اگه دانلودتون از سرور های داخل مثل دانلوادهاو... هست بیاین اسیا تک ..بینهایت میتونید تو تایم رایگان دان کنید...البته سرور داخل..سرور خارج سرعت تو تایم رایگان اسمی هست![]()
اگه دانلودتون از سرور های داخل مثل دانلوادهاو... هست بیاین اسیا تک ..بینهایت میتونید تو تایم رایگان دان کنید...البته سرور داخل..سرور خارج سرعت تو تایم رایگان اسمی هست![]()
سلام دوستان
از دیروز کلا خط هم متصل نمیشه و چراغش خاموشه داخل مودم هم چند ثانیه یک بار چک میکنه باز میزنه دیسکانکت ، دیگر دوستان این مشکل رو دارند؟
با سپاس![]()
سلام مجدد ، کابل رو قطع کردم زدن به تلفن دیدم بوق داره دوباره زدم دیدم وصل شد برام جالب بود اصلا مودم جا به جا نمیشه بخواد قطع بشه
با سپاس![]()
سلام
من چند روز هست که سرویس رو از 512 به 8 مگ تغییر دادم قبلا خیلی قطع و وصلی داشتم ولی از وقتی از سر خط یه سیم جداگانه به مودم وصل کردم دیگه حتی یه بارم این مشکلو نداشتم تا اینکه با تغییر سرویسم به 8مگ دوباره این مشکل رو دارم شرکت میگه که احتمالا از تلفن هست
اگر از تلفن بود چرا قبلا این مشکل رو نداشتم و...
لطفا راهنمایی بفرمایین
سلام
اطلاعات استاتوس مودم میذارید
ببینیم داستان از چه قراره؟شاید خط تا 8 مگ نکشه اصلا؟!
منظورتون همون SNR و Line Attenuation هست؟
SNR در حالت Downstream 28
و در حالت Upstream 32
Line Attenuation در حالت اولی 20 و در حالت دومی 13
Last edited by alinikoyi; 18-04-2016 at 18:47.
آره منظورم اینایی که گفتید
SNR در حالت Downstream 28
و در حالت Upstream 32
Line Attenuation در حالت اولی 20 و در حالت دومی 13
نه میکشه
شما یه کار کنید تلفنو جدا کنید از اسپلیتر
اگر دیدید 2 باره قطع و وصل میشه پس مشکل از خودشونه
منظورتون رو متوجه نشدم اگه منظورتون اینکه تلفن رو کلا از پریز بکشم این کارو هم کردم ولی SNR و Line Attenuation تغییر خیلی کوچیکی داشتن
در ضمن تلفن در یه اتاق دیگه است و مودم مستقیما ببا یه سیم جدا که مستقیم به سرخط وصله وصل شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)