تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1275 از 1635 اولاول ... 275775117512251265127112721273127412751276127712781279128513251375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,741 به 12,750 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام من ميخام دوربين بگيرم از مدل hx200V خوشم اومده! نظرتون چيه؟

با دوربينهاي كاملا حرفه اي چه فرقي داره؟ منظور از ايزو چيه؟تو اين رنج قيمت (875 تومن) چي خوبه؟

در ضمن من براي اولين بار ميخام دوربين بگيرم و به عكاسي علاقه دارم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با دوربينهاي كاملا حرفه اي چه فرقي داره؟ منظور از ايزو چيه؟تو اين رنج قيمت (875 تومن) چي خوبه؟

دوربین خوبی نیست.
    اگه کیفیت عکاسی بالا میخوای برو canon sx40 بگیر
    اگه کیفیت خوب میخوای همراه با آپشن زیاد و فیلمبرداری خوب برو panasonic fz150 بگیر.
    البته کیفیت عکسای کنن یکم بالاتر از پانیه ! ولی پانی خیلی آپشناش بیشترعه
    راجع به hx200 زاید فکر نکن. همون hx100 هستش. فقط الکی مگاپیکسلشو زیاد کردن که باعث میشه عکسات نویزش خیلی زیاد شه. روش gps هم گذاشتن که به هیچ دردی نمیخوره. همین

3. این کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده دوربین fuji s200 exr دارم که خیلی ازش راضی هستم
    تنها مشکلم اینه که حجم و وزنش بالاست و همه جا نمی تونم با خودم ببرم مخصوصا وقتی میرم ورزش
    دوربین کوچولو و جمع و جور چی پیشنهاد میدین که کیفیتش از این دوربین که دارم پایینتر نباشه؟
    ترجیحا کنون باشه
    این هم عکس دوربینی که الان دارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

دوربین خوبی نیست.
    اگه کیفیت خوب میخوای همراه با آپشن زیاد و فیلمبرداری خوب برو panasonic fz150 بگیر.
    راجع به hx200 زاید فکر نکن. همون hx100 هستش. فقط الکی مگاپیکسلشو زیاد کردن که باعث میشه عکسات نویزش خیلی زیاد شه. روش gps هم گذاشتن که به هیچ دردی نمیخوره. همین
    آخه فيلم برداريش ضعيفه!

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوربین خوبی نیست.
    آخه فيلم برداريش ضعيفه!
    hx100 هم gps و قطب‌نما داره.

کلا اگر قرار بود سونی بگیری همون hx100 رو بگیر، hx200 تقریبا همونه ولی با قیمت بالاتر
    sx40 فیلم‌برداریش برای چی ضعیفه؟ full HD می‌گیره و تو رزولوشن‌های پایین تا 240فریم‌برثانیه سرعت فیلم‌برداریشه که سونی این‌طور نیست. اما سونی در کیفیت فول‌اچ‌دی خیلی قویه و 60فریم‌بر‌ثانیه می‌گیره که خیلی خوبه. (کنون در فول‌اچ‌دی 24فریم می‌گیره)

• به‌لحاظ امکانات نرم‌افزاری سونی hx100 یک سر و گردن بالاتر از sx40 کنونه.
    • سونی خودش با فشار شاتر، می‌تونه تصویر HDR بگیره که کنون می‌تونه سه عکس پشت سر هم بگیره اما در کامپیوتر تبدیل به HDR می‌شه(با فتوشاپ یا ...)
    • سونی با استفاده از شتاب‌سنج، تصویر پانورامای دوبعدی و یا سه‌بعدی می‌گیره (شاتر رو نگه می‌داری و دوربین رو می‌چرخونی خودش پانوراما می‌سازه)، اما در کنون باید دستی پانوراما بگیری (بدون شتاب‌سنج)
    • اگر دنبال امکانات زیادی، و نویز بیشتر در ایزوهای بالا (محیط‌های تاریک‌تر) برات مهم نیست، سونی یک دوربین پر از امکاناته و ال‌سی‌دی به‌مراتب با کیفیت‌تر از sx40 داره. مگاپیکسل بالاتری هم داره (16) که خیلی مهم نیست.
    • اگر نویز کم تصاویر برات مهمه و ال‌سی‌دی دوربین رو فقط برای عکاسی می‌خوای، در ایزو‌های بالا و شرایط نوری کم‌تر sx40 بی رقیبه و نویزش شدیدا کم‌تر از hx100 و fz150 و سایر رقباست. فیلم‌برداری sx40 هم کاملا نیازهای معمول رو برآورده می‌کنه کیفیتش هم اصلا بد نیست.
    • کنون یک لنز خیلی خوب داره که بزرگنمایی ۳۵ برابر داره که ۵ برابر بیشتر از سونیه، به‌نظرم در زوم حداکثر کیفیت لنز کنون بهتر از سونیه. سنسور کنون سنسور حرفه‌ایه و سنسور سونی نیمه‌حرفه‌ایه. پردازنده کنون sx40 حتی از 600D که یک حرفه‌ایه، قوی‌تره و در این زمینه از سونی سرتره.
    • نمایشگر سونی فقط در راستای عمودی می‌چرخه، اما کنون نمایشگر کاملا چرخان داره و می‌تونه حتی به سمت سوژه بچرخه.

در آخر، اگر عکاسی حرفه‌ای تر درشرایط متفاوت رو می‌خوای، کنون
    اگر امکانات نرم‌افزاری و عکاسی خانوادگی‌تر و اندکی جَنگولک‌بازی نرم‌افزاری می‌خوای، سونی

7. 3 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

hx100 هم gps و قطب‌نما داره.

