تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1273 از 1759 اولاول ... 273773117312231263126912701271127212731274127512761277128313231373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,721 به 12,730 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[سلام وعرض خسته نباشیدخدمت دوستان. من مودم وایرلس sSMC7901WBRA2 دارم که برایش پسورد می گذارم اما زمانی که مودم راخاموش وروشن می کنم پسورد ندارد واحتمال شراکت همسایگان هم که لطف دارند خیلی زیاداست. ویندوز PC ایکس پی است و ویندوز لب تاب VISTA می باشد. باتوجه به سواد کم من دراین مورد خواهشمندم خیلی واضح راهنماییم کنید. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام وخسته نباشیدخدمت دوستان. من مودم وایرلس SMC 7901 WBRA2 دارم که برایش پسورد که می گذارم پس از خاموش وروشن کردن مودم آن پسورد نیست. ویندوز کامپیوترم XP و ویندوز لب تاب VISTA است. باتوجه به سواد کم من درصورت امکان واضح راهنماییم کنید. با تشکر از a6l3i عزیز که به من متلک اولین پست پس از 5سال را نخواهد گفت! عضویت من برای دانش افزاییم بوده و بس.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

احتمال شراکت همسایگان هم که لطف دارند خیلی زیاداست

دوست عزيز وقتي كه كانكت هستم اگه بدون اينكه DC بشم مودم رو يهو خاموش كنم تنظيمات مودمم برميگرده به تنظيمات كارخانه و در واقع مودمم رست ميشه و هر چي يوزرنيم و پسورد كه وارد مودم كرده باشم همه ش پاك ميشه!

شما هر وقت خواستي اينترنت رو قطع كني، اول ديسكانكت شو (چه از طريق كانكشن يا از طريق خود مودم) بعد مودم رو خاموش كن ، من اينطوري مشكلم حل شد
    Last edited by urumchi; 12-09-2011 at 01:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان این ping یعنی چی ؟
    وقتی کسی برای بار اول میخواد Adsl بگیره باید بعد از نصب مودم ping انجام بده ؟
    یا بصورت دستی باید default gateway و ip address و subnet mask رو بزنه ؟
    راستش میخوام linksys wag120n بگیرم و توی pdf محصول که سایت وارد کننده مودم گذاشته , نوشته که باید ping بگیرید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من مودم TP-LINK W8950ND دارم که براحتی از طریق لن به اینترنت وصل میشه و هیچ مشکلی نداره. فقط نمیتونم با وایرلس به اینترنت وصل شم. لطفا راهنمایی کنید. اینترنت مخابرات استفاده میکنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چیکار کنیم که بعضی وقتا که کانکشن adsl قطع میشه خودش خود به خود دوباره وصل بشه؟
    چون من بعضی وقتا شبا کامپیوتر رو میذارم واسه دانلود ولی صبح که میام می بینم کانکشن قطع شده به این شکل:

و دانلود ها هم انجام نشده.
    Last edited by Golbarg01; 13-09-2011 at 11:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام من مودمم shuttle 915 wm هست تو حالت بریدج هیچ مشکلی ندارم و راحت وصل میشم ولی میخوام کانفیگ pppoe کنم vpi=8 و vci = 81 هست از مخابرات پرسیدم ولی وقتی کانفیگش میکنم بعد ریست فقط چراغ اینترنت قرمز هست و وصل نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم سرویس مخابرات هست - یوزر و پس هم درسته اگه لازمه عکس مراحل کانفیگو بذارم

راستی مودمم وایرلس هست و همچنین روتر
    Last edited by gnulinux; 12-09-2011 at 18:14.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان این ping یعنی چی ؟
    وقتی کسی برای بار اول میخواد Adsl بگیره باید بعد از نصب مودم ping انجام بده ؟
    یا بصورت دستی باید default gateway و ip address و subnet mask رو بزنه ؟
    راستش میخوام linksys wag120n بگیرم و توی pdf محصول که سایت وارد کننده مودم گذاشته , نوشته که باید ping بگیرید .
    با سلام
    ping در واقع میزان سرعت دسترسی شما به سروری در میلی ثانیه رو نشون میده.
    اون پینگی که میگیرن برای این هست که ببینن اینترنت شما اصلا وصل هست و ارتباط داره با مرکز یا نه.

موفق باشید.

من مودم TP-LINK W8950ND دارم که براحتی از طریق لن به اینترنت وصل میشه و هیچ مشکلی نداره. فقط نمیتونم با وایرلس به اینترنت وصل شم. لطفا راهنمایی کنید. اینترنت مخابرات استفاده میکنم.
    با سلام
    دوست عزیزم شما باید مودم رو در حالت pppoe یا اتصال اتوماتیک تنظیم کنید تا وایرلس هم کار کنه.
    برای اینکار به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید.

موفق باشید.

سلام من مودمم shuttle 915 wm هست تو حالت بریدج هیچ مشکلی ندارم و راحت وصل میشم ولی میخوام کانفیگ pppoe کنم vpi=8 و vci = 81 هست از مخابرات پرسیدم ولی وقتی کانفیگش میکنم بعد ریست فقط چراغ اینترنت قرمز هست و وصل نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم سرویس مخابرات هست - یوزر و پس هم درسته اگه لازمه عکس مراحل کانفیگو بذارم

با سلام
    معمولا vpi برای تمامی شرکت ها برابر با 0 هست.
    شما 0 بذارید و دوباره تنظیمش کنید.
    اگه بازم نشد یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.

موفق باشید.

9. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وقتی مودم شما در حالت بریج هست vpi/vci رو 8/81 میگذارید و کانکت میشید ؟ به احتمال زیاد خط شما روی کافوی نوری ZTE هست . یوزر و پس رو هم باید با حروف کوچک بنویسید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام وخسته نباشیدخدمت دوستان. من مودم وایرلس SMC 7901 WBRA2 دارم که برایش پسورد که می گذارم پس از خاموش وروشن کردن مودم آن پسورد نیست. ویندوز کامپیوترم XP و ویندوز لب تاب VISTA است. باتوجه به سواد کم من درصورت امکان واضح راهنماییم کنید. با تشکر از a6l3i عزیز که به من متلک اولین پست پس از 5سال را نخواهد گفت! عضویت من برای دانش افزاییم بوده و بس.
    current password رو smcadmin میزنید و دو گزینه بعدی رو پسورد دلخواه خودتون ؟ روی save setting کلیک می کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •