این الآن چه ربطی به حرف من داشت؟! من میگم چرا شاتل ارزون نمی کنه چرا اندیشه ترافیکشو گرون کرده تو میگی شاتل یوزراش کمتره؟!!!! این چی بود الآن؟؟؟؟!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این الآن چه ربطی به حرف من داشت؟! من میگم چرا شاتل ارزون نمی کنه چرا اندیشه ترافیکشو گرون کرده تو میگی شاتل یوزراش کمتره؟!!!! این چی بود الآن؟؟؟؟!!
منم از مخابرات راضی هیتم حتی چند وقت 7 روز گذشته بودش زنگ بران صفر کردن از نو گذاشت . شماره موبایل خوده کسی که تو مخابرات هستش دو نفر نام محفوظ هم شانسی دستم امدش
خیلی ادمهای خوبی هستن یکیش تهرانی هستش زنگ میزنم کار انجام میدن راهنمایی .
وقتی واسه من مشتری بیشتر از یک انتخاب وجود داره , این منم که با توجه به شرایط و خواسته های خودم سبک و سنگین میکنم و اونی که برام صرفه بیشتری رو داره انتخاب میکنم , این از چشم من میشه امتیاز گرفتن از دید اونی که ازش سرویس گرفتم میشه پیروزی و از دید اونی که ازش سرویس نگرفتم میشه شکست , حالا پیروز میخواد من رو نگه داره شکست خورده میخواد من رو به دست بیاره , نمیشینن دخیل ببندن و نذر کنن , یه حرکتی میکنن , هر چی هم که کوچیک , اسمش میشه رقابت. الان همین 2 گیگ حجمی که شاتل بهمون داد , همچین یکم خوشحالت نکرد ؟
اندیشه بونوس خودش رو در حد توانش داره میده مثلا FUP مسخره شاتل رو نداره و شاتل هم با پایداری بهتر خطش داره با اندیشه رقابت میکنه که البته پایداریش بخوره تو سرش با پینگ 700 ما پایداری نخواستیم!
اما به نظر من این دو تا رقابت ندارن. هم زیستی مسالمت آمیز دارن!!!!
512
![]()
کم کم دارم شک میکنم که شما کارمند اندیشه ای.
این پیغام چند روزه که تو حسابم میرم میاد ولی هنوز 2 گیگ بهم اضافه نشده.
به خدا قسم که نیستم![]()
اندیشه رو جمع کردم رفتم پارس وی
خیلی راضی هستم
128 3گیگ
سه ماهه تمدید کنی میافته ماهی 10500تومان
اندیشه با کیفیت پائین تر میده 13 تومان
سرعت بالاتر از این هم میره گاهی
سلام ببخشید پارس وی هنوزم هست و اینترنت میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله چرا نباشه.پست نفر بالاییتون از پارس وی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)