گرون؟؟؟؟؟
هر کدومش که گرونه برو با شرکت دیگه از جمله صبانت مقایسه کن بعد بگو گرون!(من 2مگ رو با صبا مقایسه کردم)
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
گرون؟؟؟؟؟
هر کدومش که گرونه برو با شرکت دیگه از جمله صبانت مقایسه کن بعد بگو گرون!(من 2مگ رو با صبا مقایسه کردم)
وقتی طرح اینترنت با شیلتر لیست سفید رو اجرای کنن سرعت به 400 مگ برای هر نفر میرسه چرا چون دیگه سایتی نمیمونه که بخوای دالود کنی یا بازی انلاینی نمیمونه که بخوای انلاین بازی کنی میتونی بشینی شیکه قران رو انلاین تماشا کنی و فیص ببری شیاد روح شما هم از این الودگی ها پاک شود و به به درجاتی از بهشت برسید.
خب چرا با صبانت؟
بقیه شرکتا کمتره که!
صبانت چون یکی از تعرف هاش مثل همون بود. 40 تومن نسبت به اسیاتک گرونتر بود!
کدوم شرکتا؟
مشکل اینجاست که 128 صبانت شبانه با 120-180 تا دانلود میکنه، لازم نیست 2 مگشو مثال بزنی! فکر کنم اگه سرعت 256 تای شب رو بخوای همون 512 کافی باشه...
بابا 10 تومن اختلاف که چیز مهمی نیست اسیاتک حتی اگر این سرویسش رو ماه بعد بخواد به من مفتی بده من دیگه نمیمونم گور پدرش پینگ 4.2.2.4 در بهترین حالت 370 هست مگه مغز خر خوردین بیاین اسیاتک اشغال ترین سرویس دهنده ایران شما اگه میخواین سرویس عوض کنید پارس انلاین شاتل صبانت مخابرات بهتر از این اسیاتر اشغالی هست.حالا بماند که یک سری اینجا میان میگن خوبه و فلان این ها هم احتمالا جیره خوار همون ها هستن
راستی به این نکته توجه کردین که همه آنتی ویروس ها و ISP ها همیشه اول شدن؟ #1 !
جالبه که توجه کنید که آسیاتک تو سایتش نوشته که دومه
یعنی بقیه اشتراکی اول و آسیاتک دومه؟!![]()
آرزو به دلم موند که تو سایت یکی از این isp ها برم و نزده باشن که ما اول شدیم و کلی جایزه بردیم و تقدیرنامه گرفتیم و...
هر چقدر که سرویس های محدود آسیاتک الان خراب شده، سرویس های نامحدود وضعیتشون خوبه و نوسان نداره ! ، در واقع من موندم که آسیاتک چجوری 2 مگ نامحدود رو که بعد از اتمام هدیه، همیشه به صورت ثابت روی 1 مگ هست، با این قیمت ارائه میده.( البته نه مثل 1 مگ مخابرات که 90 درصد مواقع روی 1 مگ نیست و خیلی پایین تره !). چون شرکت های دیگه برای همین 1 مگ نامحدود خیلی رقم های بالا در حد 200 هزار تومن و اینا، از ملت می گیرن (البته اگر کسی سراغشون بره واسه این سرویس ها!)
احتمالا آسیاتک از محدود ها داره میزنه میزاره روی نامحدود ها
البته از لحاظ دانلود و الا از نظر پینگ و سرعت با سرورهای خارجی و این مسایل، مثل محدود ها، وضعیتش خیلی بد هست.
Last edited by keyvan360; 04-07-2013 at 17:13.
همین شما نامحدودا هستید که روزگارو ما رو خراب کردید!!
فکر کردید برا چی پینگ اسیاتک بالاست؟
بخاطر شماست که یه سره دانلود میزارید پهنای باند رو درو میکنید!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)