PSP فت دیگه تولید نمیشه ، ولی بازی های تمام سری PSP تا به اینجا همشون یکی هست . یعنی هر چی برای GO که جدید ترین هست بیاد روی فت هم اجرا میشه .
مثل Ps3 فت و اسلیم .
PSP فت دیگه تولید نمیشه ، ولی بازی های تمام سری PSP تا به اینجا همشون یکی هست . یعنی هر چی برای GO که جدید ترین هست بیاد روی فت هم اجرا میشه .
مثل Ps3 فت و اسلیم .
تو كامپيوتراي ديگه نه.ولي تو ويندوزاي xp,vista,seven امتحان كردم.
يه كابل يو اس بي هم عوض كردم.![]()
سلام دوستان من قراره که تا چند وقت یه PSP بگیرم الان چند وقت تواین سایت ها می چرخم هی مطلب می خونم بدتر میشه شما بگید کدوم مدل رو بگیرم فت که انگار تعطیل شده میمونه بقیه پیشنهاد دوستان چی هست ممنون سر تعثب هم نگین خواهشا
ممنون![]()
مدل فقط 3000 . کپی خور شده ( با فریم ویر 5.3 یا پایین تر )
روز اول چسب LCD و یک کیف مناسب و نرم فراموش نشود .
ممنون
ولی میشه بگید تو پکش چه چیز های هست موقع خرید چه جوری میشه فهمید که FW 5.3 یا پایینتره
اگه ورژن 5.3 بود ولی هنوز کپی خور نشده بود میشه خرید بعد کپی خورش کرد
خلاصه میشه گفت از این دست سوالات زیاد هست
راستی در مورد قیمتش بگید تو این چند وقته نزدیک تابستون هست چقدر قیمت بالاپایین میشه
و...
خلاصه هزچی که می تونه بهم کمک کنه بگید ممنون![]()
البته psp fat دست دوم هنوز پیدا میشه !
ولی تو پک معمولی psp خود پی اس پی (!) و یه بند و یه رم دقیق نمی دونم چند مگبا یه محافظ پارچه ای + شارژر + هندزفری
تو پک های دیگه هم مثلا یو ام دیو اینا
من چند روز پیش توپخونه بودم قیمت کردم 270 تومن بود اگه اشتباه نکنم .
آخه هم go رو پرسیدم هم 3000 یکیشون 270 بود یکیشون 240
به احتمال زیاد 3000 - 270 تومن بود .
موفق باشی
تو كامپيوتراي ديگه نه.ولي تو ويندوزاي xp,vista,seven امتحان كردم.
يه كابل يو اس بي هم عوض كردم.
تو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن اگه ردیف نشد ببرش بیمارستان
بقیه بچه ها نظری ندارن![]()
نسخه انگلیسی mgs peace walker منتشر شد
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمت دست دوم رو كه ندارممشكل داشته باشه يا نه بايد دقت كني ببيني پيكسل سوخته نداشته باشه دكمه هاش دروس كار كنه و از همه مهمتر اينكه دقت كن ببين پيش هاش باز شده يا نه اگه باز شده ببر بده يه تعمير كار نگاه كنه ببينه چش بوده كه بازش كردن(به نظر من بدي يكي چك كنه بهتر) و اخرين چي هيچ وقت به حرف فروشنده گوش نده به عقلت گوش بده و همه چيز رو باور نكن(مشك ان است كه خود ببويد نه انكه اعطار بگويد)
مي خواي بگيري 2000 كپي خور دائمه اما 3000كپي خور موقته كه اگر خودت بخواي حك كني كار 10 دقيقه هست
از همه مهمتر فريمور دستگاه فكر كنم 5.3 يا پايين تر باشه استادان بهتر مي دانند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)