آره داداش ضعیفش کردن من خودم اولین چمپه 6300 که خریدم خا بود خیلی نرف کردنش نامردا زورشون به رنگار نمیرسه خا رو نرف میکنن اما هنوزم خا تو تاپ خوب کار میکنه خیلی مونده تا مثه اورگات یا حتی اولاف بشه
آره داداش ضعیفش کردن من خودم اولین چمپه 6300 که خریدم خا بود خیلی نرف کردنش نامردا زورشون به رنگار نمیرسه خا رو نرف میکنن اما هنوزم خا تو تاپ خوب کار میکنه خیلی مونده تا مثه اورگات یا حتی اولاف بشه
هیچی نگید که Nidalee باز ها می دونند چی شده ! خیلی خیلی Buff شده . اگه شما یه Javelin درست بزنی و بعد با سرعت میری سمت طرف و ببر می کنی و W و E و در نهایت Q میزنی . طرف 100% میمیره.
Leona با HP 4400 رو زدم با نیدا . کلا باید بتونید با هر دو حالت بازی کنید وگرنه پیک ندید که فاتحه تیم رو می خونید.
دوستان آمار رنکد خیلی خوب بود این چند روز برا من 8 دست وین رنکد پشت سر هم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نشد کامل عکس بگیرم البته یک دست دیگه بعدش بردم یک دست دیگه باختم
Last edited by last slayer; 23-06-2014 at 21:11.
دوستان یک سوال داشتم ممکنه ریوت کسانی رو ببخشه؟؟؟ آخرین دستی که بازی کردم من و دوستم تو پرومو بودیم دوستم تو پرومو برا برنز 2 و من هم تو پرومو برای برونز 3 بازی رو بعد از 8 دست برد پشت سر هم باختیم بعد در حالی که بازی کرش نشد ولی ما باختیم قشنگ بازی تموم شد اما بازی loss prevented شدیکی از افراد تیم حریفو ادد کردم ازش پرسیدم گفت 13 تا ال پی داد و وین شد میخواستم بدونم ممکنه به خاطر 8 دست وین پشت سر هم مارو بخشیده باشند
Last edited by last slayer; 24-06-2014 at 02:07.
یه جوری میگی ببخشه ،
انگار دارین " آفتاب مهتاب چه رنگه " بازی میکنین !!
دوست عزیز فک نمیکنم تو همچین شرایطی بوده باشی چون واقعا یلی سخته کاملا یک کله بیای همین طور بالا بعد قرار باشه با یه لوز فاتحت خونده بشه بعد ریوت این مدل بهت حال بده
نه این ربطی به اینکه چند تا بازی رو بردی نداره. Loss Prevented برای کسانی میاد که یا داخل بازی یا در پایان بازی سرور براشون مشکل ایجاد کرده باشه. مثلا بازی هایی که چند دقیقه قبل از آپدیت ها یا زمانهایی که Riot اعلام می کنه که سرور مشکل داره انجام میشه، یا بازی هایی که خود سرور Riot (نه خود بازیکنا) مشکل دارن و Disconnect می شن در آخر بازی Loss Prevented میدن، تمام چیزایی که بدست آوردید از جمله IP یا XP یا حتی LP به اکانت اضافه میشه فقط باختت حساب نمیشه.
Agha in patch 4.10 cheghad erad dare, makhsusan to dc. Har 4ta bazi hadeaghal too 2tash yeki dc mishe team be fana mire.
درسته دلیل loss prevented رو میدونم ولی سرور کرش نشد ینی تا آخر بازی تقریبا بدون مشکل تموم شد ینی جز منو دوستم که لگ داشتیم یکم که اونم مال نت ایران بود کسی دیگه ای حداقل درباره ی لگ چیزی نمیگفت
چه ربطی به پچ داره.نت ایران پکیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)