تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1278 از 3195 اولاول ... 27877811781228126812741275127612771278127912801281128212881328137817782278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,771 به 12,780 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

سلام به گیمرهای عزیز دو هفته ای هست که XBOX360 خریدم و عید را باهاش بازی میکنم چند روز که کنترلر دوم یعنی اونی که جدا خریدم چراغ سبزش به صورت دایره وار میچرخه و چشمک میزنه علتش چیه البته بعضی وقتها یهو کنترلر خاموش میشه و دوباره باید روشنش کنم دوستان اگه کسی میدونه مشکلم چیه راهنماییم کنید؟
    راستی عیدتون مبارک
    مبارک باشه دوست عزیز.

شما باید اون دکمه کوچیک سفید جلوی دسته و دستگاه رو با نگه دارید تا با هم connect بشوند.

2. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز.

شما باید اون دکمه کوچیک سفید جلوی دسته و دستگاه رو با نگه دارید تا با هم connect بشوند.
    متشکرم دوست عزیز ، یعنی هر دفعه که من دستگاه رو روشن میکنم باید این کار رو انجام بدم تا کانکت بشن؟ آخه دفعه اول اینکارو کردم و فکر کردم که نیازی نباشه دوباره تکرار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

با سلام.

نه نیازی نیست هر بار این کار رو انجام بدید...ولی فکر کنم دست شما خورده به اون دکمه و باید دوباره تنظیم کنید.

یا حق

5. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran

14

سلام دوستان گل

ماشالله اگر میدونستم این تاپیک به این اعداد و ارقام میرسه زودتز برای پسرم xbox360 میخریدم
    پیر شدیم رفت حالا دیگه نوبت جوون هاست ولی چیکار کنم که خودش تنبل تشریف دارن و باید لقمه کنم بزار دهن مبارکشون
    به هر حال در این زمینه من بسیار میتدی که یکذره شه تقریبا صفرم!

مطالب مورد بحث

1- پدرمو در اورد و رفتیم 5 عید یک باندل از هایپر گرفتم الیت لیمیتد شامل : هارد 250 + 2 دسته بیسیم + بازی زcall duty 2 + هدست + کابل hdmi + کابل کامپوزیت + تبدیل اروپایی به av به قیمت 490000 با گارانتی 1 ساله لادیز
    فکر میکنم قیمت تنده به هر حال خریداری شده!

2- اومدیم تعدادی گیم کپی هم خریدم از سعید و رایت شون هم روی ridata بود. تا میزاری تو درایو هم میخونه اما مشکل از اونجایی شروع شد که خواستم این گیم ها رو تو هاردش کپی کنم - طبق راهنمایی دوستان (فکر کنم حداقل 100 صفحه اخرو خوندم ) گیم رو میزارم تو درایو و کلید وای رو هم فشار میدم صفحه ای باز میشه که میپرسه download کنه که no رو میزنی صبرمیکنم ایکون install to hard drive میاد و ok میکنم بعد از 5-7 دقیقه هم با پیام 100% compeleted روبرو میشم که نشانه نصب در هارد هست خوب تا اینجا مشکلی نیست حالا میخوام این گیم رو بازی کنم دی وی دی شو میزارم تو دستگاه و صبر میکنم با این پیغام روبرو میشم :the game could not start please download the game again, for mor e help visit www,xbox.com/support این پیغام برای 10 تا بازی دیگه هم که داشتم حتی بازی اوریجینال داخل پک هم میده . و بازی ران نمیشه چند بار هم بازی ها رو از روی هارد پاک کردم و باز اینستال کردم با همون پیغام روبرو شدم!
    دستم به دامنتون چکار کنم ؟
    یک مشکل دیگه هم که داره اقا بازی ها رو تا چند مرحله میره جلو میریم مثا یک بازی دیگه باز برمیگردیم از اون جایی که سیو کردیم میخواهیم بازی کنیم متاسفانه میبینیم به چه نشستی که جا تره و بچه نیست! باید بری از اول بازی کنی !!!!!!!!!!! یعنی سیوت از بین رفته!!! جالبه که میری تو هار میبینی اونجا یک فایل به اسم بازی که کردی هست!!! اما مشکل پا برجاست ! مشکل از کجاست؟؟؟
    یکی نبود بگه نونت نبود ابت نبود xbox خریدنت چی بود !!!! اونم برای من که بازی نمیکنم و برای پسرم

موفق باشید
    Last edited by kssa; 26-03-2010 at 21:52.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان گل

ماشالله اگر میدونستم این تاپیک به این اعداد و ارقام میرسه زودتز برای پسرم xbox360 میخریدم
    پیر شدیم رفت حالا دیگه نوبت جوون هاست ولی چیکار کنم که خودش تنبل تشریف دارن و باید لقمه کنم بزار دهن مبارکشون
    به هر حال در این زمینه من بسیار میتدی که یکذره شه تقریبا صفرم!

