تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1272 از 1805 اولاول ... 2727721172122212621268126912701271127212731274127512761282132213721772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,711 به 12,720 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان اگه ازین اکانت های فایل گیر بگیرید خیلی راحت میتونید با نهایت سرعت دانلود کنید بدون هیچ مشکلی!
    من سرعتم از مدیافایر هم که دانلود میکردم داغون بود تا این که یکی ازین اکانتا گرفتم الان راحت شبی 2.5 تا 3 گیگ میگیرم.چاره ای دیگه نیست یکم باید پول خرج کنیم

2. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان اگه ازین اکانت های فایل گیر بگیرید خیلی راحت میتونید با نهایت سرعت دانلود کنید بدون هیچ مشکلی!
    من سرعتم از مدیافایر هم که دانلود میکردم داغون بود تا این که یکی ازین اکانتا گرفتم الان راحت شبی 2.5 تا 3 گیگ میگیرم.چاره ای دیگه نیست یکم باید پول خرج کنیم
    خرجش که خیلی میزنه بالا اکانتایی شبیه IDOWNLOAD اینا بهتره ماهی 5 تومن میدی بهت چیز پی ان از ایران میدن خعلی بهتره برای بازی هم کاربرد داره

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خرجش که خیلی میزنه بالا اکانتایی شبیه IDOWNLOAD اینا بهتره ماهی 5 تومن میدی بهت چیز پی ان از ایران میدن خعلی بهتره برای بازی هم کاربرد داره
    خرجش که مطمهنن میره بالا من 20 تومن واسه طرحم میدم 15 تومنم واسه این دادم میشه 35 تومن!!!
    اما اونی را که گفتید نمیشناسم میشه بیشتر توضیح بدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

تازه حالا متوجه شدین?????????? !!!!!!!! من که دو سالی هست می نالم از این زود تموم شدن اینترنت از وقتی که از اذر 91 نامحدود رو
    ورداشتن نرم افزار های کنترل پهنای باند رو نصب کردمو و فهمیدم بله مخابرات گند خراسان خیلی خیلی دزد حرفه ای هست چون
    یه سرچ

عادی گوگل واسم 10 مگ مییفته تقریبا ، یا مثلا یک ساعت بیام یه همین انجمن پیج های مختلف رو سر بزنم حدود 20 مگ میفته در عرض یک

ساعت دیگه شما حساب کار دستت میاد یک سرچ عادی و ویکی پدیا 4 الی 5 مگ ، تازه خدا بخیر کنه که از صفحه ای که چهار تا عکس و

تبلیغات داشته باشع که واقغا مگی که واسش کم میشه ناجوانمردانه هست

با فرض سپری کردنچندین ساعتتتتتت در رووزز در اینتنرت همه روزه (بدون احتساب اینترنت شبانه شب) یه 500 مگ واسم الیکی الکی هی میفته

تازه تمامی اپدیت ها هم بسته است !!
    ! ، یک میل حتی چک کنم در میل (میلی که فقط
    وارد اینباکس شوم و بعد چند عدد میل بخونم ) هر عدد ساده متن میل حدود 6 مگ واسم میفته ، وحشتناک این امار بالاست
    راحت کم میشه هر روز
    تازه مثلا کامپیوتر رو روشن می کنی کار داری اما به هیچ وجه ازاینترنت استفاده نکنی اگه اینترنت فقط وصل باشه می بینی که ساعتی یه 700 کیلوبایت میفته خوب شما حساب کن دیگه کسی که بنا به کارش حداقل 5 ساعت با کامپیوتر کار می کنه و تازه همهمون هم بیش از یک وسله دارم که به مودم وصله همین امار و بخوای حساب کنی میشه با فرض وجود چندین .وسیله و روزی هر وسیله 5 مگابایت میشه 20مگابایت هرروز فقظ اتلاف اتصال که در یک ماه بسنجیم میشه600 مگ در ماه که مگی هست فقط بابت وصل بودن چند عدد بهوسیلع به اینتر.نت با فرض استفاده نکردن !!!!!!!!!!!!