کلا اگر قرار بود سونی بگیری همون hx100 رو بگیر، hx200 تقریبا همونه ولی با قیمت بالاتر
    sx40 فیلم‌برداریش برای چی ضعیفه؟ full HD می‌گیره و تو رزولوشن‌های پایین تا 240فریم‌برثانیه سرعت فیلم‌برداریشه که سونی این‌طور نیست. اما سونی در کیفیت فول‌اچ‌دی خیلی قویه و 60فریم‌بر‌ثانیه می‌گیره که خیلی خوبه. (کنون در فول‌اچ‌دی 24فریم می‌گیره)

• به‌لحاظ امکانات نرم‌افزاری سونی hx100 یک سر و گردن بالاتر از sx40 کنونه.
    • سونی خودش با فشار شاتر، می‌تونه تصویر HDR بگیره که کنون می‌تونه سه عکس پشت سر هم بگیره اما در کامپیوتر تبدیل به HDR می‌شه(با فتوشاپ یا ...)
    • سونی با استفاده از شتاب‌سنج، تصویر پانورامای دوبعدی و یا سه‌بعدی می‌گیره (شاتر رو نگه می‌داری و دوربین رو می‌چرخونی خودش پانوراما می‌سازه)، اما در کنون باید دستی پانوراما بگیری (بدون شتاب‌سنج)
    • اگر دنبال امکانات زیادی، و نویز بیشتر در ایزوهای بالا (محیط‌های تاریک‌تر) برات مهم نیست، سونی یک دوربین پر از امکاناته و ال‌سی‌دی به‌مراتب با کیفیت‌تر از sx40 داره. مگاپیکسل بالاتری هم داره (16) که خیلی مهم نیست.
    • اگر نویز کم تصاویر برات مهمه و ال‌سی‌دی دوربین رو فقط برای عکاسی می‌خوای، در ایزو‌های بالا و شرایط نوری کم‌تر sx40 بی رقیبه و نویزش شدیدا کم‌تر از hx100 و fz150 و سایر رقباست. فیلم‌برداری sx40 هم کاملا نیازهای معمول رو برآورده می‌کنه کیفیتش هم اصلا بد نیست.
    • کنون یک لنز خیلی خوب داره که بزرگنمایی ۳۵ برابر داره که ۵ برابر بیشتر از سونیه، به‌نظرم در زوم حداکثر کیفیت لنز کنون بهتر از سونیه. سنسور کنون سنسور حرفه‌ایه و سنسور سونی نیمه‌حرفه‌ایه. پردازنده کنون sx40 حتی از 600D که یک حرفه‌ایه، قوی‌تره و در این زمینه از سونی سرتره.
    • نمایشگر سونی فقط در راستای عمودی می‌چرخه، اما کنون نمایشگر کاملا چرخان داره و می‌تونه حتی به سمت سوژه بچرخه.
    در آخر، اگر عکاسی حرفه‌ای تر درشرایط متفاوت رو می‌خوای، کنون
    اگر امکانات نرم‌افزاری و عکاسی خانوادگی‌تر و اندکی جَنگولک‌بازی نرم‌افزاری می‌خوای، سونی
    من hs20 دارم و به نظرم عکسهاش زیاد کیفیت نداره
    چون با sx40 کار نکردم میخواستم بپرسم اط فوجی من بهتره و کیفیتش بیشتره؟!(میشه یکم توضیح بدید؟)
    پ.ن:کاش فوجی رو نمیخریدم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

آخه فيلم برداريش ضعيفه!

شما که گفتی دوس داری عکاسی کنی

پس باید تمرکزت رو عکاسی باشه

FZ150 پاناسونیک و SX40hs کنن مدلای خوبین

10. این کاربر از x_enrique_1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوربین خوبی نیست.
    امروز می خواستم hx200 رو بخرم ولی فرمایش دوستان راجع به اینکه نویز عکساش نسبت به hx 100 بیشتر هستش من رو به شک انداخت. یعنی خود سونی این مشکل رو نمیدونسته؟

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دیدم مدل SX40hs با فرمت raw عکس نمیگیره.مشکلی ایجاد نمیکنه برای عکاسی hdr؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    ميخواستم يك دوربين ديجيتال خريداري كنم به فروشگاه جمهوري رفتم هر فروشنده بك چيزي را به من پيشنها كرد.
    1- كيفيت برايم مهم است
    2- در محيط هاي داخل اتاق - تاريك كيفيت بالا داشته باشد.
    3- با توجه به اينكه در سفر هستم از تصاوير مناظر و طبيعت عكاسي انجام ميدهم.
    4- تجربه عكاسي خيلي كم در حد استفاده از دوربين زنيط دارم.
    5-قيمت در حدود 500الي 600 هزار تومان .
    6- گارانتي دوربين چي مناسب است.
    Fuji HS20قيمت 680
    Canon powerShot SX40قيمت 790
    Canon PowerShot G12قيمت 860
    سوني nex-3c
    در خصوص دوربين سوني مدل nex چيست ايا كيفيت آن در محيط تاريك مناسب ميباشد . طبق اظهارت فروشنده سنسور slrدر اين دوربين ها طراحي شده است .
    از استاتيد محترم خواهشمند است نسبت به خريد دوربين راهنمايي نمايند

14. این کاربر از ab1hosini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •