بعضی از بازی ها کلا از ریشه مشکل دارن .
بازیت به صورت ISO هستش ؟ اگه نیست تبدیلش کن چون یکی از دلایل هنگ کردن همینه .
بعضی از بازی ها کلا از ریشه مشکل دارن .
بازیت به صورت ISO هستش ؟ اگه نیست تبدیلش کن چون یکی از دلایل هنگ کردن همینه .
بله iso هستش
فکر کنم باید به فکر یه دانلود جدید از بازی باشم .... نه؟
بهتره از نو دانلود کنید از یک لینک دیگه .
ولی بعد دانلود نکنید باز خراب در بیاد بگید تقصیر من بوده !!!![]()
دوست عزیز دیروز گفتم فردا خب بفرما:
این فایل رو دانود کن خط اول فایل read me داخل rar رو بخون اگه مشکل داشتی پست بده
راستی شارژ تون باید بالای 80 درصد باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای واندرفول ما اینو دانلود کردیم.پوشه ی آپدیت رو هم کپیدیم تو پی اس پی / گیم.....بعد از تو دستگاه اجرا میکنم...میگه میخوای این برنامه رو از اینترنت بگیری؟ما گفتیم ما که بدمون نمیاد بگیریم ولی دستگام که به نت وصل نمیشه...یه بار ضربدر زدیم امتحانی وصل نشد هنگم کرد...یه بارم آر زدیم که یعنی نمیخوایم باز خارج شد...تکلیف چیست؟؟ راستی دمتم گرم...با مرام !!![]()
یه بار دیگه فریمور دستگاهتو میگی ؟
اخه من خودم کپی دائم ندارم فریمور به این قدیمی ای هم ندیدم به خاطر همین مطمئن حرف نمیزنم
ویرایش :
فریمور خیلی قدیمی است
اول به این اپدیت کن ببینم میشه یا باید یه راه حل دیگر بیندیشیم
(نکته : به 1.50 only کاری نداشته باش و فایل داخل m33 creator رو به 352.pbp.تغییر بده و به پوشه ی ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/
بریز اسم رو از راست به چپ بخون یعنی pbp پسوند است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wonderful; 08-06-2010 at 20:08.
3.4 او ای-آ .............. پی اس پی که اختراع شد روش این فریمور بود !!! شرمنده ولی لطفا یه راهی پیش پام بذار لوتی !![]()
واندرفول جان نشد....دقیقو تمیز میریزم موقع اجرا تو دستگاه میگه this data is corrupted. و اجرا نمیشه... یعنی فریمور این دستگاه اینقدر عجیبه که هیچ راهی جواب نمیده...؟ مهندس مارو نجات بده لطفا
![]()
شما
این فایل 13 مگی رو دانلود کن : بعد پست بده
این روش 100 در 100 جواب میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)