تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1277 از 4105 اولاول ... 27777711771227126712731274127512761277127812791280128112871327137717772277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,761 به 12,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود دوستان

به دستور سردار کمالی (جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح) خدمت همچان در سال 91 همون 18 ماه هست.

بر اساس گزارش همشهری آنلاین به گفته سردار کمالی دوران خدمت در سال 91 هیچ تغییری نمیکنه ، پس اخباری هم که در رسانه ها پخش شده دروغ هست.

مهمتر از همه اینکه عده زیادی هم بر اساس قوانین ودفترچه سربازی سال 90 و همین گزارشات و اخبار منتسبه به سردار کمالی در سال 90 اقدام کردن برای سربازی که اعزام اونها افتاد به 91 ، اما بعد از اعزام گفتن 21 ماه شده و این قانون شامل اونها هم میشه و این بر خلاف قانون اعزامی هست چون با توجه به قانون قبلی ( یعنی زمان ثبت دفترچه در پلیس +10) ثبت نام کرده اند.

و قانون 18 ماه حداقل باید شامل کسانی هم که در سال 90 برای رفتن به سربازی اقدام کرده اند بشود.

این هم لینک خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من چرا الکی سر این موضوع بحث می کنید. لینک خبرت قدیمی هست.
    . طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.

2. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حذف شود !!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود دوستان

به دستور سردار کمالی (جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح) خدمت همچان در سال 91 همون 18 ماه هست.

بر اساس گزارش همشهری آنلاین به گفته سردار کمالی دوران خدمت در سال 91 هیچ تغییری نمیکنه ، پس اخباری هم که در رسانه ها پخش شده دروغ هست.

مهمتر از همه اینکه عده زیادی هم بر اساس قوانین ودفترچه سربازی سال 90 و همین گزارشات و اخبار منتسبه به سردار کمالی در سال 90 اقدام کردن برای سربازی که اعزام اونها افتاد به 91 ، اما بعد از اعزام گفتن 21 ماه شده و این قانون شامل اونها هم میشه و این بر خلاف قانون اعزامی هست چون با توجه به قانون قبلی ( یعنی زمان ثبت دفترچه در پلیس +10) ثبت نام کرده اند.

و قانون 18 ماه حداقل باید شامل کسانی هم که در سال 90 برای رفتن به سربازی اقدام کرده اند بشود.

این هم لینک خبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

منم اولین مرخصیم رو اومدم. مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی
    روز اول به معنای واقعی پدر مارو در آوردن! نهار ندادن شام هم یه دونه تخم مرغ! روز دوم و سوم اینقدر ما رو دواندن که کلا دلم از زندگی سیاه شد! از روز چهارم خوب بود چون بارون اومد و دویدن و .. تعطیل شد و مستقیم رفتیم سر کلاس. سر صف جم خیلی اذیتمون کردن.
    غذاشون افتضاحه
    برخورد فرمانده ها بد نیست زیادم خوب نیست
    مرخصی خوبه
    امکانات خوب نیست
    سختی نسبتا زیاد

در کل سه روز اولش بسیار سخت بود ولی بعدش خوب شد. روز آخر هفته هم قبل مرخصی حسابی ما رو ورزش دادن!

6. 7 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

روز اول به معنای واقعی پدر مارو در آوردن! نهار ندادن شام هم یه دونه تخم مرغ! روز دوم و سوم اینقدر ما رو دواندن که کلا دلم از زندگی سیاه شد! از روز چهارم خوب بود چون بارون اومد و دویدن و .. تعطیل شد و مستقیم رفتیم سر کلاس. سر صف جم خیلی اذیتمون کردن.
    غذاشون افتضاحه
    مرخصی خوبه
    امکانات خوب نیست
    سختی نسبتا زیاد

در کل سه روز اولش بسیار سخت بود ولی بعدش خوب شد. روز آخر هفته هم قبل مرخصی حسابی ما رو ورزش دادن!
    به سلامتی

منم دیشب از مرزبانی مرزن اباد برگشتم

خدا رو شکر که این چند روز بارون بودو کاری با ما نداشتن

ولی غذاشون نسبت به پادگانهای دیگه که بچه ها میگن ،بهتره

8. 4 کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

غذاشون افتضاحه
    مرخصی خوبه
    امکانات خوب نیست
    سختی نسبتا زیاد

قبلا یه داستانی رو گفتم سر غذای پادگان 06 تو ماه رمضون ، یکبار تن ماهی سحری دادن فقط یک نفر رفت عقیدتی اعتراض کرد از فردا کلا از برنامه غذایی حذف شد جاش چلو مرغ گذاشتن
    تمام شرایط پادگان و سازگاری شما با اونجا بستگی به خودتون داره ، اینکه بتونید شرایط رو بهتر کنید برا خودتون یا بدتر
    بدن انسان با یه وعده غذا نخوردن آخ نمیگه ولی باید سعی کنید جو اونجا رو طوری پیش ببرید که به نفع شما باشه نه اونها

10. 6 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

برای ما که کلا از دویدن و ورزش و... خبری نیست.

صبحگاه که تموم میشه بلافاصله رژه شروع میشه، یه 1 - 1.5 ساعتی خودمون رو (البته خودشون رو، من وسط فقط راه میرم تا آخر همین 10 تا پای درست حسابی بکوبم) پاره میکنیم.

مشکل فقط برنامه های مسخره و استراحت کمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آیا از 92.1.1 زمان سربازی افزایش پیدا می کنه؟ زمان امریه چطور؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض سلام دوستان من چندتا سوال داشتم

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
    من 10/19 اعزام میشم اهل بندرعباسم و اموزشی رو هم افتادم نیروی هوایی ارتش پایگاه نهم شکاری بندرعباس ، مدرک هم پیش دانشگاهی تجربی رو دارم و کنکور هم بنا به مشکلاتی ندادم راستی معاف از رزم هم هستم
    حالا
    1-مکان اموزشی ( پایگاه نهم شکاری ) جایه خوبیه ؟
    2-مدرک پیش دانشگاهی فرقی هم با زیر دیپلم داره ؟
    3-اصلا معاف از رزم کاربردی داره ، من مجبور شدم معاف از رزم بگیرم چون پارگی رباط صلیبی دارم و دکترا هم بهم گفتن زیاد به زانوت فشار بیاری باید تعویض مفصل کنی
    4-من متولد 70 هستم یعنی الان 21 سالمه و تحصیل رو هم سال 88 تموم کردم کنکور هم اصلا شرکت نکردم چه ملی چه ازاد اما توی برگ المثنی و برگ سبز اصلی اضافه خدمت زده 0 ! دلیلش چیه ؟
    ببخشید طولانی شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
    سلام
    عزیز چرا شما جوش میزنی؟؟ ... معذرت میخوام ولی نابینا که نیستیم کوچکتر هم مینوشتی مشخص میشد!!
    درسته به گفته سردار کمالی خدمت در سال 91! شده 21 ماه! ولی سال 92 به طور کامل وضعیت خدمت مشخص میشه تا درصورتی که بخوان برای این قانون تبصره ای .. الحاقیه ای و... بیارن ... وضعیت همه کاملا مشخص بشه!
    شما چه میدونی!! طرف اومده توی پادگان میگه من اومدم8 ماه خدمت کنم الان باید 21 ماه خدمت کنم!! میدونی چه حالی داره؟؟؟.... باید حداقل تکلیف کسانی که تا سال 90 دفترچه پست کردن و در شمول مقررات قانون سال 90 بودن مشخص بشه!!

15. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •