تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1276 از 2014 اولاول ... 2767761176122612661272127312741275127612771278127912801286132613761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,751 به 12,760 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از برد مقابل استقلال اهواز
    پيرواني: اين پيروزي را تقديم قطبي مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ از لحاظ فني قطبي يكي از بهترين‌هاست و اين برد را تقديم او مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال اهواز نشان داد كه تيمي بسيار پرقدرت است و اصلا دوست ندارد بازنده باشد. از صميم قلب اين مورد را به كادر فني تبريك مي‌گويم.
    وي افزود: در نيمه اول فرصت‌هاي زيادي داشتيم؛ اما نتوانستيم به گل برسيم. در نيمه دوم سيستم را از 4-4-2 به 3-4-3 تغيير داديم و سعي كرديم از كنارها بيشتر حمله كنيم؛ اما فراموش نكرديم در ضد حملات نبايد غافلگير شويم
    پيرواني عنوان كرد: از بازيكنانم ممنونم. همه خوب بودند. به همين دليل، ديرتر تعويض كردم. تعويض در بازي بايد طبق اصول باشد. يا بازيكني كه در زمين است بد بازي كند يا اينكه آدم بخواهد تغيير تاكتيك بدهد. فكر مي‌كنم به موقع تعويض كردم و سعي مي‌كنم در بازي‌هاي آينده بيشتر دقت كنم.
    افشين پيرواني درباره عليرضا نيكبخت واحدي گفت: از بازي او راضي هستم. سعي كردم در هفته جاري او را از لحاظ روحي آماده كنم. اميدوارم با بخشش نيكبخت، دوباره به تيم ملي برگردد. او يكي از سرمايه‌هاي فوتبال ما است و ارزش‌هاي زيادي دارد.
    وي در مورد علي كريمي اظهار داشت: به بازيكناني كه قدرت حمل توپ را دارند، اعتقاد زيادي دارم و به آنها آزادي عمل مي‌دهم. به همين دليل، كريمي نيز چيزهايي كه از او مي‌خواستم برآورده كرد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص اولين بردش عنوان كرد: خوشحالم كه اولين بردم را با كمك هواداران به دست آوردم. مي‌دانستم مدافعان استقلال اهواز روي توپ‌هاي هوايي اشتباه مي‌كنند. پرسپوليس برده و چون خودم از جنس پرسپوليس هستم، اين موفقيت را تقديم هم دوستان مي‌كنم.
    وي افزود:‌ در مصاحبه‌هايم گفتم كه‌ قطبي مربي كاربلدي است. اين برد را كه حالا در ايران نيست، تقديم به او مي‌كنم و هر كجاي دنيا كه باشد، برايش آرزوي موفقيت مي‌كنم.
    وي در خصوص دستيارانش گفت:‌ با سه نفر از پيشكسوتان صحبت كرده‌ايم؛ اما پس از دو برد، نام آنها را اعلام خواهيم كرد. اگر آنها نيز بخواهند اضافه شوند، تا نيم فصل نمي‌توانند به ما كمكي كند؛ اما افرادي كه انتخاب كرديم، مورد تاييد همه هستند و شايد خارجي باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

/حاشيه ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز/
    باقري از ميثاقيان معذرت خواهي كرد
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان بازي، از سرمربي استقلال اهواز به دليل درگيري ميان دو نيمه عذرخواهي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري كه در بين دو نيمه با اكبر ميثاقيان درگيري لفظي پيدا كرده بود، پس از بازي، در رختكن استقلال اهواز حضور يافت و از سرمربي اين تيم عذرخواهي كرد.

* هواداران پرسپوليس پس از پيروزي يك بر صفر مقابل استقلال اهواز، به شدت از افشين پيرواني حمايت كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضايي: من با نظر قطبي به پرسپوليس آمدم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قطبي اگر من را نمي‌خواست، به اين تيم نمي‌آمدم.

