اقا من دیروز یه ساب 3013 Kenwood دیدم . بیس بسیار خشک داشت . وقتی بیس میزد شدت بیس جوری بود که نگار یکی داشت دف میزد
حال ساب ووفری وجود دارد حدود قیمت 250 حالا 30 تومن کم یا زیاد . که بیس نرم و قدرت بالاتر از 3013 داشته باشد ؟؟؟؟؟
قدرتش بالا باشه .
اقا من دیروز یه ساب 3013 Kenwood دیدم . بیس بسیار خشک داشت . وقتی بیس میزد شدت بیس جوری بود که نگار یکی داشت دف میزد
حال ساب ووفری وجود دارد حدود قیمت 250 حالا 30 تومن کم یا زیاد . که بیس نرم و قدرت بالاتر از 3013 داشته باشد ؟؟؟؟؟
قدرتش بالا باشه .
این پخش و باندو هم واسه پرشیا گرفتم هم واسه پراید
به نظرت چه مدل باندی اضافه کنم ؟ چه مدلی از آمپلی رو سفارش میکنید ؟
اره دقیقا همینه
یعنی بنظرت اگه کنوود 718 بندازم صداش بهتره و بیس بهتری داره با این ضبط یا اگه این پایونیر 6964 ؟
قیمتش برام خیلی فرقی نمیکنه ، میخوام پشیمون نشم فقط![]()
ببین شما یکم بودجه رو افزایش بده یه rs12freeair بخر حدود 350 تومنه
بیس میزنه جگرت حال میاد . خیلی بیسش نرمه
کیفیتش فوق العادس قدرتش هم خوبه
من تجربش کردم عالیه
عکس آواتارم یادگار همون سابه
خواستی با آقا حمید (HamidR15) هماهنگ کن
بهترین راه خرید کامپاننت برای استیج جلو هست
آمپلی هم زیاده
تو پیام خصوصی خدمتتون عرض میکنم
فقط موقع خرید باند کمکم میکردین!!!!!!!!!خب الان که ج همه رو میدین ج پست منم بدین دیگه
نمیخاین مشاوره بدین رک بگین!!!!!!!!!اگه با من مشکلی دارین بگین
مطمعنن 718 بهتره از 6964 هستش ولی وقتی آمپلی نمیخوای بزاری الکی250 داری برا 718 میدی چون نمیتونی صدای اصلیشو دراری
یه باند 160 تومنی هم همون کارو برات میکنه
اگه کیفیت صدا برات مهمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگه میتونی 6964 رو تست بگیر ببین راضیت میکنه یا نه اخه بدون آمپ دست باز نیست نمیتونی باندای توان بالا بزاری چون پخشت آمپلی نمیخوره
اگه بتونی قبل خرید 6964 و 6965 اون 718 تست بگیری ببینی صداش از نظر خودت می ارزه 150 بیشتر هزینه کنی یا نه خیلی خوب میشه
7016 کنوود میتونی کارکرده زیر 400 بخری آکش شده 400 تومن
بودجه چقدره؟آمپلی و کامپو برا پارس میخوای یا پرایده؟
Last edited by لنگرود1371; 04-10-2013 at 23:48.
بودجه مهم نیست اول واسه پرایده چقدر میشه ؟
فقط مدل بگو که کنار 718 خوب جواب بده.
از فکر 2 جفت کواک بیرون بیا
برا پراید دست یه خورده بستست اخه جلو کامپ 10 سانتی میخوره کامپوننت 10 سانتی کم هستش حدودا 150 تومن برا کامپوننت جلو میخوای یه مدل کدنس اقا حمید سراغ دارن
و یه آمپلی فایر 4 کانال مثل پایونیر 6500 قیمت 280 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)