تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1274 از 1320 اولاول ... 2747741174122412641270127112721273127412751276127712781284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,731 به 12,740 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

واقعا مسخره هست تقصیر گردن هم بندازید
    ارزش پول ملی میاد پایین = مردم برای دلار صف میکشن
    اگه یک جا غذا نذری بدن = مردم صف میکشن
    اینا نتها حرص و طمع نیست بلکه مردم به کم هم راضی هستن
    Last edited by ghnjfg; 22-07-2022 at 11:25.

2. 4 کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینو نمی تونم قبول کنم . مردم ما خیلی حریصن . خدا سر شاهده ادم سراغ دارم اول محرم گازشو پاک می کنه میگه تا دو ماه پخت و پز خبری نیست . وضع مالیشونم متوسط به بالا . انقدر نذری میگیرن که یخچالشون دیگه جا نداره . نه فقط اون یه نفر بلکه خیلی اینجوری دیدم . همین حالاش که میگن مردم تو تنگنا هستن ببینید سطل های اشغال مثل همون قدیم سرریز میشه . مگه میشه ایرانی از شیکمش بگذره . همین الانش جزو پنج مصرف کننده ی بزرگ دنیاییم . زن و مرد گرد و قلمبه . از صبح پا میشن فکر خوردنن تا شب. دختر بازی می کنم میرم سر قرار دخترا فقط از رستوران و نمی دونم کجا چه غذایی داره کجا چیش خوشمزه ست فقط صحبت می کنند . دیگه قضیه چینی ها که رسوایی به بار آورد دخترا به خاطر رستوران اینجوری ابرو خودشونو برده بودن که همه اگاهید . قبل انقلاب هم فقر بود ولی مردمش عزت نفس داشتن به خاطر رستوران به این راحتی شلوارشون نمیومد پایین . در کل اون دوستمون که منو ریپلای کرده بود که شما برید ما داریم مملکتو می سازیم بگم این نیم قرن که داشتید می ساختید ناموس ایرانی رفته تو اربیل عراق زیر اعراب تو دبی زیر اعراب تو ترکیه زیر ترکها تو گرجستان زیر اروپا شرقی ها که همه اینها بعد انقلاب اتفاق افتاد . دمتون گرم که موندید دارید نیم قرنه مملکتو میسازید

4. 2 کاربر از mehdi_cd2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

والا وضع کشور رو آدم میبینه تو این 42 سال که ایران نابود کامل شد اصلا جای دفاع نداره 100 سال هم باشه بدتر میشه بهتر که نمیشه؟ مگه قابل فهمیدن نیست؟
    همه چی خراب بعد چند نفر که نمیدونم شکمشون سیر انگار میان میگند ما خیلی خوشبختیم و تحصیل کرده و بمب داریم. هر کی از این افراد پیروی کنه واقعا از لحاظ ذهنی باید به جایی رجوع کنه.

فرهنگ از بین رفته معنویات نابود خرافات و جهل جایگزین حتما منتظر امام زمان هم هستید که بیاد نجاتتون بده؟ از دست کی از دست همین مسلمین؟ همین مردم؟ حکومت؟

مردم با انقلابشون همدیگر را به فنا دادند و دست به دعا هم حتما نشستند؟ کشورهایی مانند ایران و افغانستان تا زمانی که ذهنشون پر شده از چرندیات همیشه در همه زمینه ها عقب مونده هستند. طبیعیست علم مسیر دیگری است مزخرفات و چرندیات مسیر دیگری.

طرف میگه ما عزم داخلی داریم و فلان. مرد حسابی اینکه من کالایی تولید کنم سبب ضرر به خریدار بشه اسمش هست عزت؟ این اسمش میشه غارت.

ghnjfg میگه مردم به کم راضی هستند. آخه شما توی همین تاپیک و بسته و سرعت اینترنت داری حرف میزنی و میخونی. مردم راضی هستند؟ خندم گرفت کاربران راضی هستند میبینیم.
    این من هستم که راضی هستم که میگم بسته اصلا محدود بشه میبینی خودت، همه به من حمله میکنند نه شما.

مردم حرص و طمع خفشون کرده. به قول دوستمون طرف دست خر با روغن پالم هم نذری بده میره 10 تا میخوره چون ذهنش همینه.

6. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mat2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو نمی تونم قبول کنم . مردم ما خیلی حریصن . خدا سر شاهده ادم سراغ دارم اول محرم گازشو پاک می کنه میگه تا دو ماه پخت و پز خبری نیست . وضع مالیشونم متوسط به بالا . انقدر نذری میگیرن که یخچالشون دیگه جا نداره . نه فقط اون یه نفر بلکه خیلی اینجوری دیدم . همین حالاش که میگن مردم تو تنگنا هستن ببینید سطل های اشغال مثل همون قدیم سرریز میشه . مگه میشه ایرانی از شیکمش بگذره . همین الانش جزو پنج مصرف کننده ی بزرگ دنیاییم . زن و مرد گرد و قلمبه . از صبح پا میشن فکر خوردنن تا شب. دختر بازی می کنم میرم سر قرار دخترا فقط از رستوران و نمی دونم کجا چه غذایی داره کجا چیش خوشمزه ست فقط صحبت می کنند . دیگه قضیه چینی ها که رسوایی به بار آورد دخترا به خاطر رستوران اینجوری ابرو خودشونو برده بودن که همه اگاهید . قبل انقلاب هم فقر بود ولی مردمش عزت نفس داشتن به خاطر رستوران به این راحتی شلوارشون نمیومد پایین . در کل اون دوستمون که منو ریپلای کرده بود که شما برید ما داریم مملکتو می سازیم بگم این نیم قرن که داشتید می ساختید ناموس ایرانی رفته تو اربیل عراق زیر اعراب تو دبی زیر اعراب تو ترکیه زیر ترکها تو گرجستان زیر اروپا شرقی ها که همه اینها بعد انقلاب اتفاق افتاد . دمتون گرم که موندید دارید نیم قرنه مملکتو میسازید
    در یک کلام امان از تجربه - اینقدر که پیگیر وضعیت زنان و دختران بودید پیگیری وضع زندگی خودتون بودیدن الان توی آمریکا یا جزایر قناری اقامت داشتین نه توی ترکیه -کلا از بالا تا پائین این حکومت قهوه ایی پر رنگ - اما مثل آدم های بزدل ول نمیکنیم بریم از ایران - و از صبح تاشب هی تکرار و تکرار و تکرار سیاه نمایی بسه بابا تخصصی راجع به مشکلات همراه اول صحبت کنید اگرم اینقدر ترکیه بهشت هست نوش جونت صفا کن چیکار داری به ایران بذار ما اینجا توی جهل خودمون بمونیم اگرم اونجا دهنت صاف شده داری روی ما تخلیه میکنی اشکال نداره تخلیه کن

8. 2 کاربر از mat2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا وضع کشور رو آدم میبینه تو این 42 سال که ایران نابود کامل شد اصلا جای دفاع نداره 100 سال هم باشه بدتر میشه بهتر که نمیشه؟ مگه قابل فهمیدن نیست؟
    همه چی خراب بعد چند نفر که نمیدونم شکمشون سیر انگار میان میگند ما خیلی خوشبختیم و تحصیل کرده و بمب داریم. هر کی از این افراد پیروی کنه واقعا از لحاظ ذهنی باید به جایی رجوع کنه.

فرهنگ از بین رفته معنویات نابود خرافات و جهل جایگزین حتما منتظر امام زمان هم هستید که بیاد نجاتتون بده؟ از دست کی از دست همین مسلمین؟ همین مردم؟ حکومت؟

مردم با انقلابشون همدیگر را به فنا دادند و دست به دعا هم حتما نشستند؟ کشورهایی مانند ایران و افغانستان تا زمانی که ذهنشون پر شده از چرندیات همیشه در همه زمینه ها عقب مونده هستند. طبیعیست علم مسیر دیگری است مزخرفات و چرندیات مسیر دیگری.

طرف میگه ما عزم داخلی داریم و فلان. مرد حسابی اینکه من کالایی تولید کنم سبب ضرر به خریدار بشه اسمش هست عزت؟ این اسمش میشه غارت.

ghnjfg میگه مردم به کم راضی هستند. آخه شما توی همین تاپیک و بسته و سرعت اینترنت داری حرف میزنی و میخونی. مردم راضی هستند؟ خندم گرفت کاربران راضی هستند میبینیم.
    این من هستم که راضی هستم که میگم بسته اصلا محدود بشه میبینی خودت، همه به من حمله میکنند نه شما.

