اینم از ارور :
کمک !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینم از ارور :
کمک !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قانونا برای رفع این مشکل شما باید روی فایل مورد نظر راست کلیک کنی و در قسمت properties\security در قسمت administrator ببین که تموم گزینه ها تیک allow رو خورده باشه و اگه جایی گزینه deny تیک خورده برش دار...فقط یادت باشه این کار رو برای پوشه بازی یا فایل مورد نظر بکنی و در پوشه system32 زیاد دخالت نکن چون ممکنه باعث اختلال در عملکرد کار ویندوز بشه!!!
امیدوارم که مشکلتون حل بشه![]()
چطور می تونم تیک Allow رو برای Special Permission بزنم ؟؟؟ تیک نداره
سلام!
GTA IV رو نصب کردم ، حالا بالا نمیاد! مشکل از کجا میتونه باشه؟ میگن شاید مشکل از اینه که باید اینترنتی باشه؟ و نمی دونم از این حرفا دیگه! کللن ، مشکل از کجاست! لطفا کمکم کنید!
ارور میده یا هیچی؟
من جدیدا Gta رو نصب کردم ....همه موانع رو پشت سر گذاشتم یه مقداری دقیقتر بگو شاید بتونم کمکت کنم.
فهمیدم فایل شما full control شده یعنی غیر قابل write و rename هست...برای پاک یا دستکاری کردن این گونه فایلها شما به نرم افزارهای خاصی نظیر Unlocker احتیاج دارید...
با سلام دوستان،
بعد از كنكوري خواستم واسه پر شدن وقتم يكم Sims بازي كنم. 2 دي وي دي بازي Sims3 رو گرفتم با توجه به موارد سخت افزاري كه پشت جلد بازي گفته شده بود به من ميخورد ولي حالا كه بازي رو نصب كردم و اپديتش نصب كردم وقتي مي خوام اجرا كنم اين اخطار رو ميده:
---------------------------
The Sims 3
Unable to start game
Device 0 cannot run this title.
Your video card must be set to application-controlled antialiasing. Please check your video card settings.
OK
---------------------------ولي من از نظر گرافيك فكر نكنم مشكل داشته باشم! جي فورس 7300 و 512، رمم 1گيگ هس! سيستم عاملمم ويندوز ايكس پي!
اگه كسي مي تونه اين مشكل رو حل كنه خوشحال ميشم!
توی یکی دو تا فروم خارجی گفتد که باید تنظیمات 3D کارتت مطابق این تصویر باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه جواب نداد درایور گرافیکت رو هم به روز کن...
تنظيمات گرافيك من همون گزينه اي كه دورش خط كشيده شده رو نداره!
بعد از ويرايش:
با تنظيمات ديگش ور رفت بالا اومد! حالا مشكلم اينه كه كرك رو نميشناسه!بازم گير ميده كه سي دي اورجينال رو بذار!
برم بگردم يه كرك ديگه پيدا كنم.![]()
Last edited by بی مخ!; 14-08-2010 at 22:13.
خوب خدا رو شکر
کرک هم یادت باشه وقتی فایلهای مربوط به کرک رو میریزی یاید یک اخطار مبنی بر وجود داشتن این فایلها بده و اگر نداد شما فایلها رو در جای نا مناسب ریختی!!
ولی اگه از نحوه کرک کردن مطمئنی بیا کرک سالم رو از اینجا دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)