ساعتت رو با پارس هماهنگ کن و محظ احتیاط بازم 12:35 مودم رو اتیش کن تا 1:05 و چیزی دان نکن در حد وبگردی فقط مصرف کن
من دیشب تا صبح قطع نکردم ببینم و از اون طرف تا 7 و خورده ای ته لینک رو دان میکردم ولی شک دارم 12:30 تا 1 رو واسم حجم انداخته باشه
ساعتت رو با پارس هماهنگ کن و محظ احتیاط بازم 12:35 مودم رو اتیش کن تا 1:05 و چیزی دان نکن در حد وبگردی فقط مصرف کن
من دیشب تا صبح قطع نکردم ببینم و از اون طرف تا 7 و خورده ای ته لینک رو دان میکردم ولی شک دارم 12:30 تا 1 رو واسم حجم انداخته باشه
امشب میزارم تا ساعت 6:59 دقیقه دانلود بشه
فوقش 200.300 مگابایت ازم کم میشه ولی ارزش داره
مشکلم الان این هست که من که ساعت 1:04 دیسکانکت شدم
و نزدیک به 30 مگابایت هم دانلود کردم
چرا هم در قسمت دریافتی رایگان 30 مگابایت ثبت شده و هم در قسمت دریافتی پولی
![]()
سلام به همگی
من میخوام سرویس CRA-512 پارس آنلاین رو بگیرم برای تهران مرکز توحید
آیا این سرویس خوبه؟
سرعتش چقدر هست؟
با تشکر
سلام
دوستان از پارس که راضی هستین؟
من اگه بخوام بیام پارس مودم از پارس بگیرم یا از بیرون؟؟ خود پارس چه مودمی میده (چه مارکی)؟اذیت نمیکنه که حتما از خودش مودم بگیریم؟
در ضمن شماره بخش فروش پارس انلاینو رو اگه میشه بدین
ممنون میشم جواب بدین
12.30 تا 1 به خوبی کار میکنه :
برای این کار ساعت 12.28 یکبار dc کنید و دانلود رو از 12.30 شروع کنید تا 1.01 ادامه بدید بعد دوباره dc کنید. بین 12.30 تا 1.00 به هیچ عنوان dc نکنید.
نیایی پارآنلاین هاااا
اکثرا ناراضی هستن ، یکیش هم خود من که احتمالا شنبه برم واسه فسخ قرار داد ، احتمالا کل پولم هم بالا بکشن
اول یه پرس و جویی کن ببین کسایی که از محلتون از پارس آنلاین گرفتن سرعت شبانشون چقدره بعد بگیر که اونم باید شانستو امتحان کنی
یا سرعتت خیلی خفنه که شبا 3 یا 4 گیگ دانلود میکنی یا مثل من شانس نداری که شبی 200 یا 300 مگ دانلود خواهی داشت
من امشب DC نمی کنم تا ساعت 6:59 دقیقه صبح
فوقش 250 مگابایت ازم کم میشه دیگه![]()
من امشب DC نمی کنم تا ساعت 6:59 دقیقه صبح
فوقش 250 مگابایت ازم کم میشه دیگه
پ ن : چرا نمی تونم پستمو پاک کنم![]()
Last edited by MASTER OC 7; 04-11-2011 at 01:49.
سلام دوستان
سرویس من pol512 محدود هستش.سرعتم در روز باید چقدر باشه؟
pol 128 4 gig دانلود دیشب من از 1 تا 7 :
یادم رفت 7 دسکانکت کنم 47 مگ کم کرد دانلود دیشب 793 مگ بین 1 تا 7 بوده .
من به شما میگم که سرعت ها محدود میشند چون دیروز 987 مگ دانلود بین 1 تا 7 داشتم هیچ ربطی به مرکز مخابراتی هم نداره :
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)