مطالب مورد بحث

1- پدرمو در اورد و رفتیم 5 عید یک باندل از هایپر گرفتم الیت لیمیتد شامل : هارد 250 + 2 دسته بیسیم + بازی زcall duty 2 + هدست + کابل hdmi + کابل کامپوزیت + تبدیل اروپایی به av به قیمت 490000 با گارانتی 1 ساله لادیز
    فکر میکنم قیمت تنده به هر حال خریداری شده!

2- اومدیم تعدادی گیم کپی هم خریدم از سعید و رایت شون هم روی ridata بود. تا میزاری تو درایو هم میخونه اما مشکل از اونجایی شروع شد که خواستم این گیم ها رو تو هاردش کپی کنم - طبق راهنمایی دوستان (فکر کنم حداقل 100 صفحه اخرو خوندم ) گیم رو میزارم تو درایو و کلید وای رو هم فشار میدم صفحه ای باز میشه که میپرسه download کنه که no رو میزنی صبرمیکنم ایکون install to hard drive میاد و ok میکنم بعد از 5-7 دقیقه هم با پیام 100% compeleted روبرو میشم که نشانه نصب در هارد هست خوب تا اینجا مشکلی نیست حالا میخوام این گیم رو بازی کنم دی وی دی شو میزارم تو دستگاه و صبر میکنم با این پیغام روبرو میشم :the game could not start please download the game again, for mor e help visit www,xbox.com/support این پیغام برای 10 تا بازی دیگه هم که داشتم حتی بازی اوریجینال داخل پک هم میده . و بازی ران نمیشه چند بار هم بازی ها رو از روی هارد پاک کردم و باز اینستال کردم با همون پیغام روبرو شدم!
    دستم به دامنتون چکار کنم ؟
    یک مشکل دیگه هم که داره اقا بازی ها رو تا چند مرحله میره جلو میریم مثا یک بازی دیگه باز برمیگردیم از اون جایی که سیو کردیم میخواهیم بازی کنیم متاسفانه میبینیم به چه نشستی که جا تره و بچه نیست! باید بری از اول بازی کنی !!!!!!!!!!! یعنی سیوت از بین رفته!!! جالبه که میری تو هار میبینی اونجا یک فایل به اسم بازی که کردی هست!!! اما مشکل پا برجاست ! مشکل از کجاست؟؟؟
    یکی نبود بگه نونت نبود ابت نبود xbox خریدنت چی بود !!!! اونم برای من که بازی نمیکنم و برای پسرم

موفق باشید
    سلام

والا قبل از برسی مشکل باید بگم که حداقل نصب هر بازی روی هارد 14دقیقه هست و حداکثرش هم 17 دقیقه.

احتمال این هم هست که 10 تا بازیه Arcade رو روی 10 تا DVD9 ریختن و به قوله معروف در پاچتون کردن .

شما اول بگو ورژن داشبورد + iXtreme چی هست ؟

برای SAVE کردن بازی ها هم حتما باید Profile داشته باشید .

8. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran

1

سلام

والا قبل از برسی مشکل باید بگم که حداقل نصب هر بازی روی هارد 14دقیقه هست و حداکثرش هم 17 دقیقه.

احتمال این هم هست که 10 تا بازیه Arcade رو روی 10 تا DVD9 ریختن و به قوله معروف در پاچتون کردن .