به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از چهار روز آينده خود را براي بازي آماده مي‌كنم. اكنون در تمرينات عملكرد خوبي دارم.
    وي درباره شرايط پرسپوليس در دو ديدار اخير عنوان كرد: پرسپوليس همين كه توانست در دو بازي چهار امتياز به دست آورد، نتيجه خوبي گرفته است. بازيكنان با پس زدن حاشيه ها، مي‌خواهند صدر را به دست آوردند.
    رضايي با بيان اينكه حضور او در پرسپوليس فراتر از شايعات اخير است، توضيح داد: قطبي اگر مرا نمي‌خواست، امروز در اين تيم نبودم. متاسفانه با جدايي قطبي از پرسپوليس بعضي ها به دنبال حاشيه ايجاد كردند بودند؛ در حالي كه مسئله آمدن من به اين تيم فراتر از اين حرف‌ها است.
    مدافع تيم پرسپوليس با حمايت از افشين پيرواني، گفت: او رابطه بسيار صميمانه اي با بازيكنان دارد. اميدوارم در آينده نيز از او استفاده شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل استقلال اهواز
    كريمي: از بازي خودم راضي نيستم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به غير از دقايق كوتاهي در نيمه اول، از بازي خودم راضي نيستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از پيروزي يك بر صفر پرسپوليس برابر استقلال اهواز اظهار داشت: براي كسب سه امتياز به ميدان رفته بوديم و بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم. بعد از چند هفته بازي زيبا كه نتايج خوبي نگرفته بوديم، در اين ديدار به حقمان رسيديم.
    وي افزود:‌ استقلال اهواز با دفاع متمركز در 18 قدم، مانع گلزني ما شد؛ اما اين سيستم ممكن است اهالي فوتبال در ورزشگاه آزادي و افرادي كه در منازل خود نشستند را خسته ‌كند. به همين دليل، بعيد مي‌دانم هواداران ما زياد از تيم مقابل پرسپوليس راضي باشند.
    كريمي عنوان كرد: به غير از دقايقي در نيمه اول، به هيچ عنوان از بازي خودم راضي نيستم؛ مخصوصا در نيمه دوم كه فكر كنم توپ‌هاي زيادي را هدر دادم. هنوز هم فكر مي‌كنم پرسپوليس براي بردن بايد بيشتر زحمت بكشد. در مسابقات گذشته ديده‌ام كه تيم‌ها براي مهار كردن بازيكنان ما ماموريت‌هايي به بازيكنان خود مي‌دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از برد مقابل استقلال اهواز
    هيئت مديره پرسپوليس و كادر فني با مهندس علي آبادي ديدار كردند
    خبرگزاري فارس: هيئت مديره باشگاه پرسپوليس به همراه كادر فني پس از برد امروز مقابل استقلال اهواز با رئيس سازمان تربيت بدني ديدار كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ‌اعضاي هيئت مديره پرسپوليس به همراه كادر فني امروز پس از برد مقابل استقلال اهواز به ديدار مهندس علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني رفتند.
    اين ديدار در محل سازمان تربيت بدني برگزار شد و علي آبادي رضايت كامل خود را از كادر فني مخصوصا افشين پيرواني اعلام كرد.
    اين جلسه به مدت 1 ساعت به طول انجاميد كه در مورد مسائل ديگر نيز جهت پر قدرت بودن پرسپوليس در هر سه جام بحث و گفتگو شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از شكست برابر پرسپوليس
    ميثاقيان: با زدن سيلي به بازيكنم شوك دادم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: مي‌خواستم با زدن سيلي به صورت دغاغله، به وي شوك بدهم.

به گزارش خبرگزاري فارس، اكبر ميثاقيان پس از شكست يك بر صفر برابر پرسپوليس اظهار داشت: در دقيقه 88 گل خورديم؛ در حالي كه شرايطمان با حريف قابل مقايسه نيست. هيچ چيز استقلال اهواز شبيه اين تيم بزرگ نيست. امكانات زياد، پول و بازيكن بزرگ نداريم. استقلال اهواز همه چيزش مشخص است و تيمي است كه هفت سال به صورت خصوصي اداره مي شود.
    سرمربي استقلال اهواز گفت: قبل از شروع مسابقه، به همه رسانه ها گفته بودم روي كاغذ به پرسپوليس نخواهيم باخت؛ اما آنها با توجه به تغييرات ايجاد شده در كادر فني، انگيزه اي زيادي براي كسب سه امتياز داشتند.
    وي افزود: همواره مقابل تيم هاي استقلال و پرسپوليس بازي هاي خوبي را به نمايش گذاشته و تيم‌هايم نتيجه قابل قبولي دريافت كرده‌اند. آن باختي كه در اوائل فصل با نتيجه 6 بر صفر برابر استقلال دريافت كرديم، در شرايطي رخ داد كه تازه به عنوان سرمربي محسوب شده بودم.
    وي گفت: مدافعان پرسپوليس اصرار داشتند كه با توپ هاي بلند به دروازه ما نزديك شوند. اين نيز يك تاكتيك محسوب مي‌شود؛ اما در ضد حملات چند فرصت خوب داشتيم كه مي‌توانستيم با دقت بيشتر حتي به گل برسيم. گلي كه دريافت كرديم، احساس مي‌كنم در آن صحنه يك خطا اتفاق افتاد. نمي‌دانم دروازه ما اين خطا را مرتكب شد يا اينكه بازيكنان پرسپوليس خطا كردند؛ اما اميدوارم اشتباه كرده باشم.
    سرمربي استقلال اهواز درباره سيلي كه بر صورت بازيكنش پس از مصدوميت زد، عنوان كرد: مهدي دغاغله بازيكن بسيار خوبي است. وقتي مصدوم شد، مي‌خواستم با زدن يك سيلي، به او شوك بدهم.
    ميثاقيان درباره شعارهاي هواداران پرسپوليس مبني بر ضد فوتبال باز كردن تيمش گفت: دفاع در فوتبال امروزي يك نوع تاكيتك است. هرگز به بازيكنانم نگفته بودم كه ضد فوتبال ارائه دهم؛ بلكه در كارهاي دفاعي منسجم تر بود.
    وي با اشاره به درگيري لفظي اش با كاپتيان پرسپوليس اظهار داشت: بين دو نيمه كريم باقري به سوي من آمد و گفته كه تيم من ضد فوتبال بازي مي‌كند و به غير از تائيد حرف او صحبت ديگري نكردم. دوباره مي‌گويم كه برابر پرسپوليس جنگيديم و در ضد حملات نيز چهار فرصت طلايي بدست آورديم.
    وي افزود: وقت تلف كردن در فوتبال ما بي معنا است چون فشردگي يك مسابقه باعث مي‌شود كه بازيكني دچار مصدوميت شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فوتبال ليگ برتر کشور
    باقري ها مزد زحمات پرسپوليس را داد

تيم فوتبال پرسپوليس تهران با برتري مقابل استقلال اهواز و بدست آوردن 26 امتياز به رده سوم جدول رده بندي ليگ برتر صعود کرد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در چارچوب مسابقات هفته شانزدهم ليگ برتر امروز تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر رفتند که در پايان سرخپوشان پايتخت موفق شدند با تک گل نبي الله باقري ها حريف جنوبي خود را شکست دهند.تک گل پرسپوليس در دقيقه 83 و روي ضربه سر مدافع پيش تاخته خود به ثمر رسيد.اين پيروزي براي پرسپوليس در شرايطي بدست آمد که اين تيم درطول بازي برتر از حريف خود نشان داد اما بي دقتي مهاجمان در زدن ضربه آخر سبب شد که برد پرسپوليس خفيف باشد.اين اولين برد افشين پيرواني در سمت سرمربيگري پرسپوليس تهران بود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنالیز بعد بازی پرسپولیس و استقلال اهواز (دور رفت)

محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران
    نتيجه نهايي : پرسپوليس 1 - استقلال اهواز 0
    تماشاگر : 30 هزار نفر
    وضعيت مسابقه : نسبتا خوب اما كاملا يك طرفه
    نكته تاريك : بازي خسته كننده شاگردان ميثاقيان
    ستاره مسابقه : ايوان پتروويچ ( حميدرضا بابايي )

افشين پيرواني به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس اولين پيروزي خودش را در ليگ برتر به دست آورد تا شايد جايگاه نسبت خوبي در اين تيم براي خود دست و پا كند و مقبوليتي را نيز چه از طرف مديريت و از چه از طرف هواداران به دست آورد .

پرسپوليس امروز در حالي به مصاف استقلال اهواز آمد كه سيستم تيم تقريبا 4.4.2 بود . مازيار زارع هافبك دفاعي تيم بود و علي كريمي به همراه پتروويچ و كريم باقري بازيكن آزاد بودند و تقريبا مي شد گفت هرجاي زمين خصوصا پشت محوطه استقلال اهواز تغيير مكان مي دادند و به واقع در يك نقطه ي مشخص حبس نشده بودند .

در همان دقايق ابتدايي بازي پرسپوليس مي توانست توسط نيكبخت واحدي به گل برتري خود دست پيدا كند كه شماره 10 سرخها بار ديگر نشان داد از لحاظ روحي در شرايط خوبي نيست و تا حدودي هم غرور دارد . در همان صحنه اگر نيكبخت كه هميشه يك پاسور فوق العاده بوده به توره پاس مي داد روند بازي تغيير مي كرد و شايد نتيجه سنگين تري مقابل نام استقلال اهواز قرار مي گرفت .

پرسپوليس در ساير دقايق اگرچه بازي نسبتا قابل قبولي را ارائه داد اما عدم سرعت نزد بازيكنان كاملا مشهود بود و اين نكته بسيار خطرناك است . تيمي همچون پرسپوليس با اين همه هافبك خلاق مي بايست حداقل 60 دقيقه با ارائه بازي سرعتي هر حريفي را از پاي در آورد اما حداقل در اين مسابقه بازيكنان ارتش سرخ به بازي سرعت نمي دادند .

مطابق پيش بيني ها استقلال اهواز با ميثاقيان آمده بود به هر ترتيبي شده 1 امتياز را به چنگ بياورد و به شهر خود بازگردد و به همين دليل حتي نمي توان گفت سيستم اين تيم 3.6.1 بوده است چرا كه اين تيم با بازيكنان زيادي دفاع مي كرد و به هرصورت بعد از هر حمله ي پرسپوليس نيز شاهد بوديم يك بازيكن اين تيم روي زمين مي افتاد كه البته انصافا يكي از دلايل بازي نسبتا كند پرسپوليس نيز همين مورد بود چراكه وقتي تيمي در حال حمله قرار داد و مدام فشار مي آورد اين وقفه ها در بازي و تكرار پياپي آن تمركز تيم مهاجم را مي گيرد و بازي را از حالت طبيعي خارج مي كند .

به بازي بازمي گرديم . عليرضا نيكبخت كه يكي از بدترين بازي هاي اين فصل خود را ارائه مي كرد در همان نيمه نخست بارها و بارها نقش ياردوازدهم تيم حريف را ايفا نمود و در چند مورد نيز باعث شد حريف در موقعيت ضدحمله قرار گيرد . اما سوال اينجااست آيا بادامكي يا منصوري نمي توانستند از ابتداي نيمه دوم در تركيب قرار گيرند ؟
    كريم باقري نيز آن فوق ستاره بازي هاي گذشته نبود . او پرتلاش ظاهر شد و در چند مورد نيز در خط هافبك توپگيري هاي مناسبي داشت اما مشخص بود كريم آن بازيكن آماده بازي هاي قبل نيست . شايد يكي از دلايل آن حضورش در تيم ملي باشد كه اميدواريم در اين مورد ما اشتباه كرده باشيم و كاپيتان پرسپوليس در بازي هاي بعد به همان فروغ بازي هاي گذشته بازگردد .

پرسپوليس در اين مسابقه بازهم از تاكتيك سانتر از جناحين استفاده مي كرد و اين كار را نيز زياد انجام داد البته مي توان يكي از دلايل آن را بازي بسته و دفاع چندلايه حريف اهوازي عنوان نمود اما ارتش سرخ مي بايست بداند در بازي هاي بعدي نيز چنين تيم هايي در مقابلش قرار مي گيرند و چه بسا مثل مهاجمان كم آزار استقلال اهواز نباشند و قدر فرصت هاي خود را بدانند !

در نيمه دوم و قبل از گل برتري پرسپوليس در چند مورد يك بي نظمي در ساختارتهاجمي و خصوصا داخل محوطه جريمه حريف ديديم كه اميدواريم كادرفني نيز به دقت اين مورد را آناليز كند . حتي در هنگام گل نيز چندان هماهنگي بين باقري ها و علي كريمي وجود نداشت و چه بسا اگر باقري ها سريعتر نرسيده بود پرسپوليس به همين يك گل نيز نمي رسيد و يا حتي در چند مورد ديگر نيز شاهد بوديم ابراهيم توره و يا نيكبخت به دليل عدم هماهنگي توپ ها را از دست مي دادند .

و يك نكته ديگر كه در بازي قرمزها به چشم مي خورد تك روي بازيكنان بود كه اين شايد به دليل آزادي عملي است كه پيرواني به بازيكنان داده است كه البته بعضا اين تكروي ها بيش از اندازه مي شد .
    در مجموع بايد قبول كرد پيرواني به تازگي سرمربي پرسپوليس شده و براي ساختن تيمي كامل نياز به زمان دارد و وظيفه ما حمايت از اوست اما افشين نيز بايد ضعف هاي تيم را ببيند و خصوصا به بازي تيمش سرعت دهد زيرا در فوتبال امروز سرعت اصلي ترين عامل موفقيت تيم ها است .

