چیکارش کردن وایمکسو باز،میخوام برم تو صفم میگه کاربری و رمز عبور نا معتبر است![]()
چیکارش کردن وایمکسو باز،میخوام برم تو صفم میگه کاربری و رمز عبور نا معتبر است![]()
ظاهرا اپدیت کردن چیزی را در سرور، چون هم سرویس وایمکس کار نمی کرد هم موبایل ها.
حداقل یک پیغام می زاشتن که ادم گیر نکنه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تولیدکننده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مدل کالا:تعویض وایمکس با مودم Z6000
- 149,900 تومان
- این قیمت شامل 9% مالیات بر ارزش افزوده می باشد
- خریدار گرامی: تنها در صورت تحویل وایمکس به مامور مربوطه، این مودم به شما تحویل داده خواهد شد. همچنین جهت سهولت ثبت نام سیم کارت مودم، توصیه میگردد مشترکین تهرانی کپی کارت ملی خود را در هنگام تحویل مودم ارائه دهند
الان طرح گذاشتن همین مودم(Z6000) رو به افراد عادی 160تومن میدن.حالا کلی منت سر وایمکسیا میزارن فقط بخاطر 10تومن!!!
و اینکه مودمی که از خودشون خریدیم 350تومن رو مفت ازمون برمیدارن
به زور هم شده میخوان ملت رو از وایمکس فراری بدن بعد بگن چون مشتری نداشت قطع کردیم
حیف انچنان کارهای ابتکاری نه کسی همکاری می کنه و نه می شه کرد و گرنه وقتی شروع کردن به جمع کردن یکی می امد تمام مودم بچه هارو جمع می کردنمی برد یک جای خوب تو دید عموم کپه می کرد و ازش عکس می گرفت نماد اعتراضی خوبی می شد.
من اگر بخاطر این موضوع لنگ در هوا نبودم و شفاف می کردن پروسه جمع اوری اش چگونه است زودتر برنامه ریزی می کردم.
الان هم اگر این طرح نبود دو تا درخواست وایکمس دیگر می زدم تا تو شبکه ام استفاده کنم ولی موندم یک پا ایرانسل یک پا شرکت های دیگر باسه اینترنت جدید.![]()
یه چیزیو الان دقت کردم ومتوچه شدم اینه که 149900 بدون مالیات بر ارزش افزوده هست و با مالیات همون 165تومن هست که همینجوری تو طرحشون میدن
یعنی هیچ فرقی با بقیه که وایمکس ندارن نیست
واقعا کاش وایمکس دارا جمع بشیم و یک اعتراضی بهشون بکنیم.کانال درست کنتیم و اونجا جمع بشیم.ببینیم تعداد چندنفر هستیم و اگه شد اعتراض کنیم تا یه طرح خوب برای ساماندهی وایمکس یا جمع کردنش بکنن
پیشنهاد می کنم روی گروه های خصوصی برنامه نزاری چون بیشتر صدا هستند تا عمل + انعکاسی هم انقدر نداره ( مگر اینکه انقدر زور کنید تا یکی ازشون بیاد ببینه گروه رو )
اگر واقعا کاربرا می خواهند، باید در مکان هایی که تو دید هستند بحث و اطلاع رسانی کنند و تلاش کنند تو دید باشند که از لحاظ تاریخی در اینترنت بیشتر بازدهی یا اثر داره. هر چه قدر هم کمتر حاشیه ببرند بیشتر نتیجه می گیرند.![]()
Last edited by zed2; 02-02-2017 at 14:22.
سلام. تنها فرکانسی که توی خونه ی ما سیگنال خوبی داره، و مودم همیشه بهش وصل می شده، با این که هنوز قدرت سیگنالش مناسبه، اما دیگه بهش وصل نمی شه. چی کار می شه کرد؟ الان RSSI اش -66 و CINR اش 28.9/25.6 ه. مودم رو بردم پشت بوم و یه سیگنال خیلی ضعیف تر از این رو بهش وصل شد و قاعدتا در حساب کاربری و پسورد مشکلی نیست.
من که چندین سال هست دارم ماهیانه 136000 تومان واسه 2 نامحدود مثلا میدم هیچ خیری هم ازش ندیدم همیشه مشتری هام شکایت از لگ دارن
چندین بار هم زنگ زدن بیا تعویض کن
اون مودم بی نام و نشون Z6000 رو هم معلوم نیست از کجا اوردن لااقل مودم های قبلی واسه هواوی بود
من که این ماهم تموم بشه شارژ نمیکنم میرم این موئم رو میخرم
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
اون مودم های قبلی رو هم چه اون یو اس بی های اولیه چه مدل های جدید تری هم که دارم اصلا نمیدم بهشون
واسه دکور تو ویترین مغازه نگه میدارم بهتر هست که منت بزارن بگن تخفیف دادیم در صورتی که همون مودم رو هم به کاربران معمولی هم دارن به همون قیمت میدن
منم ۵ ساله وایمکس داشتم
دقیقا ۲۲ بهمن گرفتم اون زمان ۵۰ تومن (فکر کنم با ترافیک رایگان بود) الان قیمت مودمش ۲۸۵ تومنه
ماهانه ۳۵ یا ۵۵ میدادم برا تعرفه های نامحدود
گاهی وقتا نزدیک به ۴۰ گیگ فقط وبگردی میکردم به طوری که روزانه چندبار گوگل بهم کپچا نشون میداد
چند روز پیش مودمو فروختم رفتم سمت 4G
اولین باری که سرعت بالارو روی 4G تجربه کردم باورم نمیشد، حساب کنید از اون اینترنتی که سرعت دانلود به طور به ۳۲ کیلوبایت میرسید یهو به سرعت فضایی ۵ ۶ مگابایتی برسید
بدی سرعت بالا اینه که توی هفته اول هرچی توی نت هستو نیستو دانلود میکنی و بعد میشینی یه گوشه سماغ میمکی چون دیگه چیزی واسه دانلود باقی نذاشتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)