حالت قبلیش kernel 3.40 بود که از ریکاوری دوباره گذاشتمش...فریمورم که نه دیگه...تغییر نکرده...یا مرحله 2 هنگ میکنه(حالت kernel 3.40) یا مرحله 1 ارور میده(حالت kernel 1.5) ........ فریمورم همون 3.40 اوای-آ ......مونده!![]()
حالت قبلیش kernel 3.40 بود که از ریکاوری دوباره گذاشتمش...فریمورم که نه دیگه...تغییر نکرده...یا مرحله 2 هنگ میکنه(حالت kernel 3.40) یا مرحله 1 ارور میده(حالت kernel 1.5) ........ فریمورم همون 3.40 اوای-آ ......مونده!![]()
سلام ...
دوستان مموری اصلی پر سرعت برای PSP با ظرفیت 4 گیگ الان چنده ؟
مدل sandisk پر سرعت هم 4 گیگش اگر قیمت بدید ممنون میشم
واندر جان یه لطفی در حق من کن...جایی / کسی / چیزی ! میشناسی تو تهران من این زباله رو ببرم پیشش باسم اوکی کنه؟ لطف کن یکی رو باسم جور کن خبرم کن... دیگه .......... به اعصابمون این !مرسی
اگه هنوز کسی با بازی metal gear مشکل داره و پی اس پیش توی مرحله اول هنگ میکنه و خاموش میشه فایل زیر رو دانلود کنه و به کارایی که توی note این فایل نوشته عمل کنه تا بازیش درست شه
توجه: این بازی روی فریم ور 5.50gend-3 اجرا نمیشه و وسط مرحله هنگ میکنه و خاموش میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول باید پچش کنیم؟درسته؟
بعد این کارا رو انجام بدیم؟
بله شما اول پچش کن
بعد فایلی که گذاشتم رو دانلود کن...بازش کن ..... خودت به راحتی متوجه میشی که چکار باید بکنی ..... البته به شرطی که نوتی که توش هست رو حتما بخونی.... اگه سوالی بود بنده در خدمتم...
Last edited by metaler-soad; 11-06-2010 at 19:36.
psp 3000 من وقتی که روی sleep می ذارم بعد که دوباره می خوام روشنش کنم، چراغ سبز میشه اما صفحه سیاهه.بعد از حدود 7-8 ثانیه اون چراغ سبز هم خاموش میشه. بعد که باز دوباره روشن می کنم کپی خور دیگه نیست و باید از اول کپی خور کنم. حالا من چیکار کنم؟؟؟ در ضمن 5.03 gen-c هستش
مال من که پی اس پی 1000 هست یک ماهی میشه این شکلی شده ! ولی دائمی ! کلا روشن نمیشه
دوستان گفتن با پاندورا درست کن هر چی گشتم سر در نیاوردمباتری فرضاً پاندورا شد بعد چیکار کنم ؟
[مقایسه] psp3000 یا psp 2000(slim)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)