نمرات بازيكنان :
    اين نمرات از 7 نمره مي باشد .
    عليرضا حقيقي ( 5 ) _ عليرضا محمد ( 5 ) _ سپهر حيدري ( 5 ) _ نبي باقري ها ( 5 ) _ مجتبي شيري ( 5 ) _ مازيار زارع ( 4 ) _ ايوان پتروويچ ( 6 ) _ كريم باقري ( 4 ) _ علي كريمي ( 4 ) _ عليرضا واحدي نيكبخت ( 3 ) _ ابراهيم توره ( 4 )
    سرمربي : افشين پيرواني : ( 5 )

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکبر میثاقیان: پرسپولیس با تاکتیک بکش بکش پیروز بازی شد! تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز گفت: سیستم پرسپولیس در این دیدار فقط و فقط بکش بکش بود و این تیم بر روی این سیستم توانست به گل برسد.
    به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، اکبر میثاقیان پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: باید به بازیکنانم به خاطر بازی خوبی که مقابل پرسپولیس در استادیوم آزادی انجام دادند تشکر کنم چرا که تیم ما استحقاق حداقل یک امتیاز را داشت.
    وی افزود: پرسپولیس به این برد نیاز داشت و تیم ما به هیچ عنوان شباهتی به پرسپولیس ندارد و اگر به منابع مالی دو باشگاه نگاتهی داشته باشید همه چیز را متوجه می شوید.
    میثاقیان تصریح کرد: باخت ما در این دیدار از قبل پیش بینی شده بود ولی من به دلیل انگیزه بالایی که برای دیدار مقابل دو تیم بزرگ کشور دارم توانایی برد را در بازیکنان خودم می دیدم اما با گلی که در بدترین زمان ممکن خوردیم تمام امیدهای ما از بین رفت.
    سرمربی استقلال اهواز با اشاره به قاضی دیدار اظهار داشت: صحنه گل از دید من مشکوک بود و چند صحنه دیگر هم به همین ترتیب اما سعید مظفری زاده از بهترین داورهای ایران است و در این دیدار به جز چند صحنه قضاوت های خوبی از خود نشان داد.
    وی درخصوص زدن سیلی به گوش دقاقله بازیکن تیم خود نیز گفت: این بازیکن بسیار جوان است و احساس کردم او شوکه شده و خواستم او را از این وضعیت خارج کنم.
    میثاقیان با اشاره به اعتراض کریم باقری به او برای اتلاف وقت تصریح کرد: کریم بازیکن بزرگی است و او را مانند برادرم دوست دارم، وی هر چه بگوید درست است و هیچگاه جواب او را نخواهم داد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشین پیروانی: اهوازی ها مستحق شکست بودند//تقویت کادر فنی سه هفته دیگر

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم پرسپولیس گفت: استقلال اهواز در مقابل ما با 11 نفر دفاع کرد و مستحق این شکست بود.
    به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افشین پیروانی در جمع خبرنگاران افزود: دو تیم بازی بسیار خوبی را ارایه کردند اما تیم ما بسیار برتر از حریف بود و موقعیت های ما قابل قیاس با استقلال اهواز نبود.
    وی درخصوص تعویض های دیر هنگام خود در این بازی تصریح کرد: زمانی که بازیکنان تیم عملکرد خوبی دارند دلیلی نمی بینم که تغییری در تیم ایجاد کنم.
    سرمربی تیم پرسپولیس با اشاره به عملکرد نیکبخت در این دیدار گفت: علیرضا امروز خیلی زحمت کشید ولی فکر می کنم به دلیل محرومیت از تیم ملی مشکل روحی دارد و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا روحیه از دست رفته او را به او بازگردانیم.
    وی اظهار داشت: از آن روزی که مسوولیت فنی تیم را بر عهده گرفتم، به بازیکنان تکنیکی خود آزادی عمل بیشتری داده ام که این موضوع بسیار به ما کمک کرده است.
    پیروانی درخصوص بازگشت علوی به تیم پرسپولیس گفت: علوی بازیکن بزرگی است و می تواند در چند قطب به ما کمک کند، خواهان بازگشت این بازیکن هستم و امیدوارم مسوولان پاس با ما همکاری لازم را داشته باشند.
    وی تصریح کرد: این برد را تقدیم به قطبی دوست خودم می کنم و برای این مربی بزرگ احترام زیادی قائلم و امیدوارم در هر جا که هست موفق باشد.
    پیروانی با اشاره به تقویت کادر فنی اظهار داشت: با چند مربی که از بازیکنان سابق پرسپولیس گفتگوهای اولیه را داشتم ولی انتخاب قطعی مربی را به سه هفته دیگر موکول می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •