سلام
من قراره تبریز ساکن بشم و از شرکتهای مختلف اینترنت اونجا اطلاعی ندارم
کدوم یک از شرکتها برای اشتراک حجمی دانلود رایگان بهتری داره؟
و اینکه برای گرفتن اشتراک نامحدود کدوم یکی سرعت بهتری برای وبگردی و دانلود داره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من قراره تبریز ساکن بشم و از شرکتهای مختلف اینترنت اونجا اطلاعی ندارم
کدوم یک از شرکتها برای اشتراک حجمی دانلود رایگان بهتری داره؟
و اینکه برای گرفتن اشتراک نامحدود کدوم یکی سرعت بهتری برای وبگردی و دانلود داره ؟
Last edited by Altairezio; 27-06-2013 at 19:43.
ممنون از شما
این سرعت هایی که نوشتین مربوط به ساعات رایگان (2 تا 8) هستش؟
همارا سیستم همون مخابرات هستش؟
Last edited by reza_t; 27-06-2013 at 20:00.
همارا در ظاهر همون مخابراته ولی سرعتا و سرویس دهیشون یکی نیست!
وقت ثبت نام تاکید کنید که مخابرات میخواید!(PAP مخابرات!)
بله در زمان دانلود رایگان هم 10 تا اینور اونور میشه!(البته بیشتر اینور میشه!)
سلام
من مگا مخابرات گرفتم ولی فکر میکنم همارا بستن
سرعت نسبت به روز خیلی کمه همین الان حدود 70-80
تو speedtest هم isp رو Information Technology Company (IT نوشته
از کجا میشه فهمید سرویس کدوم رو بستن و اگه همارا بسته باشن چیکار میشه کرد ؟![]()
شما نویز گیر وصل کردی؟!(البته رو خط اصلی یا به تلفن؟!
اگه بستی شماره تلفنتو پ.خ کن چک کنم ببینم چیه!![]()
نویزگیر دارم که جدا به تلفن وصل شده ولی مودم مستقیم به پریز وصله snr در بهترین حالت ( ورودی ساختمان ) به 10 میرسه که تو خونه بعد از وصل کردن تلفن ( + نویز گیر ) میشه 6 !
با پشتیبانی چت کردم گفتم سرویس من چیه شماره رو پرسید گفت مخابرات . من از Expressleech دانلود میکنم که الان 4 تا فایل همزمان هر کدوم 90-100 سرعت میده ولی شب هرکدوم 25-30 تا
ولی فقط expressleech نیست کلا شب سرعت میاد پایین چون دیشب چنتا سایت دیگه هم تست زدم
من از سال 88 همارا داشتم اما قبل عید بدجوری ر..د و پارس انلاین هم یک ماه رایگان میداد و گرفتم بد نبود بعد سه ماهه خریدم اما قطعی های لحظه ایشش خیلی زیاد هست جدیدا سرعتش هم داغون شده!
با توجه به اینکه من انلاین بازی میکنم(PES ONLINE) و نیاز به سرویسی دارم که علاوه بر سرعت خوبش به هیچ وجه تایم اوت نداشته باشه و پینگش خوب باشه!
دوستان عزیز تبریزی پیشنهادتون چی هست؟
اینم یاهوی من لطفا کمکم کنید واسه شیرینی از سرورم یه اکانت پرسرعت میدم https راحت نت گردی کنید
Yahoo ID : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخواستیم شیرینی. ایشالا خرمای فوتتون
فک نکنم سرویس دهنده ای داشته باشیم که تایم اوت اصلا ! نداشته باشه ولی خوب قبل عید کلا اینترنت ایران قاطیده بود. ولی در کل مخابرات درجه یک هست . مخابرات بگیرین . تایم اوتش کمتره ولی داره !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)