فایل رسمی تعرفه هاشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل رسمی تعرفه هاشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامسلام دوستات آیا کسی میدونه طرح خانواده رو با زدن به 2020 میشه جمع آوری کرد پورت و یا نه زنگ زدم گفتم باید بری امور مشترکین اگه خدا بخواد فردا برسم منم پورتم و جمع آوری میکنمدلم براتون تنگ میشه
اگه طرح پست پید دارید و از طریق 2020 فعال کردید خودشون باید واستون حذف کنن طرح رو و امور مشترکین کاری نمی تونه واستون بکنه چون دسترسی ندارن،شما باید برید مرکز مخابراتی تون و درخواست تخلیه پرت پر کنید.
Last edited by mehrdad_goleyakh; 22-07-2014 at 09:24.
اینم یه طرح جالب برای روستاییان. ریز کارکرد هیچی نشون نمیداد که بیبینیم شبانه داره یا نه
![]()
اینم یه طرح طلایی که هم قابلیت تمدید زمانی+حجمی داره. طرح پاییزه طلایی+شبانه. پس اینا فقط برای مشترکین پر مصرف رو تمدید زمانی رو حذف میکنن. شایدم طرف پارتی داشته
شماره خط رو پیام خصوصی بدید میدم. برا خودتون ببینید. حتی میتونید شکایت هم بکنید چرا تمدید زمانی رو برای بعضی کاربرا گزاشتن و برا بعضی ها حذف کردن. مثلا خود من تمدید زمانی ندارم دیگه.
![]()
یه طرح پاییزه دیگه قابلیت تمدید زمانی+حجمی پیدا کردم. تا الان 2 تا شد. پیام خصوصی فقط.
سلام به همگی دوستان من دو تا خط دارم یکی را خالی کردم صبانت گرفتم الان یکی از دوستان گفت که میشه پاییزه برای بعضی ها شارژ کرد چون برای خط دوم من پاییزه هست گفتم از این شانسها نداریم اما رفتم دیدم الان میشه زمان هم شارژ کرد مثل بعثت خدا بیامرز که طرح بعثت را برداشتن اما زمان میشد شارژ کرد.
![]()
افا طرح منم پاییزه طلایی هستش.تا دیروز شارژ زمانی نمیشد. ولی الان درست شده.![]()
دوستان من خطم تا دو سه روز دیگه تخلیه میشه ، از صبا به امید دانلود شبانه اومدم پارس که اونم از صبا بدتر ! حالا واقعا نمیدونم برم کدوم آی اس پی ! شاتل که محدودیت داره . پارس و صبا هم که هیچ . فن آوا و پیشگامان رو اطلاع ندارم تو مشهد چجورین . ولی این طرح کمپین تابستان مخابرات داره وسوسم میکنه . دو برابر سرعت میده . میرزه یه ماه هم مخابرات رو تست کنم یا نه ؟!
در ضمن کسی خبر داره هزینه گرفتن یه خط دیگه برا خونه چقد درمیاد ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)