مردم حرص و طمع خفشون کرده. به قول دوستمون طرف دست خر با روغن پالم هم نذری بده میره 10 تا میخوره چون ذهنش همینه.
    دمت گرم هرکی تو ایران هست حق داره اعتراض کنه ولی کسی که رفته اگر اینقدر اونجا خوبه اصلا نباید من و آدم حساب منه جوابم روبده مگه اینکه مشکلات اونجا براش غیر قابل تحمل شده همش میریزه روی ایران من خودم یه زمانی برم البته فقط آمریکا یا جزایر قناری فقط هویت ایرانی خودم رو حفظ میکنم اما هیچ وقت در مورد ایران حرف نخوام زد

10. این کاربر از mat2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حرف من اینه که اصلا چرا مردم به این روز افتادن؟
    مردم دزدی میکنن به هم فحش میدن سر یه قرون پول ، بدرفتاری بی حرمتی خودخواهی
    درسته.. ولی هیچ کس تو دنیا با یک ویژگی خاص به دنیا نمیاد
    شما به وضع اقتصاد کشور یه نگاه بنداز
    بعد بعضیا دارن درمورد اینترنت صحبت میکنن که چرا محدود شده وتقصیر هم اون یکی ـه
    اینترنت تو ایران همیشه محدود بوده و هست...
    ده سال پیش سرعت محدود بود.... به "2مگ" میگفتن سرعت بالا
    الان هم حجم محدود هست. ایرانسل و همراه اول اسم اینو گذاشتن اینترنت »»60 مگابایت یک‌روزه اونم با درامد مردم

ترکیه و افغانستان از نظر من یکی هست

ببخشید ولی تا وقتی همه چیو آمار و ارقام داره نشون میده شما نظر خودتو برای خودت نگه داره
    طبق این نقشه کشور ها با رنگ سبز پررنگ باسواد ترین کشور ها هستن
    ترکیه در حد کشور های اروپایی هست و این ماییم که در حد افغانستانیم
    Last edited by ghnjfg; 23-07-2022 at 02:47.

12. 3 کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف من اینه که اصلا چرا مردم به این روز افتادن؟
    مردم دزدی میکنن به هم فحش میدن سر یه قرون پول ، بدرفتاری بی حرمتی خودخواهی
    درسته.. ولی هیچ کس تو دنیا با یک ویژگی خاص به دنیا نمیاد
    شما به وضع اقتصاد کشور یه نگاه بنداز
    کشوری که عرضه نداره آب آشامیدنی تامین کنه انتظار داری مردم چطور رفتار کنن
    مردم از آلودگی هوا حتی اکسیژن هم برای نفس کشیدن ندارن
    بعد بعضیا دارن درمورد اینترنت صحبت میکنن که چرا محدود شده وتقصیر هم اون یکی ـه
    اینترنت تو ایران همیشه محدود بوده و هست...
    ده سال پیش سرعت محدود بود.... به "2مگ" میگفتن سرعت بالا
    الان هم حجم محدود هست. ایرانسل و همراه اول اسم اینو گذاشتن اینترنت »»60 مگابایت یک‌روزه اونم با درامد مردم

ببخشید ولی تا وقتی همه چیو آمار و ارقام داره نشون میده شما نظر خودتو برای خودت نگه داره
    طبق این نقشه کشور ها با رنگ سبز پررنگ باسواد ترین کشور ها هستن
    ترکیه در حد کشور های اروپایی هست و این ماییم که در حد افغانستانیم
    اهورا مزدا ببخشه ما چه کاره ایم آمار و ارقام رو وولشت ببین کجادلت خوشه

14. این کاربر از mat2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یک یوتویوبر معروف ترکیه‌ای اومده ایران از اینکه به پاسپورتش مهر ورود به ایران نزده‌اند تعجب کرده!!

فکر کن میری به یک کشوری بعد اونجا بهت می‌گن باشه ما به هیشکی نمیگیم اومدی اینجا تا بعدا برات مشکل نشه، از همون اول رسما آدم می‌گورخه

16. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

شکایت کردم در سایت 195 بخاطر سرعت پایین. اولش اوپراتور زنگ زد گفت شماره رو بده بررسی کنیم. بعدش توی تیکت نوشت که همه چیز عادی هست با توجه به سیاست مصرف منصفانه 100 گیگ. که من درخواست تجدید نظر کردم و 22تومن شارژ رو برگشت زدن. ارزشی نداره در کل ولی خوب بهتر از اینه که بره تو جیب این عوضیا

18. این کاربر از unlucky_fellow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک یوتویوبر معروف ترکیه‌ای اومده ایران از اینکه به پاسپورتش مهر ورود به ایران نزده‌اند تعجب کرده!!

فکر کن میری به یک کشوری بعد اونجا بهت می‌گن باشه ما به هیشکی نمیگیم اومدی اینجا تا بعدا برات مشکل نشه، از همون اول رسما آدم می‌گورخه

البته اینکار را ایران برای شهروندان کشورهای مثل ترکیه و روسیه و... که برای سفر به آمریکا نیاز به مصاحبه و ویزا دارن انجام میده چون مهر ایران تو پاسپورت یکی از عوامل رد شدن درخواست ویزا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •