......... deleted
......... deleted
Last edited by mojt90; 09-03-2020 at 20:31.
من هرماه 8 مگ سرویس میگیرم سر هر برج تمدیدش میکنم تاریخ انقضای سرویسم هم 29 همین برج اسفنده
در هرصورت من دارم الان حجم سرویسمو تموم میکنم ک برم رو بسته 100 گیگی
جالبیش اینجاس دوستمون ک عکس از تغیر سیاست رو فرساده قبل از اینکه سیاستشو تغیر هم بده من اصلا 1 کیلو بایتم از این سرویس 100 گیگی استفاده نکردم تو پنل
اینمممممم وضعیت با صد گیگشون
![]()
پینگ که گند شده ، سرعت که شخمی شده ، قبلا از 8به بعد اینترنت بگاج میرفت ، تو این دو سه روزه از دم ظهر میپوکه
100 گیگ دادید ملت تو خونه بشینن و از اینترنت لذت ببرند ، با این فیلمی که درست کردید ، مردم با خودشون میگن بریم بیرون کرونا بگیریم بهتر اینه که اعصابمون داغون بشه![]()
دوستان توجه کنید.. مراقب باشید اگر حجم دارید و زمان زیادی مانده (مانند بعد از عید) الکی بابت ۱۰۰ گیگ توی چند روز حجمتون رو مصرف نکنید که بعد مجبور بشید دوباره خریداری کنید...
گزارش فنی شاتل ک کاملا تطابق داشت با اون چیزی ک بود
الان دستکاریش کردن ک بگن تو سیستمشون مشکلی نداره
پر از تایم اوت پینگ وحشتانک بالا زنگ میزنی میگه مشکلی از طرف ما نیست!
این چه وضعیه چرا سرعت هیتلرشکن ها این قدر کم شده ؟؟ مسخرشو در آوردن ....
خخخخخخ
ماله من بالای 50 کیلوبایتب کلا نمیره
8 کانکشنه
دو ساعته اینطوری شده
پایان دوره 100 گیگ منم شد پایان این ماه , سرویس من 8 ماه بعد تموم میشه ولی داره از بسته اصلی کم میشه , ایطوری با مصرف روزی 6 گیگ من , باید 80 تومن پول ترافیک بدم
195 شکایت کردم از شاتل
خاک بر سر تک تکشون![]()
من می خواستم از شبدیز تخلیه کنم بیام شاتل.آخه یک سال پیش که با شاتل داشتم خیلی راضی بودم
بعد از دادن صد گیگ.سرعت که شده در حد دیال آپ،قطعی و تایم اوت زیاد هم دارم
زنگ زدم شاتل،گفت نه ما مشکلی نداریم هم سرعت خوبه هم قطعی در بین نیست
فعلا مصرفش نکن
تو تلگرامش گفته ک قراره از امشب بسته هدیه برا همه فعال شه و از اون کم کنه
بلاخره فشار هایی ک رسانه ها اوردن به شاتل جواب داد
شبکه اش واقعا ترکیده
سیم کارت شاتل موبایل ولی امروز اوردن برام سرعتش عالیه 11 نیم شبه با بسته اغازین روش سرعتش تک کانکشن از فرانکفورت 20 مگابیته
البته قطعی وصلی داره ولی خب خیلی خوبه دارم با اون وبگردی میکونم
کاربران گرامی
بیگمان اطلاع دارید که بر اساس اعلام مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر اعطای ۱۰۰ گیگابایت ترافیک رایگان برای تشویق کاربران به عدم تردد و کمک به شرایط کنونی جامعه، شاتل بی درنگ صرف نظر از هزینههای مالی و فشار اقتصادی، برای انجام این امر پیش قدم شد. اما از آن جایی که این تصمیم خیرخواهانه ظرف دقایق محدودی اتخاذ شده بود، مجالی برای اصلاح سیستمهای نرم افزاری در مدیریت اولویت مصرف بستههای قبلی کاربران و ۱۰۰ گیگابایت اعطایی وجود نداشت و همچون همیشه، پیش فرض محاسبات در سیستمهای نرم افزاری شاتل، مصرف بر اساس اولویت تهیهی بستهی ترافیک بر روی سرویسها بود. چه آن که هدف از اعطای این بستهی رایگان، جلب اطمینان کاربران محترم بود که بعد از مصرف ترافیک سرویس خود، قطع نشوند و به اندازهی کافی ترافیک ذخیره داشته باشند.با این همه و با هدف آن که شاتل بتواند جایگاه اول سطح رضایت کاربران در کشور را همچون گذشته حفظ کند، سیستمهای محاسباتی با تلاش بیوقفهی همکاران تیم نرم افزار شاتل اصلاح گردید و از ساعات پایانی امشب (دوشنبه ۱۹ اسفند) اعمال خواهد شد. به این ترتیب، کاربران عزیز از این پس میتوانند بدون آن که نگرانی دربارهی اولویت مصرف بستههای ترافیکی داشته باشند، ابتدا بستهی ترافیک ۱۰۰ گیگابایت هدیه را تا پایان اسفند ۹۸ مصرف کنند.بیتردید، آرزویی جز خشنودی شما عزیزان نداریم و لبخندتان را به دنیا نمیدهیم.با سپاس
شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)