ممنون از جوابتون.
یه سوال دیگه ( اینو دیگه از طرف خودم میپرسم)
شکافی که برای hdmi گذاشته شده همه این ورژن هایی که گفتید رو می پذیره؟ یا اندازه فیزیکیشون هم متفاوته؟
ممنون از جوابتون.
یه سوال دیگه ( اینو دیگه از طرف خودم میپرسم)
شکافی که برای hdmi گذاشته شده همه این ورژن هایی که گفتید رو می پذیره؟ یا اندازه فیزیکیشون هم متفاوته؟
هيچ تفاوتي بين ورژن هاي مختلف از نظر شكل و اندازه وجود نداره.هر دستگاهي كه ورودي hdmi داشته
باشه همه كابلهاي hdmi با تمام ورژنها بهش ميخوره
جریان این ریجن چیه ؟ یه جا خوندم از سال 2007 قراره همه ی بازیها فری ریجن بشن این اتفاق افتاده ؟
اگه آرکد بخرم بعد میتونم از هارد usb واسه نصب بازی ها استفاده کنم یا باید هارد مخصوص به خود 360 رو بگیرم ؟
هنوز همه بازي ها فري نشدن.مثلا تو 10 تا بازي 7 تاش فري هست.
ميشه گفت 70 درصد بازي ها فري مياد.بعضي بازي ها هنوز روي رجيون هاي مختلف عرضه ميشه.
هاردم حتما بايد هارد خودش باشه واسه نصب بازي.اگه آركيد بگيري بايد يه هاردم جدا بگيري كه به صرفه هم نيست.يه اليت بگيري بهتره
نه این اتفاق نیفتاده
تو update جدید که قراره بیاد میتونی رو فلش های usb هم نصب کنی
هرد هم میتونی از هارد های حک شده استفاده کنی که هم کیفیت بهتری دارن هم قیمت کمتر
میتونی arcade بگیری 240 و یک هارد 250 که 90 تومانه و میشه 330 رو هم
alipsp عزیز و pedram_sad عزیز مرسی از جوابتون
به نظرتون کدوم ریجن رو بگیرم بهتره ؟
هارد کمتر 250 هم هست ؟
بغیر از دیدن فیلم و موزیک وجود هارد فقط واسه لود بهتر و کمتر استفاده شدن از درایو سی دی هست یا استفاده ی دیگه ای هم داره ؟ ( مثلا بعضی بازی ها باید فقط نصب بشن )
هارد 60 گیگ هم کافیه .
مگه بنده خدا می خواد کلکسیون بازی های X360 رو بریزه رو هارد .
ولی در کل من هارد 60 گیگ اصل رو توصیه می کنم بخرید که قیمتش 60 - 70 هزار تومانه .
خواهش ميكنم دوست جون
رجيون pal نسبت به بقيه بهتره
هارد همونطور كه دوستمون گفت 60 هم كافيه.استفاده نميشه 250 گيگ
همه بازي ها براي اجرا نياز به سي دي دارن.استفاده هاي هارد هم تقريبا هميناست كه خودت گفته
و نصب آپديت و تم و سيو بازي و يه سري دمو بازي كه از اينترنت دانلود ميكني كه سر جمع 25 گيگ نميشه... .همينا
ریجن برتر و غالب الان pal هست و غیر این اصلا نمیتونی گیر بیاری چون نیست اصلا و پیدا نمیشه
وقتی میتونی با همچین قیمتی همچین هاردی با این حجم بخری چرا کمتر ؟
بازی ها جدیدا دارن از نظر تعداد Dvd هم زیاد تر میشن
و الان هارد 250 هم داره میشه Default کنسول
دیدن فیلم به هارد کاری نداره
فقط میتونی داخلش موزیک رو rip کنی
بله اون چیز ها که گفتی صادقه همچنین کم صدا شدن کنسول گرمای کمتر
Last edited by pedram_sad; 24-03-2010 at 16:48.
سلام
یکی از اقوام یک مشکلی داره ممنون میشم جواب بدید
چند وقتی هست که اکانت لایو گلد 1 ماهشو که روی خود 360ش بئده راه انداخته و تموم هم شد.
حالا رفته ی اکانت گلد 3 ماهه دیگه خریده ولی وقتی می خواد مشخصاتو وارد کنه به جایی میرسه که ازش مشخصاتی رو می خواد که قبلا داده ولی قبلا ی چیزی الکی زده بود رفته بود!!
ازش آدرس 1 و 2 و شهر و postal code می خواد و به این آخری خیلی گیر میده!!
چی بزنه که ارور نده؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)