پس از برد مقابل استقلال اهواز
پيرواني: اين پيروزي را تقديم قطبي ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از لحاظ فني قطبي يكي از بهترينهاست و اين برد را تقديم او ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال اهواز نشان داد كه تيمي بسيار پرقدرت است و اصلا دوست ندارد بازنده باشد. از صميم قلب اين مورد را به كادر فني تبريك ميگويم.
وي افزود: در نيمه اول فرصتهاي زيادي داشتيم؛ اما نتوانستيم به گل برسيم. در نيمه دوم سيستم را از 4-4-2 به 3-4-3 تغيير داديم و سعي كرديم از كنارها بيشتر حمله كنيم؛ اما فراموش نكرديم در ضد حملات نبايد غافلگير شويم
پيرواني عنوان كرد: از بازيكنانم ممنونم. همه خوب بودند. به همين دليل، ديرتر تعويض كردم. تعويض در بازي بايد طبق اصول باشد. يا بازيكني كه در زمين است بد بازي كند يا اينكه آدم بخواهد تغيير تاكتيك بدهد. فكر ميكنم به موقع تعويض كردم و سعي ميكنم در بازيهاي آينده بيشتر دقت كنم.
افشين پيرواني درباره عليرضا نيكبخت واحدي گفت: از بازي او راضي هستم. سعي كردم در هفته جاري او را از لحاظ روحي آماده كنم. اميدوارم با بخشش نيكبخت، دوباره به تيم ملي برگردد. او يكي از سرمايههاي فوتبال ما است و ارزشهاي زيادي دارد.
وي در مورد علي كريمي اظهار داشت: به بازيكناني كه قدرت حمل توپ را دارند، اعتقاد زيادي دارم و به آنها آزادي عمل ميدهم. به همين دليل، كريمي نيز چيزهايي كه از او ميخواستم برآورده كرد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص اولين بردش عنوان كرد: خوشحالم كه اولين بردم را با كمك هواداران به دست آوردم. ميدانستم مدافعان استقلال اهواز روي توپهاي هوايي اشتباه ميكنند. پرسپوليس برده و چون خودم از جنس پرسپوليس هستم، اين موفقيت را تقديم هم دوستان ميكنم.
وي افزود: در مصاحبههايم گفتم كه قطبي مربي كاربلدي است. اين برد را كه حالا در ايران نيست، تقديم به او ميكنم و هر كجاي دنيا كه باشد، برايش آرزوي موفقيت ميكنم.
وي در خصوص دستيارانش گفت: با سه نفر از پيشكسوتان صحبت كردهايم؛ اما پس از دو برد، نام آنها را اعلام خواهيم كرد. اگر آنها نيز بخواهند اضافه شوند، تا نيم فصل نميتوانند به ما كمكي كند؛ اما افرادي كه انتخاب كرديم، مورد تاييد همه هستند و شايد خارجي باشند.