واقعا مسخره هست تقصیر گردن هم بندازید
ارزش پول ملی میاد پایین = مردم برای دلار صف میکشن
اگه یک جا غذا نذری بدن = مردم صف میکشن
اینا نتها حرص و طمع نیست بلکه مردم به کم هم راضی هستن
واقعا مسخره هست تقصیر گردن هم بندازید
ارزش پول ملی میاد پایین = مردم برای دلار صف میکشن
اگه یک جا غذا نذری بدن = مردم صف میکشن
اینا نتها حرص و طمع نیست بلکه مردم به کم هم راضی هستن
Last edited by ghnjfg; 22-07-2022 at 11:25.
اینو نمی تونم قبول کنم . مردم ما خیلی حریصن . خدا سر شاهده ادم سراغ دارم اول محرم گازشو پاک می کنه میگه تا دو ماه پخت و پز خبری نیست . وضع مالیشونم متوسط به بالا . انقدر نذری میگیرن که یخچالشون دیگه جا نداره . نه فقط اون یه نفر بلکه خیلی اینجوری دیدم . همین حالاش که میگن مردم تو تنگنا هستن ببینید سطل های اشغال مثل همون قدیم سرریز میشه . مگه میشه ایرانی از شیکمش بگذره . همین الانش جزو پنج مصرف کننده ی بزرگ دنیاییم . زن و مرد گرد و قلمبه . از صبح پا میشن فکر خوردنن تا شب. دختر بازی می کنم میرم سر قرار دخترا فقط از رستوران و نمی دونم کجا چه غذایی داره کجا چیش خوشمزه ست فقط صحبت می کنند . دیگه قضیه چینی ها که رسوایی به بار آورد دخترا به خاطر رستوران اینجوری ابرو خودشونو برده بودن که همه اگاهید . قبل انقلاب هم فقر بود ولی مردمش عزت نفس داشتن به خاطر رستوران به این راحتی شلوارشون نمیومد پایین . در کل اون دوستمون که منو ریپلای کرده بود که شما برید ما داریم مملکتو می سازیم بگم این نیم قرن که داشتید می ساختید ناموس ایرانی رفته تو اربیل عراق زیر اعراب تو دبی زیر اعراب تو ترکیه زیر ترکها تو گرجستان زیر اروپا شرقی ها که همه اینها بعد انقلاب اتفاق افتاد . دمتون گرم که موندید دارید نیم قرنه مملکتو میسازید![]()
والا وضع کشور رو آدم میبینه تو این 42 سال که ایران نابود کامل شد اصلا جای دفاع نداره 100 سال هم باشه بدتر میشه بهتر که نمیشه؟ مگه قابل فهمیدن نیست؟
همه چی خراب بعد چند نفر که نمیدونم شکمشون سیر انگار میان میگند ما خیلی خوشبختیم و تحصیل کرده و بمب داریم. هر کی از این افراد پیروی کنه واقعا از لحاظ ذهنی باید به جایی رجوع کنه.
فرهنگ از بین رفته معنویات نابود خرافات و جهل جایگزین حتما منتظر امام زمان هم هستید که بیاد نجاتتون بده؟ از دست کی از دست همین مسلمین؟ همین مردم؟ حکومت؟
مردم با انقلابشون همدیگر را به فنا دادند و دست به دعا هم حتما نشستند؟ کشورهایی مانند ایران و افغانستان تا زمانی که ذهنشون پر شده از چرندیات همیشه در همه زمینه ها عقب مونده هستند. طبیعیست علم مسیر دیگری است مزخرفات و چرندیات مسیر دیگری.
طرف میگه ما عزم داخلی داریم و فلان. مرد حسابی اینکه من کالایی تولید کنم سبب ضرر به خریدار بشه اسمش هست عزت؟ این اسمش میشه غارت.
ghnjfg میگه مردم به کم راضی هستند.آخه شما توی همین تاپیک و بسته و سرعت اینترنت داری حرف میزنی و میخونی. مردم راضی هستند؟ خندم گرفت
کاربران راضی هستند میبینیم.
این من هستم که راضی هستم که میگم بسته اصلا محدود بشه میبینی خودت، همه به من حمله میکنند نه شما.
مردم حرص و طمع خفشون کرده. به قول دوستمون طرف دست خر با روغن پالم هم نذری بده میره 10 تا میخوره چون ذهنش همینه.
در یک کلام امان از تجربه - اینقدر که پیگیر وضعیت زنان و دختران بودید پیگیری وضع زندگی خودتون بودیدن الان توی آمریکا یا جزایر قناری اقامت داشتین نه توی ترکیه -کلا از بالا تا پائین این حکومت قهوه ایی پر رنگ - اما مثل آدم های بزدل ول نمیکنیم بریم از ایران - و از صبح تاشب هی تکرار و تکرار و تکرار سیاه نمایی بسه بابا تخصصی راجع به مشکلات همراه اول صحبت کنید اگرم اینقدر ترکیه بهشت هست نوش جونت صفا کن چیکار داری به ایران بذار ما اینجا توی جهل خودمون بمونیم اگرم اونجا دهنت صاف شده داری روی ما تخلیه میکنی اشکال نداره تخلیه کن
دمت گرم هرکی تو ایران هست حق داره اعتراض کنه ولی کسی که رفته اگر اینقدر اونجا خوبه اصلا نباید من و آدم حساب منه جوابم روبده مگه اینکه مشکلات اونجا براش غیر قابل تحمل شده همش میریزه روی ایران من خودم یه زمانی برم البته فقط آمریکا یا جزایر قناری فقط هویت ایرانی خودم رو حفظ میکنم اما هیچ وقت در مورد ایران حرف نخوام زد
حرف من اینه که اصلا چرا مردم به این روز افتادن؟
مردم دزدی میکنن به هم فحش میدن سر یه قرون پول ، بدرفتاری بی حرمتی خودخواهی
درسته.. ولی هیچ کس تو دنیا با یک ویژگی خاص به دنیا نمیاد
شما به وضع اقتصاد کشور یه نگاه بنداز
بعد بعضیا دارن درمورد اینترنت صحبت میکننکه چرا محدود شده
وتقصیر هم اون یکی ـه
اینترنت تو ایران همیشه محدود بوده و هست...
ده سال پیش سرعت محدود بود.... به "2مگ" میگفتن سرعت بالا
الان هم حجم محدود هست. ایرانسل و همراه اول اسم اینو گذاشتن اینترنت »»60 مگابایت یکروزه اونم با درامد مردم
ببخشید ولی تا وقتی همه چیو آمار و ارقام داره نشون میده شما نظر خودتو برای خودت نگه داره
طبق این نقشه کشور ها با رنگ سبز پررنگ باسواد ترین کشور ها هستن
ترکیه در حد کشور های اروپایی هست و این ماییم که در حد افغانستانیم
![]()
Last edited by ghnjfg; 23-07-2022 at 02:47.
اهورا مزدا ببخشه ما چه کاره ایم آمار و ارقام رو وولشت ببین کجادلت خوشه
یک یوتویوبر معروف ترکیهای اومده ایران از اینکه به پاسپورتش مهر ورود به ایران نزدهاند تعجب کرده!!
فکر کن میری به یک کشوری بعد اونجا بهت میگن باشه ما به هیشکی نمیگیم اومدی اینجا تا بعدا برات مشکل نشه، از همون اول رسما آدم میگورخه
شکایت کردم در سایت 195 بخاطر سرعت پایین. اولش اوپراتور زنگ زد گفت شماره رو بده بررسی کنیم. بعدش توی تیکت نوشت که همه چیز عادی هست با توجه به سیاست مصرف منصفانه 100 گیگ. که من درخواست تجدید نظر کردم و 22تومن شارژ رو برگشت زدن. ارزشی نداره در کل ولی خوب بهتر از اینه که بره تو جیب این عوضیا
![]()
البته اینکار را ایران برای شهروندان کشورهای مثل ترکیه و روسیه و... که برای سفر به آمریکا نیاز به مصاحبه و ویزا دارن انجام میده چون مهر ایران تو پاسپورت یکی از عوامل رد شدن درخواست ویزا هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)