سلام. خواهشا همه نظر بدین. به نظرتون با 1.500.000 چی بگیرم. هدفم از عکاسی ، عکاسی ماکرو و حیوانات هست. با این پول میشه D5100 گرفت که بدون لنز بدردم نمیخوره. هزینه ی لنزشم 1.000.000 میشه. نظرتون در مورد fuji x-s1 چیه؟
سلام. خواهشا همه نظر بدین. به نظرتون با 1.500.000 چی بگیرم. هدفم از عکاسی ، عکاسی ماکرو و حیوانات هست. با این پول میشه D5100 گرفت که بدون لنز بدردم نمیخوره. هزینه ی لنزشم 1.000.000 میشه. نظرتون در مورد fuji x-s1 چیه؟
سلام دوستان
نظرتان در مورد Sony Cyber-Shot DSC-WX7 چیه؟ معایبش را می توانید بگوید؟(عزیزانی که تجربه کرده اند)
قیمت؟
در همین رنج قمیت دوربین دیگه را پیشنهاد نمی دهید؟
متشکر
سلام بچه ها میخام دوربین کنون بگیرم. بدون گارانتی. به نظرتون با گارانتی دار فرقی می کنه؟ چون من دانشجوم 20 تومن واسه گارانتی ندارم...
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
سلام بچه ها میخام دوربین کنون بگیرم. بدون گارانتی. به نظرتون با گارانتی دار فرقی می کنه؟ چون من دانشجوم 20 تومن واسه گارانتی ندارم... canon a3300
یه دوربین عکاسی واسه کاربری خونگی میخام. کیفیت فیلمبرداریش مهم نیست. نسبت به قیمت Fujifilm FinePix JX420 رو انتخاب کردم. به نظرتون چطوره؟ تو این رده پیشنهاد بهتری دارید؟
دوربین های فوجی مشکل خاصی ندارن؟ این نویزی که میگن تو 16 مگا پیکسل هست چیه؟
دوربین سونی wx100 و wx150 باالاخره امد می خواستم بدونم فرقشون چیه ؟
چندتا سایت خارجی خوندم فرقشون فقط در lcd هست که اولی 2.7 و دومی 3 هست ولی سایت های ایرانی چیز دیگه نوشتن . نوشتن فرم در ثانیه اولی 30 و دومی 60 هست .
می خواستم بدونم نظرتون چیه ؟
سلام خدمت دوستان. یه مدتیه دنبال دوربین نیمه حرفه ای یا همون bridge میگردم. بعد از کلی تحقیق بین مدل های
canon sx40hs, sony hx100, nikon p500 , fuji hs20 va hs30, panasonic fz150
بین دوتا مدل پاناسونیک fz150 و کنن sx40 دو دلم.
هر کدومشون یه ویژگی دارن که اونیکی نداره.
اول از همه کیفت عکس واسم مهمه.
canon زومش 35x ولی پانا زومش 24x. و احساس میکنم کیفیت عکسای کنن بالاتره
از طرفی lcd پانا کیفیتش بالاتره. raw عکس میگیره. کیفیت فیلم برداریش بالاتره. و آپشناش بیشتره.
از اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید
چی برات مهمه رفیق؟
راجع به این مدلها زیاد بحث و نظر داده شده
کسی نبود! فردا میخام برم بخرما!!! بعدش نگید این چی چی بود خریدی![]()
با سلام خدمت دوستان بنده قصد خرید دوربین خوب دارم از بین این مدلها کدوم بهتره از لحاظ عکس و فیلم برداری برای مصرف خانگی:
1-Canon PowerShot SX220 HS
2- Sony Cyber-Shot DSC-WX150
3-Sony Cyber-Shot DSC-WX70
4-Canon PowerShot SX230 Hs
ایا تفاوت دوربین ها تو مایه های 300 با دوربین های 400 زیاده و ارزش پول بیشتر دارن واسه مصرف خانگی ؟اگه دوربین خوب با قیمت کمتر دوستان میدونند بگند, بیشتر شما میگید x230 ولی این دوربین 24fsفیلم میگیره ولی دوربین sony wx150 با 60fsمیگیره به نظر شما بهتر نیست ؟ با سپاس
سلام
این کانورتوری که رو جی ۱۲ کنن سوار میشه چیه و به چه دردی میخوره؟
فروشنده بهم گفت یه چیزایی رو لنز این دوربین سوار میشه ولی من سر در نمیارم
ممنون میشم از راهنماییتون
یه سوال دیگه اینکه چطور یه پرتره خوب با این دوربین بگیرم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)