این دفعه رو فکر کنم یا کار مسی هستش یا اون داوره ...![]()
این دفعه رو فکر کنم یا کار مسی هستش یا اون داوره ...![]()
عجب .. هر 6 مین دیسی میشه :|
یه شماره بدید زنگ بزنیم حداقل بیکار نباشیم![]()
این رو کجا بگیریم؟بچه هایی که مشکل دی سی دارن بی زحمت یه تست پینگ با packet data lost بگیرن اینجا بذارن.
جلل خالق دی سی شروع شد ولی الان یوی بوق و فیس بوق بازن بدون فیتر :O
الان امروز ساعت 4.37 3 شنبه هستش. اینجا قم هستش. ای لاو یو پی سی ورد
از pingtest.net بگیر.
دقیقا واسه منم از دقیقه 6 شروع میشه.
من اینو چند هفته پیش یه جا خوندم .. الان زنگ زدم به این شماره (۱۹۵) یه شکایت دادم که اختلال تو پورت UDP هست و بازی های انلاین و سرور های خارجی به مشکل برخوردن .. لطفا همه اینکارو بکنن 5 مین بیشتر وقت نمیگیره
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اختلال در پروتکل UDP ، گفت :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اختلال در پروتکل UDP ، گفت: این اختلال را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته نهایتا گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم.
به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، دکتر محمود واعظی در جدیدترین دست نوشتهاش در شبکههای اجتماعی داخلی، نوشته است: در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از دوستان از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی هستند.
وزیر ارتباطات افزوده است: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته نهایتا گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم.
وی در پایان این توضیح خطاب به کاربران تاکید کرده است: ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده، خوشحال میشوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن ۱۹۵ اعلام و در صورت عدم حل موضوع از طریق همین صفحه با من در میان بگذارید.
Last edited by namx; 24-06-2014 at 16:03.
من تو بازی دیگه مشکلی ندارم چندتا تست کردم
![]()
پس ما بریم یه مدت هواخوری تا مال ما هم اکی بشه.
|:
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)