شما اول بگو ورژن داشبورد + iXtreme چی هست ؟

برای SAVE کردن بازی ها هم حتما باید Profile داشته باشید .
    سپاس از پاسخ سریع شما

تایم نگرفتم شاید بیشتر میشه زمانش اینبار دقت میکنم
    -برای اولین بار گرفتم از سعید شاید! اما مشکل با بازی اوریجینال داخل جعبه هم همینطوره !
    - از کجا پیداش کنم؟
    - پروفایل کاربر ایجاد شده

موفق باشید

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سپاس از پاسخ سریع شما

تایم نگرفتم شاید بیشتر میشه زمانش اینبار دقت میکنم
    -برای اولین بار گرفتم از سعید شاید! اما مشکل با بازی اوریجینال داخل جعبه هم همینطوره !
    - از کجا پیداش کنم؟
    - پروفایل کاربر ایجاد شده

موفق باشید
    خواهش میکنم

آخه 7 دقیقه کجا 17 دقیقه کجا

آدرس روبرو رو برید تا ورژن رو ببینید : System Setting>>Consol Setting>>System Info روی گزینه ی System Info بمونید

و قسمت سمت راست یعنی Info Bar رو بخونید .

هاردتون رو هم یکبار Format کنید.

11. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب امروز یک اتفاق نا گوار برای کنسول من افتاد!!

و اون این بود که کنسول بد بخت ضربه مغزی شد!

شرح واقعه :

امروز جمعه حول و حوش ساعت 8:30 صبح به وقت محلی (اصفهون) هنگامی که من از خواب بیدار شدم و به طرز فجیعی گیج میزدم یک دفعه دستم خورد به کنسول که روی میز بود! ( وای بقیشو دیگه خیلی سخته بگم اخه موهای بدنم سیخ میشه!!)

خلاصه کنسول از ارتفاع حدودا یک متری پرت شد زمین و منو یاده چهارشنبه سوری انداخت!

اولش خودمم داشتم ضربه مغزی میشدم ولی بعدش که کنسول رو روشن کردم دیدم نه حسابی سالمه. البته درایوش فک کنم مشکل پیدا کرده و گرنه بقیه چیزا سالمه حتی هارد!! خیلی برام عجیب بود!

خلاصه من الان خیلی شنگولم و قند در ... در حال الاسکا شدنه!
    به به به به سلامتی شانس آوردی در حد بوندسلیگا !

در مورد هارد هم بگم که اگر هارد خاموش باشه و موتور کار نکنه (هر هاردی) به خاطر ضربه خیلی بعیده که کرش کنه ولی درای نه اینطوری نیست ! تازه یه چک بکن ببین سیستم تهویش نپکیده باشه یک وقتی .

ولی کلا جنس آمریکایی خرکیه اگر PS بود الان سنگ قبرشم آماده بود

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من امشب داشتم با XBox بازی میکردم که یهو کلا کنسول هنگ کرد ، حتی اون کلیک وسط دسته هم که آیکون Xbox داره هم کار نمی کرد..(کلاً هنگ بود )
    اولش گفتم شاید برای اینه که از رو disk داره بازی رو اجرا میکنه و بازی رو روی هارد نصب کردم و دوباره هنگ کرد....

البته این دو بار که هنگ کرد پشت سر هم نبود ، اولین بارش بعد از ظهر بود و دومین بارش حدود ساعت 11 - 12 ...
    زیادم با کنسول بازی نکرده بودم ... این دومین باری که هنگ کرد یادمه که حدود 2 - 2:30 ساعت بود که پشت سر هم داشتم باهاش بازی میکردم....

حالا میدونید قضیش چیه که اینطوری شده ؟
    Last edited by OM3D; 27-03-2010 at 00:09. دليل: 1

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من امشب داشتم با XBox بازی میکردم که یهو کلا کنسول هنگ کرد ، حتی اون کلیک وسط دسته هم که آیکون Xbox داره هم کار نمی کرد..(کلاً هنگ بود )
    اولش گفتم شاید برای اینه که از رو disk داره بازی رو اجرا میکنه و بازی رو روی هارد نصب کردم و دوباره هنگ کرد....

البته این دو بار که هنگ کرد پشت سر هم نبود ، اولین بارش بعد از ظهر بود و دومین بارش حدود ساعت 11 - 12 ...
    زیادم با کنسول بازی نکرده بودم ... این دومین باری که هنگ کرد یادمه که حدود 2 - 2:30 ساعت بود که پشت سر هم داشتم باهاش بازی میکردم....

حالا میدونید قضیش چیه که اینطوری شده ؟
    با بازی های دیگه هم اینجوریه ؟؟؟
    .
    .
    .
    (این ساعت p30world جلو نرفته ؟؟؟ )

16. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •