باز شب شد! :| پینگ در حدود 500 و سرعت هم لاک پشتی طبق معمول
توی این سایت ها توصیه میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، سرور داخلی دارند امکاناتش بیشتره قیمتشون هم کمتره
باز شب شد! :| پینگ در حدود 500 و سرعت هم لاک پشتی طبق معمول
توی این سایت ها توصیه میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، سرور داخلی دارند امکاناتش بیشتره قیمتشون هم کمتره
دوستان اگر از سایت خوده گلدنت شارژ کنم اون یک گیگ اضافه میشه؟ یا اگر مخابرات برم از این طرحهای یک ساله بگیرم آیا این یک گیگه هم اضافه میشه یا خیر؟
من موتدم اینا چطور میخوان جواب بدن به خاطر کم فروشی ... :|
سرعت 3 کیلوبایت :|
از ساعت 12:30 1 شب باید قید وبگردیو زد
تازگیا دانلودم نمیشه کرد فاجعس
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
تا وقتی تقاضا باشه عرضه هم هست مخابرات رضوی کلا اگه مدیریت و سیاست اقتصادی درست درمونی داشت اینقدر گند و بدهی بالا نمی اورد و چپ و راست تعرفه و طرح و حتی طرح های فروخته شدش رو تغییر نمیداد برای سرکیسه کردن مردم ،یک سری بچه ها نوری هستند و مجبورن که هیچی اما به نظر من کسایی که مجبور نیستن بهتره ترک کنن مخابراتو با ریزش مشتری متوجه میشن که کسی راضی نیست از سرویس ها شون و مجبور میشن یک روند دیگه رو پیش بگیرن با شکایت فک نمیکنم کاری بشه کرد چون اینا همه راههای در رو رو بلدن و تاحالا من ندیدم هیج شرکتی با شکایت بهتر بشه فقط فرمالیتس
دوستان شکایت جدید بنویسین ... حتما انجام بدین .. لحن خوبی هم داشته باشید .. .
من الان انجام دادم .. امیدوارم جواب بده .. :| :| :|
متن شکایت :
![]()
ضریب لیچ به سرور ایرانیش 1.5.یعنی 1.5 برابر حجم فایل از حساب تون کم میشه.
اما آره از بقیه ارزون تره
ولی دوستان منظورشون چیز دیگه ای بود.
سلام دوستان
من امروز زمانم تموم میشه. این طرح های شبانه دار برنگشت؟
فک کنم باید بریم آسیاتک. اونم همین آش و همین کاسه![]()
عجب !!!!!!
بچه ها این اپراتورها و همکاران دزد مخابرات خودشون اخر دانلود هستن ها !!! به قسمت دانلود های شبانه رایگان نگا کنید من صبح تا شب سیستم و روشن بذارم که بخواد دانلود شه به زور به 500 مگابایت میرسه چون سرعت لاک پشتی اما خود این همکارا معلوم نیست شیر اینترنت رو چه قد وا می کنن واسه خودشون. و حق تک تک من و شما ها ررو می خورن از این ور خودشون اینترنت مفتکی استفاده می کنن تازه همون 500 مگ رو هم می ترسم دانلود کنن مبادا بیان چک کنن که اگه ازحجم شبانه زیاد استفاده کنم حجم روزانه ام رو بخوان بخورن
تازه حالا می فهمم این اپراتورها هم خودشون عجب دروغ گو هایی هستن ماه پیش که خیلی قطعی داشتیم روزی چند بار زنگ می زدم پشتیبانی ،می گفتم شما خود اپراتور ها چرا از وضعیت وجود شکایت نمی کنن ، مگه خوتون اینترنت شما عین ما نیست اپراتور ها خنده های مرموزی می زدن ومی گفتن مال ما هم مثل شما قطعه !!!! عجب پس اینا زمان و گیگ حالیشون نمیشه که باید کلی پول بپردازن تازه خون ملت رو هم توی شیشه می کنن ولی مال من همون رفرش هاییی که میزدم ددرپیج مودم با این که اینترنت قطع بود اما چون به مودم وصل بود کلی ححجم کم می کرد بعد هر چند روز که نت یکم وصل میشد حجم رو نگا می کرد م می دیدیم که به ازای هر روز 50- الی 60 مگ کم شده که فقط بابت رفرش ها بود که میشه گفت در اون یک ماه تقریب یک گیگ اینترنتم صرف همین ررفرش های روزانه هدر رفته بود
Last edited by sky1sky; 20-07-2014 at 03:22.
این بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان در نظر نمیگیره با اینکه در تمام شرکت ها رایگانه رو سایت اش رو یااطلاعیه هاشو لینک بدید لطفا??????که با مدرک مستدل میل بزنیم به 195.ir شاید تا حالا کسی شکایت نکرده مخابرات هم که بدش نمیاد از پول دزدی، تا می تونن به جای کیفیت، دزدی هاشون رو بهبود می دن !!!!!!!!!!!!!!!بچه ها خواهش می کنم حتما به خاطر 1- برداشتن تمدید زمان طرج بعثت 2- این قانون اپلودی 3- و سایرنارضایتی ها شکایت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)