تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1277 از 2199 اولاول ... 2777771177122712671273127412751276127712781279128012811287132713771777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,761 به 12,770 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخام برای دانلود بگیرم ارزش داره فعالش کنم
    من تقریبا همه سرویس های مبین از 128 تا 2 مگ رو داشتم و امتحان کردم و به نظرم سرویس نامحدود 4 به 1 از همه به صرفه تره ،به خصوص برای کسایی که دانلود زیاد دارند.
    محاسن:
    -سرعت بالا و تقریبا ثابت(هم در 512 و هم در یک مگ)
    -نداشتن نگرانی از بابت نداشتن یا نگذاشتن فایلی برای دانلود شبانه.
    -دانلود از تورنت در روز باسرعت خیلی خوب که در شب محدوده
    -و از همه مهمتر داشتن خواب منظم و رسیدن به کارهای روزانه ومدیریت بهتر زمان

معایب:
    قطعی در ساعت 8 شب تا 8 صبح خواه نا خواه محدودیتیه که ممکنه کمی آزاردهنده باشه،تصور کنید ساعت 10 شب قراره مثلا ایمیلی براتون بیاد یا یک مطلبی بخونید و مجبورید برید سراغ دایال آپ و ایرانسل و ...

نتیجه:(نظر شخصی)

با هزینه ها و تعرفه های گرون مبین نت برای کسانی که دانلود متوسط و رو به بالا دارند گزینه منطقی تریه!!!

2. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

نه داداش 1 گیگ هیچ 5 گیگ واسه وبگردی 1 ماه کافی نیست
    ضمن تأیید، در تکمیل اضافه میکنم که نفری 5 گیگ. یعنی اگر مثل من اشتراکتون دو کاربر نسبتاً پرمصرف داره، باید ماهی 10 گیگ داشته باشین (فقط برای وبگردی). در ضمن باید دید روزی چند ساعت وبگردی دارین و چه سایت هایی مد نظر هست. برای مثال مصرف فیس بوک (به دلیل عکس های فراوان) نسبت به سایت های دیگه بیشتره. حالا اگر اهل دانلود و این حرفا هم باشید که دیگه بدتر.

4. 4 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ضمن تأیید، در تکمیل اضافه میکنم که نفری 5 گیگ. یعنی اگر مثل من اشتراکتون دو کاربر نسبتاً پرمصرف داره، باید ماهی 10 گیگ داشته باشین (فقط برای وبگردی). در ضمن باید دید روزی چند ساعت وبگردی دارین و چه سایت هایی مد نظر هست. برای مثال مصرف فیس بوک (به دلیل عکس های فراوان) نسبت به سایت های دیگه بیشتره. حالا اگر اهل دانلود و این حرفا هم باشید که دیگه بدتر.
    کاملا .... داداش احیانا شما سایت نداری؟؟؟؟!!!!
    اسمتون اشنا اومد !

6. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    البته باید تقسیم میکردید. 0.75Mb/8=93-4Kilobyte/sec
    اشتراک یک به چهار را هم درنظر داشته باشید. پس93 بالاترین سرعت میشه و معمولاً کمتر از این.
    البته شما با سرور تهران تست گرفته اید. با خارج بگیرید، باز هم کمتر میشه. با فیـــــــــــلترشکن بازهم کمتر.
    سرور لندن :

با فیلتر شکن :

من چک کردم اون آخرین عددی که باید چک کنی ببینی اپدیت شده مال من همون بود دیگه آپدیت نکردم شما چک کردی قبل از آپدیت؟
    خونه شما و دوستت یه منطقس؟؟؟؟؟؟ !!!!
    بله برای من آخرش 10 بود چدیدش 11 شد
    نه منطقه دیگه ای هستن

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

کاملا .... داداش احیانا شما سایت نداری؟؟؟؟!!!!
    اسمتون اشنا اومد !
    سایت که دیگه تو این زمونه هر کسی میتونه داشته باشه. دارم، اما فعالیت من هیچ ربطی به اون نداره. در واقع انقدر سرم شلوغه که تقریباً متروک شده

9. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سایت که دیگه تو این زمونه هر کسی میتونه داشته باشه. دارم، اما فعالیت من هیچ ربطی به اون نداره. در واقع انقدر سرم شلوغه که تقریباً متروک شده
    آره والا کی وقت میکنه... دیدم زیاد اپلود دارید گفتم شاید سایت دانلود داشته باشید

11. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر کسی از دوستان جواب بده ممنون میشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    من قبلا سوال بالا رو پرسیده بودم که دوستان گفتن تماس بگیرم و مبین نت طرح رو بر میداره!تماس گرفتم و طرح 512 ماهانه رو در انتظار قرار دادن تا من پرداخت کردم و فعال شد دوباره به مدت 1 ماه اما هنوز اون طرح ناخواسته توی مودم هستش و با اینکه گفتم حذفش کنید اینکارو نکردن!
    سوالم اینه که وقتی این 1 ماه تمام بشه ایا لازمه تماس بگیرم که دوباره 512 1 ماهه رو در لیست انتظار بزارن تا من پرداخت کنم یا اینکه کافیه حسابمو 10500 شارژ کنم و اتومات انجام میشه(چون تا قبل از تماس حالت انتظار وجود نداشت و فکر کنم اونطوری 10500 شارژ کنم اتفاقی نیفته و باید 87 تومن شارژ بشه تا از حساب اتومات کم بشه)

و اینکه از امروز که تا 23 ماه دیگه در بخش وضعیت کارکرد و اشتراک زده من شارژ شدم اما کماکان میزان حجم مصرفی رو 2 گیگ میزنه و میزان باقیمانده رو 0 نشون میده مگه نباید دوباره میزان باقیمانده واسه ماه جدید عدد 2 گیگ بشه؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من قبلا سوال بالا رو پرسیده بودم که دوستان گفتن تماس بگیرم و مبین نت طرح رو بر میداره!تماس گرفتم و طرح 512 ماهانه رو در انتظار قرار دادن تا من پرداخت کردم و فعال شد دوباره به مدت 1 ماه اما هنوز اون طرح ناخواسته توی مودم هستش و با اینکه گفتم حذفش کنید اینکارو نکردن!
    سوالم اینه که وقتی این 1 ماه تمام بشه ایا لازمه تماس بگیرم که دوباره 512 1 ماهه رو در لیست انتظار بزارن تا من پرداخت کنم یا اینکه کافیه حسابمو 10500 شارژ کنم و اتومات انجام میشه(چون تا قبل از تماس حالت انتظار وجود نداشت و فکر کنم اونطوری 10500 شارژ کنم اتفاقی نیفته و باید 87 تومن شارژ بشه تا از حساب اتومات کم بشه)

و اینکه از امروز که تا 23 ماه دیگه در بخش وضعیت کارکرد و اشتراک زده من شارژ شدم اما کماکان میزان حجم مصرفی رو 2 گیگ میزنه و میزان باقیمانده رو 0 نشون میده مگه نباید دوباره میزان باقیمانده واسه ماه جدید عدد 2 گیگ بشه؟

مرسی

میتونید اینجا ببنید رو pending یا نه
    با IE برو به e-care قبلی از آدرس زیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا
    Home » Query Business Info » Product Order

State رو می نویسه Pending

از e-care قبلی چقدر رایگان مصرف کردی هم میشه دید! وقتی حجم اضافه میگیری هم اون حجم باقیمانده اضافه نمیشه نمی دونم چرا ! یعنی داری 2 گیگو اما اونجا نمی نویسه نمی دونم چرا!
    Last edited by salavan; 13-11-2012 at 20:20.

14. این کاربر از salavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اگر کسی از دوستان جواب بده ممنون میشم
    نیازی به تماس نیست. فقط مبلغ ذکر شده رو واریز کنید، خود به خود تمدید میشه. برای کنترل حساب هم بهتره از قدیمیه استفاده کنید. کنترل پنل فارسی هنوز در مرحله ی بتاس و مشکلاتی داره.

16. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    شما کدام سرویس مبین نت را به من پیشنهاد می کنید که هم ارزان باشد و هم بتوانم زیاد دانلود کنم و هم حجم کافی برای وبگردی داشته باشد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •