استقلال 4 - پيام 1
خوشم مياد بچه ها به كمتر از 3 گل هم راضي نيستن!
Rjoun عزیز
نبایدم باشیم. از ژنرال و تیمش واقعا انتظاری غیر از اینم نمیره
استقلال 4 - 0 پیام
امير جان درسته من هم منتظره يه برد پر گل هستم
همون بهتر رد شد.
استقلال به بزرگتر از بالا احتياج داره.
پيروز قربانى كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است ، هر تيمى كه دنبال قهرمانى است بايد سختى هاى زيادى را در ليگ برتر تجربه كند
وى در اين باره گفت: ليگ برتر در حالى در حال انجام است كه تيم هاى قدرتمندى براى صدرنشينى با هم رقابت مى كنند و هر تيمى كه به دنبال قهرمانى است بايد با تمام قوا در مسابقات شركت كند.
او همچنين ادامه داد: حضور چند تيم قوى در بالاى جدول موجب شده تا مدعيان قهرمانى احساس امنيت نكنند و اين باعث مى شود تا هميشه خود را آماده نگه داشته و با هوشيارى بالايى برابر رقباى خود به ميدان بروند كه اين عامل سطح كيفى ليگ برتر را بالا برده است.
قربانى در ادامه با اشاره به پيروزى استقلال مقابل سايپا گفت: سايپايى ها بعد از تغيير و تحولاتى كه در كادر فنى شان به وجود آورده اند؛ با انگيزه بالايى بازى مى كنند تا بلكه از اين طريق از بحران عدم نتيجه گيرى خارج شوند. به همين دليل ما براى گرفتن ۳ امتياز در طول۹۰ دقيقه سختى زيادى را متحمل شديم.
كاپيتان استقلال تهران در مورد موقعيت اين تيم در جدول رده بندى گفت: حضور در رتبه سوم نمى تواند براى ما اتفاقى خوشايند باشد ، تيم پر طرفدارى مثل استقلال بايد فقط به صدرنشينى بسنده كند و در حال حاضر هم با اين هدف به ميدان مى رويم كه بالاخره در ليگ هشتم حرفه اى فوتبال صدرنشينى را تجربه كنيم.
مدافع تيم فوتبال استقلال درباره آمار گلزنى اش تصريح كرد : زدن ۴ گل براى من كه در خط دفاعى بازى مى كند نشان مى دهد كه توانسته ام در كنار اجراى برنامه هاى دفاعى، در برنامه هاى هجومى هم نقشى داشته باشم كه اين مسأله را اتفاقى مهم براى فوتبال خودم مى دانم
استقلال 5 پیام 1 مطمئنم با این بازی کردنشون راحت 5تا رو به پیام میزنن
چشمات خوشگل میبینه سعید( عماد اون عکسی که گذاشتی تو امضات خیلی خوشگله)
ممنون بابت خبر که تو تاپیک گذاشتی
نمیدونم چرا، ولی منم خیلی از این فابیو بالا خوشم نمیومد.
بازیش رو ندیده بودم، ولی یه چیزی ته دلم میگفت که بدرد استقلال نمیخوره..
الآن برهانی به اوج برگشته و یکی بهتر از آرش رو باید بگیریم..
جالبه، استقلال تو بازیهاش، به قول یکی از بچه های تاپیک که بعد بازی با پیکان گفت :ما براى گرفتن ۳ امتياز در طول۹۰ دقيقه سختى زيادى را متحمل شديم.
روزی که فکر میکنیم تیممون باید چندتا گل بخوره، یهو ظرف چند دقیقه کل نتیجه رو به نفع خودش بر میگردونه !
تو بازی با پیکان ظرف 14 دقیقه 3 گل زدیم و خیال خودمون رو راحت کردیم.
تو بازی با راه آهن ظرف فکر کنم 7 یا 8 دقیقه،
با فجر تو نیمه ی دوم با دو گل پشت سر هم اکبرپور،
تو بازی با سایپا هم که ظرف 2 دقیقه !
جالبه. استقلال داره تبدیل میشه به استقلالی که قهرمان لیگ برتر شد. تازه شاید هم بهتر، آخه اون سال اینجوری گل نمیزد، ولی الآن داره رکورد جالبه از خودش به جا میذاره..
منم همچین فکری رو میکنم، ولی فعلاً پیش بینی نمیکنم. آخه فوتباله و هزار اتفاق که توش میتونه به وقوع بپیونده !مطمئنم با این بازی کردنشون راحت 5 تا رو به پیام میزنن
ولی اگه بتونه همون دقایق اول بازی به پیام گل بزنه، شاید از 5 تا هم بیشتر بزنه..
منم همچین فکری رو میکنم، ولی فعلاً پیش بینی نمیکنم. آخه فوتباله و هزار اتفاق که توش میتونه به وقوع بپیونده ! ولی اگه بتونه همون دقایق اول بازی به پیام گل بزنه، شاید از 5 تا هم بیشتر بزنه..
حاجی دیگه 5تا بیشتر که جوانان داماش نیستن یه پیامی بودن حداقل قبلش :d:d:d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)