دوست من چرا الکی سر این موضوع بحث می کنید. لینک خبرت قدیمی هست.
. طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
. طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
حذف شود !!!!!!!!!!!!
طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
منم اولین مرخصیم رو اومدم. مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی
روز اول به معنای واقعی پدر مارو در آوردن! نهار ندادن شام هم یه دونه تخم مرغ! روز دوم و سوم اینقدر ما رو دواندن که کلا دلم از زندگی سیاه شد! از روز چهارم خوب بود چون بارون اومد و دویدن و .. تعطیل شد و مستقیم رفتیم سر کلاس. سر صف جم خیلی اذیتمون کردن.
غذاشون افتضاحه
برخورد فرمانده ها بد نیست زیادم خوب نیست
مرخصی خوبه
امکانات خوب نیست
سختی نسبتا زیاد
در کل سه روز اولش بسیار سخت بود ولی بعدش خوب شد. روز آخر هفته هم قبل مرخصی حسابی ما رو ورزش دادن!
به سلامتی
منم دیشب از مرزبانی مرزن اباد برگشتم
خدا رو شکر که این چند روز بارون بودو کاری با ما نداشتن
ولی غذاشون نسبت به پادگانهای دیگه که بچه ها میگن ،بهتره
قبلا یه داستانی رو گفتم سر غذای پادگان 06 تو ماه رمضون ، یکبار تن ماهی سحری دادن فقط یک نفر رفت عقیدتی اعتراض کرد از فردا کلا از برنامه غذایی حذف شد جاش چلو مرغ گذاشتن
تمام شرایط پادگان و سازگاری شما با اونجا بستگی به خودتون داره ، اینکه بتونید شرایط رو بهتر کنید برا خودتون یا بدتر
بدن انسان با یه وعده غذا نخوردن آخ نمیگه ولی باید سعی کنید جو اونجا رو طوری پیش ببرید که به نفع شما باشه نه اونها
برای ما که کلا از دویدن و ورزش و... خبری نیست.
صبحگاه که تموم میشه بلافاصله رژه شروع میشه، یه 1 - 1.5 ساعتی خودمون رو (البته خودشون رو، من وسط فقط راه میرم تا آخر همین 10 تا پای درست حسابی بکوبم) پاره میکنیم.
مشکل فقط برنامه های مسخره و استراحت کمه.
آیا از 92.1.1 زمان سربازی افزایش پیدا می کنه؟زمان امریه چطور؟؟
![]()
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
من 10/19 اعزام میشم اهل بندرعباسم و اموزشی رو هم افتادم نیروی هوایی ارتش پایگاه نهم شکاری بندرعباس ، مدرک هم پیش دانشگاهی تجربی رو دارم و کنکور هم بنا به مشکلاتی ندادم راستی معاف از رزم هم هستم
حالا
1-مکان اموزشی ( پایگاه نهم شکاری ) جایه خوبیه ؟
2-مدرک پیش دانشگاهی فرقی هم با زیر دیپلم داره ؟
3-اصلا معاف از رزم کاربردی داره ، من مجبور شدم معاف از رزم بگیرم چون پارگی رباط صلیبی دارم و دکترا هم بهم گفتن زیاد به زانوت فشار بیاری باید تعویض مفصل کنی
4-من متولد 70 هستم یعنی الان 21 سالمه و تحصیل رو هم سال 88 تموم کردم کنکور هم اصلا شرکت نکردم چه ملی چه ازاد اما توی برگ المثنی و برگ سبز اصلی اضافه خدمت زده 0 ! دلیلش چیه ؟
ببخشید طولانی شد .
سلام
عزیز چرا شما جوش میزنی؟؟ ... معذرت میخوام ولی نابینا که نیستیم کوچکتر هم مینوشتی مشخص میشد!!
درسته به گفته سردار کمالی خدمت در سال 91! شده 21 ماه! ولی سال 92 به طور کامل وضعیت خدمت مشخص میشه تا درصورتی که بخوان برای این قانون تبصره ای .. الحاقیه ای و... بیارن ... وضعیت همه کاملا مشخص بشه!
شما چه میدونی!! طرف اومده توی پادگان میگه من اومدم8 ماه خدمت کنم الان باید 21 ماه خدمت کنم!! میدونی چه حالی داره؟؟؟.... باید حداقل تکلیف کسانی که تا سال 90 دفترچه پست کردن و در شمول مقررات قانون سال 90 بودن مشخص بشه!!
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)