الان من اگه 5مگ بگیرم راحت شبانه 5مگو بهم میده ولی فکر کنم زیادی باشه همون 2مگ هم کافیه برا من
الان من اگه 5مگ بگیرم راحت شبانه 5مگو بهم میده ولی فکر کنم زیادی باشه همون 2مگ هم کافیه برا من
سلام دیروز 10 مگ گرفتم امروز زنگ میزنم میگم سرعتمو بزارید رو 10 مگ میبینم گذاشته رو 4مگ بعد میگه من رو 10 مگ بستم بعد اینکه قطع کردم دیدم سرعتمو گذاشته رو 8 مگ
بابا من 10 مگ گرفتم نه 8 مگ عجبا!
سرعت دانلودم 900
میخام دوباره بزنگم بگم رو 10 مگ بزارن این زنارو بایذ کلی خواهشو التماس کنی تا سرعتو زیاد کنن حیف اپراتور مرد الان نیستن
منم احتمالا میدم از قسمت ADSL باشه اخه چند روز هم بود خش خش افتاده بود روی تلفن . پس برای چی مارو نمیفرستن رو سامانه جدید ؟
خوبه دیگه داره مثل سیترا میشه دیگه
عجب باز ک شد 4 مگ! ممکنه مشکل از شبکه باشه؟
نه سیترا میشد آفلاین شارژ کرد ولی این نمیشه
جناب شاید خطتون کشش 10 مگ رو ندارهسرعت شبانه رو تست کردی ببینی روی چنده ؟
تا سرعتت اینطوریه 5مگ بگیر حال کن شبا بذار بازی دان کنه یا فیلم
فرشاد یه چیز عجیب از دیروز تا حالا دارن دان استریم رو میبرن بالا من روی 2مگ بودم الان دیدم شده 3مگ
Last edited by boy alone; 21-07-2014 at 11:46.
بابا الان گفتم گذاش رو 8مگ تست کردم سرعتم 900 بود ولی باز کمش کرده شبانه امشب تست میگیرم
شما بزار عصری زنگ بزن که اپراتور اقا باشه بهشون بگو اگه درست کرد که هیچ اگه نکرد برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کرد جواب میگیری![]()
فقط آقا تست شبانه 10 مگ رو بزار بیزحمت
راستی من اگه الان یه 3 ماه 5 مگ(از ترس برداشتنش) روی سرویس الانم بزنم الان اضافه میشه یا زمانیکه این سرویسم تموم شد؟
Last edited by gamekhor2007; 21-07-2014 at 12:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)