اگه تو شهر خودت باشی میدن وگرنه که آموزشی در اصل مرخصی نداره شاید 1 بار کلن بدن
اگه تو شهر خودت باشی میدن وگرنه که آموزشی در اصل مرخصی نداره شاید 1 بار کلن بدن
کی ایشالله؟
10/19 15 روز دیگه اعزامم
دوستان يه سوال
عكس بايد 3*4 باشه؟ لباس هر رنگي بود مهم نيست فقط بايد مردونه باشه؟تو دفترچه كه اينطور نوشته ولي دوستم ميگه براي ما 2*3 بود لباسم بايد مشكي بود وگرنه عكسو پس ميفرستن پارسال اعزام شده. حالا 3*4 لباس هر رنگي بفرستم؟
موفق باشي داداشهمين زوديا مام ميايم تو ميدون
![]()
تو دفترچه که زده 3*4 ولی 2*3 هم فکر نمیکنم مشکلی باشه لباسم رنگش فرق نداره . اصلا عکسی رو نمیگیرن که بخوان پس بفرستن +10 اسکن میکنه عکسو بعد میده به خودت دفترچتم که پیش خودت میمونه.
دوستان اگه سال دیگه سربازی 2 ساله بود ارزش داره برم استخدام 5 ساله نیروی انتظامی؟
والا داداش بستگی به شرایط خودت داره
اما به نظرم اگه بتونی استخدام 5ساله ارتش یا سپاه بشی بهتره مثلا اگه پارتی داری میتونی هم بری صنایع دفاع یا قرارگاه خاتم سپاه
sent from my open source device
من همین 9/16 دفترچه پست کردم عکس هام 3*2 بود رنگی هم بود اشکالی نداره چون خود پلیس +10 سیاه سفید اسکن میکنه مشکلی نداره پلیس +10 هم 9 تومن میگیره فردای روزی که پست کردی برو پلیس +10 بگو المثنی برگ سبزم رو میخوام کد ملی رو میگی بهت میده بعد پایین صفحه زده چه تاریخی اعزامی
( عکس من با تیشرت یقه 7 بود)
Last edited by AMIR_TRUCK; 26-12-2012 at 00:38.
ارتش که فکر نکنم پیمانی نیرو بگیره ولی سپاه 3ساله نیرو میگیره که رفتن توی هردو سخته چون آشنایی ندارم ولی توی نیروی انتظامی الی ماشاالله آشنا موجوده- در مورد قرارگاه فعلا اوضاع درست و حسابی نداره چون پدر منم اونجا کار میکنه
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)