مبارک باشه دوست عزیز.
شما باید اون دکمه کوچیک سفید جلوی دسته و دستگاه رو با نگه دارید تا با هم connect بشوند.
مبارک باشه دوست عزیز.
شما باید اون دکمه کوچیک سفید جلوی دسته و دستگاه رو با نگه دارید تا با هم connect بشوند.
متشکرم دوست عزیز ، یعنی هر دفعه که من دستگاه رو روشن میکنم باید این کار رو انجام بدم تا کانکت بشن؟ آخه دفعه اول اینکارو کردم و فکر کردم که نیازی نباشه دوباره تکرار کنم
با سلام.
نه نیازی نیست هر بار این کار رو انجام بدید...ولی فکر کنم دست شما خورده به اون دکمه و باید دوباره تنظیم کنید.
یا حق![]()
سلام دوستان گل
ماشالله اگر میدونستم این تاپیک به این اعداد و ارقام میرسه زودتز برای پسرم xbox360 میخریدم
پیر شدیم رفت حالا دیگه نوبت جوون هاست ولی چیکار کنم که خودش تنبل تشریف دارن و باید لقمه کنم بزار دهن مبارکشون
به هر حال در این زمینه من بسیار میتدی که یکذره شه تقریبا صفرم!
مطالب مورد بحث
1- پدرمو در اورد و رفتیم 5 عید یک باندل از هایپر گرفتم الیت لیمیتد شامل : هارد 250 + 2 دسته بیسیم + بازی زcall duty 2 + هدست + کابل hdmi + کابل کامپوزیت + تبدیل اروپایی به av به قیمت 490000 با گارانتی 1 ساله لادیز
فکر میکنم قیمت تندهبه هر حال خریداری شده!
2- اومدیم تعدادی گیم کپی هم خریدم از سعید و رایت شون هم روی ridata بود. تا میزاری تو درایو هم میخونه اما مشکل از اونجایی شروع شد که خواستم این گیم ها رو تو هاردش کپی کنم - طبق راهنمایی دوستان (فکر کنم حداقل 100 صفحه اخرو خوندم) گیم رو میزارم تو درایو و کلید وای رو هم فشار میدم صفحه ای باز میشه که میپرسه download کنه که no رو میزنی صبرمیکنم ایکون install to hard drive میاد و ok میکنم بعد از 5-7 دقیقه هم با پیام 100% compeleted روبرو میشم که نشانه نصب در هارد هست خوب تا اینجا مشکلی نیست حالا میخوام این گیم رو بازی کنم دی وی دی شو میزارم تو دستگاه و صبر میکنم با این پیغام روبرو میشم :the game could not start please download the game again, for mor e help visit www,xbox.com/support این پیغام برای 10 تا بازی دیگه هم که داشتم حتی بازی اوریجینال داخل پک هم میده . و بازی ران نمیشه چند بار هم بازی ها رو از روی هارد پاک کردم و باز اینستال کردم با همون پیغام روبرو شدم!
دستم به دامنتون چکار کنم ؟
یک مشکل دیگه هم که داره اقا بازی ها رو تا چند مرحله میره جلو میریم مثا یک بازی دیگه باز برمیگردیم از اون جایی که سیو کردیم میخواهیم بازی کنیم متاسفانه میبینیم به چه نشستی که جا تره و بچه نیست! باید بری از اول بازی کنی !!!!!!!!!!! یعنی سیوت از بین رفته!!! جالبه که میری تو هار میبینی اونجا یک فایل به اسم بازی که کردی هست!!! اما مشکل پا برجاست ! مشکل از کجاست؟؟؟
یکی نبود بگه نونت نبود ابت نبود xbox خریدنت چی بود !!!! اونم برای من که بازی نمیکنم و برای پسرم
موفق باشید
Last edited by kssa; 26-03-2010 at 21:52.
سلام
والا قبل از برسی مشکل باید بگم که حداقل نصب هر بازی روی هارد 14دقیقه هست و حداکثرش هم 17 دقیقه.
احتمال این هم هست که 10 تا بازیه Arcade رو روی 10 تا DVD9 ریختن و به قوله معروف در پاچتون کردن .
شما اول بگو ورژن داشبورد + iXtreme چی هست ؟
برای SAVE کردن بازی ها هم حتما باید Profile داشته باشید .
سپاس از پاسخ سریع شما
تایم نگرفتم شاید بیشتر میشه زمانش اینبار دقت میکنم
-برای اولین بار گرفتم از سعید شاید! اما مشکل با بازی اوریجینال داخل جعبه هم همینطوره !
- از کجا پیداش کنم؟
- پروفایل کاربر ایجاد شده
موفق باشید
خواهش میکنم
آخه 7 دقیقه کجا 17 دقیقه کجا
آدرس روبرو رو برید تا ورژن رو ببینید : System Setting>>Consol Setting>>System Info روی گزینه ی System Info بمونید
و قسمت سمت راست یعنی Info Bar رو بخونید .
هاردتون رو هم یکبار Format کنید.
به به به به سلامتی شانس آوردی در حد بوندسلیگا !
در مورد هارد هم بگم که اگر هارد خاموش باشه و موتور کار نکنه (هر هاردی) به خاطر ضربه خیلی بعیده که کرش کنه ولی درای نه اینطوری نیست ! تازه یه چک بکن ببین سیستم تهویش نپکیده باشه یک وقتی .
ولی کلا جنس آمریکایی خرکیه اگر PS بود الان سنگ قبرشم آماده بود![]()
سلام بچه ها.
من امشب داشتم با XBox بازی میکردم که یهو کلا کنسول هنگ کرد ، حتی اون کلیک وسط دسته هم که آیکون Xbox داره هم کار نمی کرد..(کلاً هنگ بود )
اولش گفتم شاید برای اینه که از رو disk داره بازی رو اجرا میکنه و بازی رو روی هارد نصب کردم و دوباره هنگ کرد....
البته این دو بار که هنگ کرد پشت سر هم نبود ، اولین بارش بعد از ظهر بود و دومین بارش حدود ساعت 11 - 12 ...
زیادم با کنسول بازی نکرده بودم ... این دومین باری که هنگ کرد یادمه که حدود 2 - 2:30 ساعت بود که پشت سر هم داشتم باهاش بازی میکردم....
حالا میدونید قضیش چیه که اینطوری شده ؟
Last edited by OM3D; 27-03-2010 at 00:09. دليل: 1
با بازی های دیگه هم اینجوریه ؟؟؟
.
.
.
(این ساعت p30world جلو نرفته ؟؟؟ )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)