سلام این به خاطر اینه مخابرات بر خلاف تمام شرکت های موجود *** بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان در نظر نمیگیره با اینکه در تمام شرکت ها رایگانه**** به عبارتی دانلود و آپلود و جمع میکنه و از حجم شما کم میکنه اما شرکت های دیگه فقط دانلود و محاسبه میکنن و آپلود و رایگان در نظر میگیرند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

اینا خودشون طرح های مخصوص دارن برای همکارانشون. به خدا راست میگم. مثلا اینی که من پیدا کردم طرح همکاران سطح 3. ببینین همکاران سطح 2-1 دیگه چه طرح هایی دارن شبانه رایگان+تمدید حجمی زمانی. همه چی براشون ردیفه. این عدالته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام پست دوم رو نمایش بدین آی پی رو سیاه کردم برا نفوذ نکنن. فقط تو رو خدا نمایش بدین ببینن. این متنو حذف کن ادمین

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

من بقیه ریز کارکرداشو نگا کردم 20 مگ(روزانه) دیگه بیشتر ندیدم. مثلا 7 ساعت کانکت بوده براش 19 مگ انداخته. ولی ما 1 ساعت وصل میشیم 40مگ برامون میوفته

9. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

خودتون قضاوت کنید. من که دیگه حرفی ندارم

تمدید رایگان.حجم رایگان. گزینه تمدید نیزنی 00 میاد. این یعنی چی. یعنی بفرما اینترنت مفت. سطح 2:|||||||| سطح 1 دیگه چی میتونه باشه خدایاا.
    اینم آی دی یاهو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره خط رو فقط میدم ببینید من چی میگم خودتون.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خرجش که مطمهنن میره بالا من 20 تومن واسه طرحم میدم 15 تومنم واسه این دادم میشه 35 تومن!!!
    اما اونی را که گفتید نمیشناسم میشه بیشتر توضیح بدید؟
    اوه
    بیا داداش اینارو میگم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

ساعت یک شد رفت رو آی پی 5 و سرعت افتضاح لاکپشتی

پینگی که روی سرور ایران 30 بود صبح ،الان شده 260 انشالله برن زیر ماشین که حروم خوری نکنن

من نزدیک دو نیم گیگ دیگه دارم که تموم بشه میرم روی پارس
    اما به کسانی که میخوان طرح شبانه جدید مخابرات ثبت نام کنند پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان یک ساله نگیرید با شرایط الان طی چند روز از ساعت نزدیک 1 تا نزدیک 4 5 روی خیلی از پورت ها کار نمی کنه مثل تورنت و ... 5 تا 6 بهتر میشه به هیچ عنوان گول شبانه شو نخورید چون زرتش درومده و محدودیت شدیدی روش اعمال کردن

اینم بگم اینکه مخابرات داره از ترافیک ها دزدی میکن درش شکی نیست چون داره آپلودم از حجم خریداری شده کم میکنه این در صورتیه که هیچ شرکتی آپلود و محاسبه نمیکنه و رایگان در نظر میگیرند

Last edited by David4None; 20-07-2014 at 00:29.

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام این به خاطر اینه مخابرات بر خلاف تمام شرکت های موجود *** بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان در نظر نمیگیره با اینکه در تمام شرکت ها رایگانه**** به عبارتی دانلود و آپلود و جمع میکنه و از حجم شما کم میکنه اما شرکت های دیگه فقط دانلود و محاسبه میکنن و آپلود و رایگان در نظر میگیرند
    خوب پس اگه این طوری هست چرا همه نمیاین یه میل حداقل به این سامانه شکایت 195 بزنیم و همین موضوع رو مطرح کنیم??? یا بچه هایی که اشنایی با این مسئول ها یا مخارات دارن مطرح کنن? وقتی تعداد امار شکایت ها بره بالا شاید باز فرجی باشه اون دفعه های قبلی هم که شکایت ازقطعی اینترت نوشتیم حداقل یک تک زنگ زدن دلمون خوش بود پیاممون گم نشده !!! به نظر من که راه خلی هست که حداقل خیلی هامون می تونیم این کار روانحام بدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •