مودم رو ریست کردم درست شد ...
مودم رو ریست کردم درست شد ...
سرویس یک ساله که از پنل تمدید بشه دانلود شبانه رایگان داره؟
کسی اطلاع داره؟
سلام. از پنل فکر نمیکنم رایگان باشه. شما باید بری مخابرات و بگی میخوام «سرویس کمپین» داشته باشم.
ازشون بپرسید که سرویس چند ماهه باید بگیرید که شبانۀ رایگان داشته باشه. 1ساله رو میدونم شبانه رایگان داره.
خیلی جالب و خیلی احمقانست من مصرف ماهیانم حدودا 10 گیگ چون مخابرات همچین پکیجی نداره مجبورم 256 5 گیگ بگیرم با این مصرف ظرف 15 روز ترافیکم تموم میشه حالا 5 گیگ لازم دارم
اگه ترافیک بخرم میشه 19440 تومن حالا اگه بیخیال سرویس قبلی شم جاش دوباره 256 5 گیگ بخرم میشه 14040
سرعت نت چه داغونه با تنظیمات جدید برا مودم میشه کاری کرد؟
دوست عزیز منم مثل تو هست مصرفم.و فقط نامحدود 256 رزرف میکردم.بعد اینکه مخابرات نامحدود رو برداشت تخلیه زدم و رفتم اسیاتک و با ماهی 17 هزار تومن 256 نامحدود گرفتم که برا وب گردی ساده خوبه و در ماه 8 گیگ با سرعت 32 بهت سرعت میده.بعد میاد رو 16 کیلو
در کل ارزون ترین نت که بشه وب گردی ساده داشت همینه فک کنم
میشه لطف کنید و بگید سرعت دانلود اینترنت طرح دومگ یکساله ی مخابرات چنده ؟ رایگان و دانلود روزانه![]()
کلا قید مخابرات رو بزن بدرد نمیخوره من که طرحم تمام بشه میزنم تخلیه دیگه واقعا ریده سرعتها هم از حد واقعی هم خیلی کمتر شده
داداش من از شاتل که بهتره تا بخوای رایگان استفاده کنی محدودت میکنه
مخابرات الان گند ترین نت رو میده
بیا اسیاتک
من 6گیگ 256 5تا8 رایگان دارم سرعت روز رو 12مگ بسته(1.2مگ با دانلود منیجر).تو تایم رایگان 32کیلو
سرعت دان کهکشانیه
ای ..........چ خلوت شده
ی زمانی اینجت روزانه 20-30 پست می نوشتیم.......
یک زمان هم رکورد های ماهانه نا محدود 256 میذاشتیم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)