یه سوال اگه کنسول wave 4 باشه بعد wave 3 روی اون بریزیم دوباره بازی های wave 4 روی اون اجرا می شه؟
یه سوال اگه کنسول wave 4 باشه بعد wave 3 روی اون بریزیم دوباره بازی های wave 4 روی اون اجرا می شه؟
نه ربطی نداره!!
شما چه بازی wave 3 را اجرا کنید وچه wave 4 رو روی کنسولتون اجرا کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بازیها به راحتی ( با توجه به فرمور درایوتون) اجرا خواهند شد.
فکر کنم منظور شما downgrade فریم ور درایو کنسول باشه.که در این صورت بازی های wave3 اجرا نخواهد شد.
در ضمن downgrade کردن کار خطرناکیه و ممکنه فلش درایو دستگاه بپره!!!
با عرض سلام خدمته همه یه سرورانه گرامی
یه سوالی داشتم از خدمته اساتید محترم
من یه ارکید دارم
حدودا 5-6 ماه داره کار میکنه بعضی وقتا معمولا وقتی سرده دستگاه دیسکه بازی رو که میزارم داخله درایوش با یه صدایه تق تقه ضعیفی نوشته یه اپن تری رو میزنه
ولی وقتی یه چند باری درشو بازو بسته میکنم بازی رو اجرا میکنه دیگه هم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه تا وقتی که دوباره دستگاه سرد بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
این صدای تق تق رو منم دارم .
اگه هارد داری بازی رو رو هارد نصب کن از شر صدا های درایو راحت شو و بازی رو روانتر اجرا کن .
این مدل مشکلات به خاطر حمل و نقل اشتباهی صورت میگیره . چون مایکروسافت توی ایران هیچ نمایندگی نداره و در حقیقت تمام کنسول ها توسط افراد و در بعضی موارد به صورت قاچاق وارد میشوند استاندارد های حمل و نقل این مدل وسایل توش رعایت نمیشه و در نتیجه یه کمکی آسیب میبینه دستگاه . شما همون کاری که دوستان گفتند رو انجام بدید ! یعنی یه هارد تهیه کنید و بازی رو روی هارد بریزید .
چطور میشه بازی رو روی هارد نصب کرد ؟
تاپیکی با این موضوغ قبلاً ساخته شده ؟ یا جایی نوشتینش ؟
اگه نیست میشه آموزش بدین ؟
کاری نداره که ! دیسک رو قرار بدید ، روش Y رو بزنید و بعد اینستال گیم چشمک میزند قد هلو گلابی .
ممنون..
اگه میبینید سوالای ابتدایی میپرسم واسه اینه که هنوز یه هفته نیست که xbox خریدم![]()
یه سوال دیگه .. :
من میخواستم یه دستع دیگه واسه Xbox ام بگیرم....
رفتم قیمت کردم بیسیم 50 تومن بود سیم دارش 40 تومن ...در تعجب فرو رفتم که قضیه چیه که اینقدر فرقشون کمه ؟؟
بعد مغازه داره گفت که میتونی دسته ی کارکرده بخری ، بی سیمش 30 تومن....حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
بیسیم 50 نو ؟
سیم دار؟
بیسیم کارکرده ؟
یا چیز دیگه ؟
اگه ممکنه یه راهنمایی ای بکنید..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)