من و دوستم امشب نمیتونیم اکانتهامون رو عوض کنیم.
شاتل باگش رو برطرف کرده ؟؟؟؟
اینجوری که خیلی بده !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من و دوستم امشب نمیتونیم اکانتهامون رو عوض کنیم.
شاتل باگش رو برطرف کرده ؟؟؟؟
اینجوری که خیلی بده !
چیز بیشتری؟!
کجاش ضرره شما قبلا 9 تومان میدادی برای1 گیگ حالا 9 تومان میدی برای 3 گیگ...![]()
از کی این مسئله 0ok شده؟
واقعا ؟؟؟
کجایید شما ؟
مشترک گرامی، به مناسبت دو عيد بزرگ قربان و غدير، برای مشترکین فعلی شاتل هدایای زیر در نظر گفته شده است:
مشترکین فعلی سرویس آرت، 2 گیگابایت ترافیک رایگان قابل استفاده در ماه آذر
مشترکین فعلی سرویس های اکو، 2 گیگابایت ترافیک رایگان در ازاي خريد 1 گيگا بايت ترافيك بین تاریخ های 1388/9/4 و 1388/9/18، قابل استفاده در دورهي جاری..............................مشهد........
ضرر هست برای اینکه من 10 روز دیگه محدودیت ماهیانه ام تمام میشه و بعدش اشتباه نکنچیز بیشتری؟!
کجاش ضرره شما قبلا 9 تومان میدادی برای1 گیگ حالا 9 تومان میدی برای 3 گیگ...
1گیگ بخرید یک گیگ هدیه میده جمعا می شه 2 گیگ نه 3 گیگ
ومن مشهدی هستم حالا من که خوبم 512 دارم و 250 کیلوبایتهاقعا ؟؟؟
کجایید شما ؟
پسر عموم رو بگو که 128 گرفته و با سرعت 250 کیلوبایت دانلود می کنه
پسر عموم هم در مشهد هست
اینم اون ده حرفی که میخواستی ، خوبه یا بازم کمه ؟
Last edited by new explorer; 26-11-2009 at 08:10. دليل: شرمنده ،بعد از دنبال کردن ایمیلم ، به عنوان مهمان وارد شدم،میخاستم ببینم میشه پست زد...که شد اما به نام خودم خور
خوب شما که مجبور نیستی ترافیک بخری....!
بابا نوشته 2گیگ ترافیک رایگان میدن در برابر خرید 1گیگ ترافیک که میشه جمعا 3 گیگ(یعنی شما 1 گیگ میخری 2 گیگ هم هدیه میدن)....مشترکین فعلی سرویس های اکو، 2 گیگابایت ترافیک رایگان در ازاي خريد 1 گيگا بايت ترافيك بین تاریخ های 1388/9/4 و 1388/9/18، قابل استفاده در دورهي جاری
هرکس که 1 گیگ ترافیک خریده بگه که شاتل 2گیگ هدیه می ده یا یک گیگبابا نوشته 2گیگ ترافیک رایگان میدن در برابر خرید 1گیگ ترافیک که میشه جمعا 3 گیگ(یعنی شما 1 گیگ میخری 2 گیگ هم هدیه میدن)
دیشب شاتل افتضاح بود!!!!!!!!!!
از ساعت 1 تا 3:30 بامداد سرعت از 20 بیشتر نمی شد و قطعی های پی در پی هم داشتم!
بهم گفت هم ترافیک منطقتون زیاد هست و هم نویزر داری ! (چرا فقط دیشب این طوری شده بوده پس؟)
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)