
    مشکل فقط یرای صدا و تظنیمات بیس هست.

ممنون
    ساعت ریست نمیشه بشه 1؟
    من تصورم همونی هست که عرض کردم.نکته دیگه ای به نظرم نمیرسه. یه مشورت با تعمیر کار بکنم.

11. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    برا مشکل نویز قرار شد یه پخش 7016 بگیرم

اینم چند تا عکس از باندا ؛
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

البته امپ رو به توصیه حمید جان خودم باید جاشو عوض کنم ردیف شه
    امروز پخش دوستم و بستم و واقعا تفاوتش و دیدم و این شد که تصمیم گرفتم 7016 بگیرم ، کیفیتشون عالــــــــــــــــــــــ ـیــــه
    ایشالا یه ساب باکس و امپ مونو هم اضافه میکنم ...
    بازم ممنون از همه بچه ها p30world

13. 3 کاربر از alichalki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام دوستان
    برا مشکل نویز قرار شد یه پخش 7016 بگیرم

اینم چند تا عکس از باندا ؛

البته امپ رو به توصیه حمید جان خودم باید جاشو عوض کنم ردیف شه
    امروز پخش دوستم و بستم و واقعا تفاوتش و دیدم و این شد که تصمیم گرفتم 7016 بگیرم ، کیفیتشون عالــــــــــــــــــــــ ـیــــه
    ایشالا یه ساب باکس و امپ مونو هم اضافه میکنم ...
    بازم ممنون از همه بچه ها p30world

آقا اول که مبارکت باشه ایشالا صداش بکوبه خوشگل و رسا
    و سوالم اینه که باندهایه آدیو سیستم چقدر تموم شد برات ؟ نسبت به 6975 یا 718 یکیه یا بهتره ؟
    قیمت آمپت رو هم بگو منم در راستا خرید و نصب سیستمم موندم چیگار کنم کدومو بردارم ؟

15. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون حمید جان
    والا نه اطلاعات ترک و ... همه چی درسته مثلا دقیقه 2:44 باشه دقیقا میاره از همون موقع پخش میکنه، حتی loud و random رو هم فعال کردم اونا رو هم میشناسه بعده روشن شدن مشکلی نداره
    فقط صدا میاد رو 20 و bass و treble هم صفر میشن، همین
    بردم ستارخان یارو به زور 30 تومن گرفت کلی هم هی برید وصل کرد تا کار کنه
    بعده 4-5 بار باز کردن بستن اسپیکر جلو ها رو هم نتونست راه بندازه گفت سوخته
    اونجا والا آدم درست و حسابی کسی رو پیدا نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •