اگه ما این 3000 رو بگیریم از نظر ساپورت تم وبرنامه و..... چه جوری هست
راستی کسی نگفت وقتی می خوام بخرم چه جوری میتونم تستش کنم که FW 5.3 هست تو چه قسمتی هست
اگه ما این 3000 رو بگیریم از نظر ساپورت تم وبرنامه و..... چه جوری هست
راستی کسی نگفت وقتی می خوام بخرم چه جوری میتونم تستش کنم که FW 5.3 هست تو چه قسمتی هست
سلام.اگه ما این 3000 رو بگیریم از نظر ساپورت تم وبرنامه و..... چه جوری هست
همه چیش ردیفه . تو ستینگ برید و بعد تو سیستم اینفورمیشن.
همون مغاره داری که ازش خرید میکنید بهتون توضیح میده که چه جوری هکش کنید و وقتی هم که -- بشه یعنی دیگه مشکلی وجود نداره
ببخشید value pack با basic pack چه فرقی داره؟
چیزای توشون فرق می کنه؟
دوست عزیز این بسته ها فقط برای fat بودند الان هم که هیچ fat نویی تو بازار نیست
basic فقط شارژر و خود دستگاه بود ولی value هندزفری و یه مموری mb 32 و کیف و بند داشت
سلام...من یه( پی اس پی 3.4 او ای-آ) قدیمی دارم...مدت زیادیه یا بازیای جدیدو اجرا نمیکنه یا مکررا هنگ میکنه...ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم تا درست شه...یا حق
فریم ویر فعلی شما توی موزه نگه داری می شه !
ابتدا به فریم ویر 4 سپس به 5 Update کنید . ( در صورتی که وارد نیستید از آموزش های Forum بهره ببرید . )
خیلی ممنون ولی دوسته عزیز اینجا 1000 تا صفحست و من ناوارد...میشه لینک آپدیتا و اموزش نصبشونو برام بذاری...؟ واقعا لطف میکنی و مدیونت میشم...
من تو شهرستانم اینجا هم چنتا جا بیشتر PSP ندارند یه PSP مدل 3004 دیدم (200تومن) تو جعبه واقعی PSP بود مثل همه جعبه های PSP ولی یه مدل دیگه 300 تومن تو یه جعبه خیلی افتضاهی بود قیافش داد میزد تقلبیه
اون مدل اول رو بگیرم نمیشه کپی خورش کرد
برای مدل دوم احمالا میان تهران اگه فروشگاه قابل اطمینانی میشناسید بهم پ.خ بزنید
ممنون![]()
خوب فکر کنم اون psp 3000 ری که شما دیدید تو تهران ۱۶۰ تا ۱۷۰ باشه چون کپی نمیشه.من تو شهرستانم اینجا هم چنتا جا بیشتر PSP ندارند یه PSP مدل 3004 دیدم (200تومن) تو جعبه واقعی PSP بود مثل همه جعبه های PSP ولی یه مدل دیگه 300 تومن تو یه جعبه خیلی افتضاهی بود قیافش داد میزد تقلبیه
اون مدل اول رو بگیرم نمیشه کپی خورش کرد
برای مدل دوم احمالا میان تهران اگه فروشگاه قابل اطمینانی میشناسید بهم پ.خ بزنید
ممنون![]()
اون psp2000 ری هم که دید تهران ۲۶۰ تومن هست و قلابی نیست و رفرش شدست و خیلی افتضاح هست کیفیتش.
psp 3000 ری کپی خور بشه و همه چیش ok باشه بین ۲۴۰ تا ۲۶۰ هست
راهنمای کامل کپی خور و Unbrick کردن PSP ( به نسخه ی 5.00M33-4 )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز دو تاشون اصل هستند ولی 300 تومنی دست دوم هست و 200 تومنی نو در هر صورت هر مدل رو 30 هزار تومن داره گرون میده
در ضمن به هیچ وجه psp با اون جعبه ها رو نخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)