الان فکر کردی اسیاتک هم چنین سیاستی رو بکار نمیبره؟
بعد از مقدار مشخصی دانلود سرعتت میشه اسمی...
هر دوشون همچین کاری میکنن. منتهی اسیاتک با اسم طرح برنزی نقره ای طلایی ولی پارس انلاین با اسم قانون مصرف منصفانه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان فکر کردی اسیاتک هم چنین سیاستی رو بکار نمیبره؟
بعد از مقدار مشخصی دانلود سرعتت میشه اسمی...
هر دوشون همچین کاری میکنن. منتهی اسیاتک با اسم طرح برنزی نقره ای طلایی ولی پارس انلاین با اسم قانون مصرف منصفانه![]()
تصدي گري دولت، مشکل سرعت و قيمت اينترنت است
این خبر دو روز پیش از 20:30 پخش شد!
محتوای مخفی: ....
قیمت هر دلار رو چقدر حساب کرده که شده 250 هزار تومن بابا یکی نیست بگه اخه وقتی شما 51 درصد شرکت مخابرات رو میدین دست برادران ..... که میگن اینترنت حرام است همین میشه دیگه بابا به جای خرید پهنای باند به فکر یک خط مستقیم باشید شما که این همه دم از روابط با روسیه میزنید چرا از این دول روسی اینترنت مفتی نمیگیرین یا این ها همه بحانه هستن برای محروم کردن جون های این مملکت از اینترنت خوب جایگاه ما کجاست واقعا.![]()
آقا من یه مشکل دارم نمیدونم اینجا بگم توی تاپیک ADSL بگم توی بخش Windows 8 بگم زنگ بزنم به آسیاتک بگم آخه کجا بگم از هیچجا جواب نمیگیرمبیاید دست به دست هم بدیم و این مشکل رو حل کنیم بابا گناه داره خداوکیلی اعصابمون خورد شده
من حدود 3 ماه این مشکل برام پیش اومده . اول از شرکت سپنتا ADSL داشتم 1 مگ واقعی بود یعنی 1 مگ گرفتیم Rate ما رو هم روی همون 1 مگ بستن . من 2 3 سال از اونجا ADSL داشتم سرعت دانلودم در هر ساعت شبانه روز روی 124 کیلوبایت بود . تا 3 ماه پیش که سرعت دانلود من شبا میومد روی 30 و 40 !! زنگ میزدم میگفتن مشکل از ما نیستن . ویندوز عوض کردم درست نمیشد . آخر گفتم 2 تا کار با هم انجام میدم 100% درست میشه . مودمم رو عوض کردم رفتم یه مودم 180 هزار تومنی گرفتم !! شرکت ADSL هم عوض کردم اومدم آسیاتک گرفتم ...
آسیاتک رو سرویس 2مگابایتش رو گرفتم که روی Rate 5 مگابایت میبندن . اون اولا صبحها و ظهرا تا ساعت 5 سرعتم خوب بود و بین 500 تا 700 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشتم . اما بازم 5 و 6 بعد از ظهر به بعد تا شب میومد رو 180 و 200 اینطورا . زنگ زدم گفتن شما نویز داری کیفیت خطت از 30 روی 12 ئه ! ( من نمیدونم کیفیت خط یهو میاد پایین ؟ من 8 ساله ADSL دارم همچین مشکلی نداشتم چی شد یهو اینجوری شد ؟ ) حالا گیریم نویز داریم چرا ضبح ها و ظهرا خوب بود شبا بد میشد یهو ؟
حالا اینم به کنار بد نبود برام یه جور تحمل میکردم . اما بعد از عید به اینور سرعت دانلودم فقط صبحا بالا بود !! ظهرا میومد روی 120 اینطورا و غروب و شب روی 70 80 کیلوبایت !!! جالبه طرح دانلود شبانم هم همیشه توی این قضایا روی 80 90 بوده و کم نمیشده !! حالا واقعا ایراد از چیه ؟ اینا راست میگن از نویزه ؟ خوب چرا اینقدر بالا پایین داره یهو اینجوری شده ؟ یا واقعا ایراد از پهنای باند ایناس ؟ یا ایراد از سیستم منه که تا حالا 10 بار عوض کردم . چیکار کنم الان؟
اینم تست سرعت صبح من :
حالا شبم یه تست میگیرم . هیچیم راجع به این تستی که گرفتم نمیدونم یکی کمک میکنه ؟ پینگ چیه ؟ سرعت دانلود من چرا رو 3 مگابایته ؟ آپلودم چرا کمه ؟ چجوریاس در کل![]()
بالاخره یه جوری باید هزینه این مملت در بیاد دیگه!!
داداش همین یه ماه پیش خط انتقال بزرگراه فیبر نوری از ایران رد شد و ایران !! چیش به ما رسید جز بدتر وضع شدن اینترنت ؟شما که این همه دم از روابط با روسیه میزنید چرا از این دول روسی اینترنت مفتی نمیگیرین![]()
ولی پارس آنلاین بعد از هدیه اولیه سرعت تمام سرویس هاش ( از 256 تا 1 مگ) رو به زیر 50 میاره ولی 1 مگ برنزی آسیاتک از 90 پایین تر نمیاد . ضمنا قیمت 256 نامحدود پارس آنلاین با 1 مگ آسیاتک یکیه![]()
طرح های نامحدود مصرف منصفانه فقط از 128 تا 512 هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ برنزی اسیاتک خب ترافیک هدیش کمتره!! ولی باز 256 پارس کمی گرونتره...
در مورد سرعتای پارس انلاین طبق قرار داد باید بعد از سرعت هدیه سرعت اسمی بگیرید:
• نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.
داداش نکنه اون کبل رو میگی که ازش 6.3 ترابایت اینترنت عبور میکنه ؟؟؟؟ اگه اونو میگی که این اقایون خیلی پورو تر از این حرف هان که شما فکر میکنی شاید یه روزی همین امریکای شیطان به ما اینترنت برسونه چون من مطمان هستم از روحانی یا هیچ کس دیگه ابی برای این مردم گرم نمیشه
اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال داشتم!
آقا چرا قمیتای این شرکت انقدر گرونه؟!
کیفیت ِ سرویس دهی ش انقدر خوبه که هیچکی هیچی نمیگه راجع به قیمتش ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)