تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1276 از 1805 اولاول ... 2767761176122612661272127312741275127612771278127912801286132613761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,751 به 12,760 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب دیگه منم دیروز خطم رو تخلیه کردم....... بعد از یک ساعت تخلیه کردن !! آفرین بر این سرعت عمل

امروز صبانتم وصل شد..... تو ریزمصرف نگاه کردم آپلود رو رایگان حساب می کنه ولی هرچقدر که حجم داشته باشی به اندازه ی 25 درصدش آپلود رایگان داری ( یعنی من که الان 3 گیگ حجم دارم می تونم 750 مگ رایگان آپلود کنم.... اگر فایل حجیم آپلود نکنم تقریباً آپلودم همیشه رایگان هست )
    ولی مخابرات آپلود رو جزو حجم مصرفی حساب می کنه و مثل فرفره حجم تموم می کنه
    جالب اینجاست که این قانون رو باید همه اجرای کنن ولی مخابرات این کار رو انجام نمیده
    Last edited by shylord; 21-07-2014 at 20:17.

2. 6 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

روزه نمازاتون قبول باشه حاج ملک .در ضمن اون دو گیگی که ازم دزدیدین هنوز برنگردوندینا

حضور مدير عامل در مراسم افطار با كاركنان 118 و 2020 مخابرات مشهد

گروه خبری: اخبار عمومی
    منبع خبر:
    روابط عمومي مديريت مخابرات مشهد اعلام كرد : مراسم افطار شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان با حضور مديرعامل و جمعي از مديران مخابرات خراسان رضوي، در محل سايت 118 و 2020 برگزار گرديد. براساس اين خبر در اين ضيافت افطاري كه در جمع معنوي و صميمي كاركنان شيفت شب مركز اطلاعات 118 مشهد بر گزار شد ، مدير عامل مخابرات خراسان رضوي از خدمات شبانه روزي كاركنان 118 تقدير نمود و توفيق خدمتگذاري بيشتر به زائران و مجاوران مشهدالرضا (ع) را از خداوند منان خواستار شد.
    گفتني است هم اكنون تعداد 168 نفر اپراتور در مركز اطلاعات 118 مشهد در دو شيفت صبح و شب مشغول پاسخگو يي مي باشند كه بطور متوسط روزانه پاسخگوي 100هزار تماس مردمي مي باشند.

4. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

روزه نمازاتون قبول باشه حاج ملک .در ضمن اون دو گیگی که ازم دزدیدین هنوز برنگردوندینا

حضور مدير عامل در مراسم افطار با كاركنان 118 و 2020 مخابرات مشهد
    گروه خبری: اخبار عمومی
    منبع خبر:
    روابط عمومي مديريت مخابرات مشهد اعلام كرد : مراسم افطار شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان با حضور مديرعامل و جمعي از مديران مخابرات خراسان رضوي، در محل سايت 118 و 2020 برگزار گرديد. براساس اين خبر در اين ضيافت افطاري كه در جمع معنوي و صميمي كاركنان شيفت شب مركز اطلاعات 118 مشهد بر گزار شد ، مدير عامل مخابرات خراسان رضوي از خدمات شبانه روزي كاركنان 118 تقدير نمود و توفيق خدمتگذاري بيشتر به زائران و مجاوران مشهدالرضا (ع) را از خداوند منان خواستار شد.
    گفتني است هم اكنون تعداد 168 نفر اپراتور در مركز اطلاعات 118 مشهد در دو شيفت صبح و شب مشغول پاسخگو يي مي باشند كه بطور متوسط روزانه پاسخگوي 100هزار تماس مردمي مي باشند.
    این مخابرات با این دزدی هاش خوب به نون و نوا رسید

قرار بود یک گیگ مارو هم برگردونن نکردن خوردن یک آبم روش چجوری از گلوشون میره پایین الان دو هفته است هی شکایت میدم میگم اضافه میشه ولی کو

6. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

این صدوهیجدهیا طفلکا گناه ندارن واقعا زحمتکش و کار راه اندازن، کاش یکم خوش اخلاقتر بودن و ولی وای از 2020، من نگران خانواده اینام که صد پشت بد و بیراه مردم رو سر سفرشون دارن

8. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام .کسی از این طرح کمپین تابستان نگرفته که یک ساله قرارداد ببندی و دانلود شبانه هم داره<>؟
    من امروز رفتم دفتر پیشخوان میگه کلا شبانه نداریم ولی تو پی دی اف سایت زده !!!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این صدوهیجدهیا طفلکا گناه ندارن واقعا زحمتکش و کار راه اندازن، کاش یکم خوش اخلاقتر بودن و ولی وای از 2020، من نگران خانواده اینام که صد پشت بد و بیراه مردم رو سر سفرشون دارن
    من منظورم ملک و دارو دستش بود ....

11. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شبانه رایگان ساعتش همون 1 تا 6 هست یا عوض شده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شبانه رایگان ساعتش همون 1 تا 6 هست یا عوض شده ؟
    ساعتش 1 تا 7 هست، بیشتر از 1 ساله که همین ساعته.

14. 3 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام دوستات آیا کسی میدونه طرح خانواده رو با زدن به 2020 میشه جمع آوری کرد پورت و یا نه زنگ زدم گفتم باید بری امور مشترکین اگه خدا بخواد فردا برسم منم پورتم و جمع آوری میکنم دلم براتون تنگ میشه

16. 2 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من بعثت دارم و تمدید ماه نداره و فقط حجم تمدید میشه و تو طرحهای موجود هیچکدام شبانه ندارند . یعنی کلا شبانه رو برداشتن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •