تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1274 از 1805 اولاول ... 2747741174122412641270127112721273127412751276127712781284132413741774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,731 به 12,740 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان اینم بند 3 مصوبه 152 است

اما من چیزی نفهمیدم

کسی خواست یک سرچ بکنه راحت میتونه فایل اصلی این مصوبه را دان کند(اما چه دردی از ما دوا میکند ؟)

2. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان در نظر نمیگیره با اینکه در تمام شرکت ها رایگانه رو سایت اش رو یااطلاعیه هاشو لینک بدید لطفا??????که با مدرک مستدل میل بزنیم به 195.ir شاید تا حالا کسی شکایت نکرده مخابرات هم که بدش نمیاد از پول دزدی، تا می تونن به جای کیفیت، دزدی هاشون رو بهبود می دن !!!!!!!!!!!!!!!بچه ها خواهش می کنم حتما به خاطر 1- برداشتن تمدید زمان طرج بعثت 2- این قانون اپلودی 3- و سایرنارضایتی ها شکایت کنید
    شدیدا تاکید میشه همه شکایت کنن کلا 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان بیاید یک کار جهادی بکنیم!!!
    تمام دوستان شکایت هاشون را به سازمان تنظیم و مقررات ارائه بدن و متن شکایت خودشون به همراه پاسخ را به یکی از بچه ها که بیشتر سر میزنه بفرستند تا وقتی زیاد شد در قالب یک فایل به خبر گذاری های مطرح مانند20:30 بفرستیم!
    تو کشور ما مگر از این راه ها بشه مشکلاتمون را حل کنیم .
    دوستان خواهش میکنم ازتون تمنا دارم سر سری نگیرین خدا توی قرآن میگه:
    لَهُ مُعَقِّباتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ إِذا أَرادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوْءاً فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ والٍ
    آیه 11 سوره رعد
    معنا:1-آیت الله مکارم شیرازی برای انسان ، مأمورانی است که پی در پی ، از پیش رو ، و از پشت سرش او را از فرمان خدا [ حوادث غیر حتمی ] حفظ می کنند ( امّا ) خداوند سرنوشت هیچ قوم ( و ملّتی ) را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند! و هنگامی که خدا اراده سویی به قومی ( بخاطر اعمالشان ) کند ، هیچ چیز مانع آن نخواهد شد و جز خدا ، سرپرستی نخواهند داشت!
    2-آیت الله مشکینی برای انسان مراقب هایی ( از فرشتگان الهی غیر از رقیب و عتید که نگارندگان اعمال اویند ) از پیش رو و پشت سر اوست که همواره او را به دستور خدا حفظ می کنند. همانا خداوند بر هیچ گروهی آنچه را دارند ( از نعمت و رفاه یا بلا و سختی ) تغییر نمی دهد تا آنکه آنان آنچه را در خود دارند ( از ایمان و کفر یا طاعت و فسق ) تغییر دهند. و چون خداوند به گروهی بدی ( و عذابی ) را اراده نماید هرگز آن را برگشتی نباشد و برای آنان جز او یاور و سرپرستی نیست.
    3-آیت‌الله موسوی همدانی (ترجمه‌المیزان) برای انسان مامورانی است که از جلو رو و از پشت سرش ، او را از فرمان خدا حفاظت می کنند ، و خدا نعمتی را که نزد گروهی هست تغییر ندهد ، تا آنچه را که ایشان در ضمیرشان هست تغییر دهند ، و چون خدا برای گروهی بدی بخواهد هیچ نمی تواند جلو آن را بگیرد و برای ایشان غیر از خدا اداره کننده ای نیست .
    پس بیاید برای آخرین بار تمام تلاشمون را بکنیم از قدیم گفتن یک دست صدا نداره.من خودم از امروز شروع میکنم به جمع آوری مدرک توکل به خدا!یا علی
    Last edited by saeed871; 20-07-2014 at 09:48.

6. 5 کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بچه ها خواهش می کنم هم خودتون انجام بدید هم به سایر افرادی که می شناسید اطلاع رسانی کنید خیلی افراد هم ممکنه که در وب سایت ها و فروم های دیگه عضو باشن تا می تونین تبلیغ رسانی کنید و"یک دست صدا نداره ااما اگه تعداد شکایت های ارسالی به 195.ir زیاد شه ان شالله که بهبودی اتفاق بیفته"
    با پست کارر قبلی saeed871کاملا موافقم و باید خودمون یک حرکت جهادی کنیم و حداقل این کار هست که همین طور که پشت سیستم هامون نشستیم کافیه چند دقیقه زمان سپری کنیم که شکایت رو با متنی دقیق و حساب شده ثبت کنیم و واضح و حتی با بیان مدرک مثل عکسی از سرعت پینگ ها سرعت دانلود ها و سایر مدارکی که فک می کنین مفید هس بفرستین
    هم در مورد 1- حذف تمدید زمانی بعثت و این که به مشترکان جدید واگذار نمیشه شکایت کنید واقعا من پول اون قدری ندارم که بخوام بابت طرح های دیگه بدم بعثت نسبت به طرح های دیگهبه صصرفه ترین هست همیشه قیمت هاشو مقایسه می کردم و با توجه به مصرف گیگ و زمان هر طوری همحسساب کنید به صرفه تر هست طرح های دیگه این قدر میزان گیگ اش کم هست که ماشالله با توجه به توضیحاتی هم که در پست های قبلی دادم در کمتر از یک هفته حجم تموم میشه
    2- در مورد
    اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
    ، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان در
    نظر نمیگیره
    با اینکه در تمام شرکت ها رایگانه هم شکایت کنید
    3- سرعت پایین و افتضاح شبانه که حتی یک پیج داخلی رو نیم ساعت طول می کشه باز می کنه
    4- سایر موارد که خودتون هتر ازمن می دونید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ضریب لیچ به سرور ایرانیش 1.5.یعنی 1.5 برابر حجم فایل از حساب تون کم میشه.
    اما آره از بقیه ارزون تره
    ولی دوستان منظورشون چیز دیگه ای بود.
    بله حتی با وجود اون 1.5 برابر برای سرور ایران باز هم قیمتش از فایل گیر ارزون تر میشه. فکر کنم منظور دوستان همین بود، چون سروری میخوان که سرعتش بالا باشه که mul.ir علاوه بر اینها سرورش داخل ایران هم هست که برای دانلود شبانه سرعت بیشتری میده.

سلام دوستان اینم بند 3 مصوبه 152 است

اما من چیزی نفهمیدم

منظورشون کاری هست که شاتل میکنه. شما 25 درصد آپلود اولیه ات در شاتل رایگانه بعد از اون حساب میکنن ولی مخابرات تمام آپلود+دانلود رو حساب میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.دوستان من طرحم پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه هستش. یعنی دیگه نمیتونم شارژش کنم؟؟؟ اخه شارژ زمانیش برداشته شده

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

میخواستم برم مخابرت !
    زنگ زدم به ملکـــ واسه هماهنگــــی . بعد گفت امروز مشهد نیستم !
    فـــــــردا بیا

11. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.دوستان من طرحم پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه هستش. یعنی دیگه نمیتونم شارژش کنم؟؟؟ اخه شارژ زمانیش برداشته شده
    فعلا که فقط طرح یه ساله دارن.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

میخواستم برم مخابرت !
    زنگ زدم به ملکـــ واسه هماهنگــــی . بعد گفت امروز مشهد نیستم !
    فـــــــردا بیا
    یک روز خواستی پیش ملک بری به منم بگو

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم میام بابا بریم دیگه این ملک شورشو در آورده آخه این چه وضعشه بابا سر گردنه نیست که ای تو روحت با اون آرامشی و امیدی که قول داده بوودی

16. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •