پول واست مهم نیست وایرلس بگیروگرنه من از مخابرات الان راضی ام
![]()
پول واست مهم نیست وایرلس بگیروگرنه من از مخابرات الان راضی ام
![]()
مخابرات می یاد یکم پهنای باند اضافه می کنه همه چی خوب می شه کیفیت عالی بعدش پهنای ثابت می مونه ولی همچنان فروش برقرار هست .
اینقدر یوزر زیاد می شه که دیگه وضعیت خیلی خراب می شه در این زمان هست دوباره به فکر پهنای باند می افته
چقدر افتضاح شده پینگ نرمال 700 تایم ات تا دلت بخواد سرعت حلزون اینجوری باشه من میگم جمش کنن خیلی بیخوده واسه 1 مگ 40 و خورده ای بدی
موقته درست میشه
داداش موقت یعنی دیگه چقدر،برای من از اواخر خرداد تا الان پینگم در بهترین حالت شده 300.فکر کنم تا اواخر تابستون ادامه داشته باشه.
انتظار دارین چقدر بشه ؟ برای من کمترین 250 بود بعضی ها که میگن 700 به بالا پس برای شما خوبه
وایمکس هم که در بهترین شرایط 1000 یا خیلی خوبش 500
من وایمکس لیرانسل دارم ولی می خوام تو خونه جدید مخابرات بگیرم. اولش می خواستم وایمکسمو کنار بذارم ولی با توجه به صحبت های دوستان توی فروم وضع این سرویس دهنده ها خرابه پیشنهاد من اینه که اگه پول براتون پهم نیست وایمکس و مخابرات را هم داشته باشید تا از وایمکس برای چرخیدن توی صفحات و از مخابرات برای دانلود استفاده کنید (البته به جای وایمکس.از یه شرکت با پینگ پایین روی یه خط مجزا استفاده کنید بهتره )
سلام.
1- دوستان سرویس ده مگ مخابرات هم ساعات رایگان دانلود داره؟
2-کیفیت سرویس های نامحدودش چطوره؟
ممنون.
1- خیر به هیچ وجه
2- کیفیتشون خوبه ، یه دو سه روز بد بود ولی خوب شد یعنی برای من عالیه
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=266ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=263ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=265ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=44
رفقا من سرعت دانلودم از لینکهای خارجی ترکیده.از شما هم همین طوره ؟ راهی نیست که بشه لینکها رو یه جوری به سرور های داخلی تغییر داد یا یه کاری کرد که خوب بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)