تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1277 از 2365 اولاول ... 27777711771227126712731274127512761277127812791280128112871327137717772277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,761 به 12,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در کل اگه یکی از این دوتا آمپ رو بزارم با یه باکس Jbl 1000w یا بدون باکس صداش واقعا فرق میکنه که راضیم کنه با توجه به باند و پخشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    کیفیت آمپهای ساند چطوره ؟ بخصوص SOUNDSTREAM-PX2-580
    واسه CO609 خوبه . اختلاف قیمتش با ML 100.2 حدود 170 تومنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    کیفیت آمپهای ساند چطوره ؟ بخصوص SOUNDSTREAM-PX2-580
    واسه CO609 خوبه . اختلاف قیمتش با ML 100.2 حدود 170 تومنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    170 پول زیادی نیست تو این زمونه!همون audio systemرو بگیرید 100 در 100 بهتره.....
    (امنظورم این نیست که ساند بده!)
    هر چی بیشتر پول بدید بیشتر اش میخورید....
    بهتره از یه برند بگیرید
    تازه بیشتر سیستم های صوتی کمپانی bmw رو audio system میزنه.....
    یه سوال کوچیک من فیوز که از باطری ماشین به آمپلی وصل میشود را قطع ویکسره کرده ام نظرتون چییه آیا دچار مشکل می شوم یا نه ایرادی نداره؟
    سلام
    سوالتون زیادی هم کوچیک نیستاااا.......
    میدونید که کل بدنه برقش منفیه و هیچ فیوزی هم جلوش نذاشتن و مستقیم از باتری به بدنست!
    شما هم برق مثبت رو مستقیم از باتری گرفتید!حالا اگه فیوز نباشه و اتصالی رخ بده اوله که باتری میترکه دوما اگه محل اتصالی تو صندوق اتصالی کنه و خدایی نکرده اونجا دو لیتر بنزین باشه یا ماشین گاز سوز باشه و.........
    سعی کنید سیم برق مثبت رو وقتی از یه دهنه یا یه سوراخی حالا چه تو کاپوت یا چه صندوق دور سیم تو اون دهنه رو شلنگ بذارید ودورش رو چسب بزنید چون ممکنه بر اثر فشار بعد یه مدتی روکش سیم پاره بشه و ......
    کلا کار خطر ناکیه و اصلا توصیه نمیشه
    Last edited by hoseinsps; 05-10-2013 at 18:47.

4. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

3500 بزاری حداکثر 50 پول اکسسوری 20 هم نصب میشه 70 تومن حالا بگیر 80 +170=250
    با حساب اینا 250 برا آمپ داری؟یا 250 فقط برا آمپ+هزینه هاش؟
    راستی برا خرید اکسسوری خسیس بازی در نیار نگه این پیکیجو دارم 15 این یکی 40 با خودت بگی سیمه دیگه ولش اون ارزونه رو بزارم نه خیلی هم موثر جنس اکسسوری خوب سعی کن حتما یه چیز خوب بزاری ساند استریم یه چیز معمولی مناسبه به نظرم بین 40 تا 50 میتونی جور کنیش

مناسب ترین گزینه برا شما پایونیر 6500 هستش 280 تومن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم هست 285 تومن
    چون باندتون کنووده شاید آمپ هم کنوود باشه تو مچ شدن تاثییر داشته باشه چی بگم
    ------------------------------------------
    دوستان قیمتایی که تو سایت میزاریم حدودا هماهنگ با بازاره حتی تو شهرستان هم فوقش 20 تومن کمتر و 30 تومن بیشتر این قیمتاست رو خرید دقت کنین بهتون نندازن بعد حالتون گرفته بشه
    نگین بانده تو تهران 200 هست پس این میگه 280 تو شهرستان پس خوبه نخیر داره میندازه فوقش حداکثر 20 بلکه کمتر باید با پایتخت فرق کنه
    از تهران جنس هم بخرین حداکثر 15 تومن پول پستشه با تیپاکس اینارو در نظر داشته باشین
    اره داداش 250 برای امپ مشکلی نیست
    تا اینجا 3500 قطعی شد
    ولی این اکسسوری چیه ؟ چه مارکیش بهترینه ؟ بخدا ازسیستم سردر نمیارم لنگرود جان

دمت گرم ج سوالامو میدی ! یه مرد توی این تاپیک باشه خودتی

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من یه جفت co 609 plus و یک امپ M-LINE 100.2 گرفتم امروز بستم رو ماشین ( پراید هاچ بک ) که اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت فرستادنش رو کشید ، همین جام از حمید جان بابت راهنمایای خوبش تشکر میکنم
    همه چی خیلی مرتب بسته بندی شده بود و خیلی سریع هم فرستادن

باندا کیفیت عالی داره و صدای خیلی خوبی هم داره تنها مشکلی کم من دارم پخشمه که 6950 پایونیر هست و usb نمیخوره و از fm player استفاده میکنم همین باعث شده باندام نویز بده ( مثل وقتی که فرکانس رادیویی قاط میزنه )
    نظردوستان چیه ؟ ایا میشه یه فیس دیگه جا فابریک پخش بندازم که فلش خور باشه ؟ یا باید یه پخش بگیرم ؟
    سر وقت عکس هم میزارم
    ممنون از همگی بابت راهنماییاشون
    Last edited by alichalki; 05-10-2013 at 22:50.

7. 3 کاربر از alichalki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من یه جفت co 609 plus و یک امپ M-LINE 100.2 گرفتم امروز بستم رو ماشین ( پراید هاچ بک ) که اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت فرستادنش رو کشید ، همین جام از حمید جان بابت راهنمایای خوبش تشکر میکنم

باندا کیفیت عالی داره و صدای خیلی خوبی هم داره تنها مشکلی کم من دارم پخشمه که 6950 پایونیر هست و usb نمیخوره و از fm player استفاده میکنم همین باعث شده باندام نویز بده ( مثل وقتی که فرکانس رادیویی قاط میزنه )
    نظردوستان چیه ؟ ایا میشه یه فیس دیگه جا فابریک پخش بندازم که فلش خور باشه ؟ یا باید یه پخش بگیرم ؟
    سر وقت عکس هم میزارم
    داداش گلم چجوری دلت اومده این باندو امپو بستی بعد با اف ام پلیر گوش میدی ؟؟؟؟

9. 2 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

اره داداش 250 برای امپ مشکلی نیست
    تا اینجا 3500 قطعی شد
    ولی این اکسسوری چیه ؟ چه مارکیش بهترینه ؟ بخدا ازسیستم سردر نمیارم لنگرود جان

دمت گرم ج سوالامو میدی ! یه مرد توی این تاپیک باشه خودتی

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
    با اجازه علی جان
    سلام دوست عزیز
    اکسسوری برای سیستم شما شامل سیم برق (4گیج مارک استینگر متری تومن12یا جوشکاب یزد متری 8 تومن یا کارینا متری 5تومنکه به اولویت کیفیت نوشتم و شما کلا 6.5متر نیاز دارید )/کابلشو/سیم ریموت امپ(یه سیم معمولی که نازک هم باشه مشکلی نیست برای روشن شدن امپ هنگام روشن کردن پخش 5 متر )/یه جفت ار سی ای(از 10 تومن تا 200 تومن هست یه 20 تومنیش هم خوبه)/فیوز 100 امپر یا80 امپر با هلدرش 15 تومن مارک کارینا خوبه کیکر هم عالیه/سیم بلندگو(به مقدار لازم مثلا 3 یا 4 متر کلا میشه 5تومن)
    بچه ها من یه پخش مکسیدر روی ماشینم دارم که تا پریشب بدون مشکل کار میکرد ولی یروز صبح هرکاری کردم روشن نشد . فیوزها رو هم دیدم که مشکلی نداشتند .
    فردا قراره ببرم جایی که نصب کرده یه نگاه بهش بندازه ولی فکر میکنید پخشم سوخته ؟ یا مشکل دیگه ایی داره؟
    پخش مکسیدر همینه عزیز!
    چرا مارک متفرقه خریداری میکنیید؟
    (شوخی بود)
    اتصالات پشت پخش رو چک کردید؟
    مطمئنید فیوز سالمه؟ یه فیوز قرمز 10 امپر که جفتش نوشته room
    اگه خراب شده باشه ارزش تعمییر نداره و باز هم پشتش خرابی میاره....
    کلا کیفیت ساخت بالایی ندارن

سلام به همگی دوستان

سر وقت عکس هم میزارم
    سلام
    مبارک
    ایشالله تو شادیا بکوبه....
    حمید اقا هم که دیگه
    شما با توجه به اینکه پخشتون وردی auxداره میتونید از یه اف ام پلیر که کابل aux میخوره استفاده کنید
    اینطوری دیگه از نویز خبری نیست!ولی حیف این باند و امپ که با اف ام پلیره.....
    __________________________________________________ _________
    اگر هم میخواید پخش بگیرید یه pioneer deh 155 که 180 تومن قیمتشه خریداری کنید با حداقل بودجه!
    Last edited by hoseinsps; 06-10-2013 at 01:57.

11. 7 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به اساتید؟ این ار سی ای که میگین چیه؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا 200 تومن فقط میتونی 3500T بگیری.یا از برند مارشال یا مکسیدر که من به خودم اجازه پیشنهاد دادنشون رو نمیکنم.

شما از 6974 راضی هستی؟
    6990 و 400 ?!!
    من چی بگم.ای نمدل رو تست نکردم ولی تجربه شنیداری که از پایونیرهای End Way دارم فقط صدای بسیار بی کیفیت همراه با تیزی آزار دهنده بوده و بس.
    شما که هر دو اسپیکر رو داری خب جنج کن ببین صدا چطوره؟
    زیاد از 6974 راضی نیستم ولی خب یه باند 100 تومنیه و در حد خودش بد نیست.کیفیتش خوبه اما صداش بلند نیست....

6990 داداش این اگهیها دست دومشو زدن 300-400

راستش اینو عموم برداشته بی اجازه بسته روی ماشین خودش.روی ضبط فابریک تیبا بدون امپلی.میگه یکیش خرابه و اگه به امپ ببندی خرخر میکنه و 6974 بهم بده اینو بهت بدم و دیگه هم عوض نمیکنم اگه اینا خوب نباشه و پشیمون بشی
    یه جورایی حرف زور میزنه در واقع باید از بین 2 باند خودم یکیشو انتخاب کنم....
    حالا میخوام ببینم ارزش ریسک کردن داره؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام به اساتید؟ این ار سی ای که میگین چیه؟
    ار سی ای(rca) یه کابله ارتباطی بین پخش و امپلی فایره که یه سرش میخوره به خروجی یا خروجی های پخش و یه سر دیگش هم میخوره به ورودی یا ورودی های امپلی فایر:

15. 9 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •