تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1270 از 4105 اولاول ... 27077011701220126012661267126812691270127112721273127412801320137017702270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,691 به 12,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مام رفتيم امروز دفترچرو گرفتيم فعلا 1500 تومن گرفتن آخه آدم ميخاد بره سربازيم بايد پول بده حالا يه 8 تومنم مونده آره؟ يكي پول نداشته باشته سربازي نبايد بره!!!
    راستي بايد دكتر رفت؟ واكسنو از الان ميشه زد؟ بايد رسيدشو قبل فرستادن دفترچه داد؟
    ممنون دستان واسه كمكاتون

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من جند روز پیش رفتم ستاد نزاجا (لویزان) برای انتقالیم. (تازه امریه مونو دادن - اعزام 1/8 بودم)
    افتادم مرکز آموزش تکاور لشگرک - رسته کامپیوتر (ارشد کامپیوتر دارم)
    تونستم یه نامه انتقالی بگیرم که سربازیمو بیام تو ستاد نزاجا. (خودشون گفتن نامه درخواست بنویس، ما یه نفر میخوایم، میگیریمت)
    گفتن 10 الی 20 روز دیگه نامه رو میزنیم برای یگانت و انتقالیت درست میشه.

حالا سوالاتی که دارم:
    1. حتماً با انتقالی موافقت میشه؟ یا ممکنه یگانم موافقت نکنه و منتقل نشم؟؟؟ (با توجه به اینکه نامه انتقلیم مهر اجرا شود جانشین مدیر منابع انسانی نزاجا داره !)
    2. اگه موافقت کنن، چند روز بعد از موافقت میتونم برم یگان جدید؟ یا باید 2 ماه صبر کنم که سری جدید سربازا بیان جای من؟؟؟ !!!
    3. *** به صورت اتفاقی یه نفر آشنا هم پیدا کردم برای انتقال به یه جای بهتر و نزدیکتر، اگه فردا، پسفردا اونم اقدام کنم، مشکلی پیش نمیآد؟؟؟ قاطی نشه یهو بیفتم خاش :| !!! یا باید صبر کنم انتقال اولم درست بشه، بعد اونو اقدام کنم؟
    4. کلاً چند بار میشه انتقالی گرفت؟؟؟ میتونم انتقالی بگیرم اونجا، بعد 2 ماه بعد انتقالی بگیرم برای جای دیگه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد انتقالی دارید راهنمایی کنید
    Last edited by omidox; 25-12-2012 at 12:01.

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

مام رفتيم امروز دفترچرو گرفتيم فعلا 1500 تومن گرفتن آخه آدم ميخاد بره سربازيم بايد پول بده حالا يه 8 تومنم مونده آره؟ يكي پول نداشته باشته سربازي نبايد بره!!!
    راستي بايد دكتر رفت؟ واكسنو از الان ميشه زد؟ بايد رسيدشو قبل فرستادن دفترچه داد؟
    ممنون دستان واسه كمكاتون
    من که 9 تومن دادم
    دکتر میری برا معاینه, واکسنم بله میتونی بری بزنی این دیگه رایگانه

4. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AMIR_TRUCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان من افتادم پادگان اموزشی امام رضا (ع) همون 04 بیرجند نزاجا چه جور جاییه؟
    Last edited by AMIR_TRUCK; 25-12-2012 at 15:50.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من جند روز پیش رفتم ستاد نزاجا (لویزان) برای انتقالیم. (تازه امریه مونو دادن - اعزام 1/8 بودم)
    افتادم مرکز آموزش تکاور لشگرک - رسته کامپیوتر (ارشد کامپیوتر دارم)
    تونستم یه نامه انتقالی بگیرم که سربازیمو بیام تو ستاد نزاجا. (خودشون گفتن نامه درخواست بنویس، ما یه نفر میخوایم، میگیریمت)
    گفتن 10 الی 20 روز دیگه نامه رو میزنیم برای یگانت و انتقالیت درست میشه.

حالا سوالاتی که دارم:
    1. حتماً با انتقالی موافقت میشه؟ یا ممکنه یگانم موافقت نکنه و منتقل نشم؟؟؟ (با توجه به اینکه نامه انتقلیم مهر اجرا شود جانشین مدیر منابع انسانی نزاجا داره !)
    2. اگه موافقت کنن، چند روز بعد از موافقت میتونم برم یگان جدید؟ یا باید 2 ماه صبر کنم که سری جدید سربازا بیان جای من؟؟؟ !!!
    3. *** به صورت اتفاقی یه نفر آشنا هم پیدا کردم برای انتقال به یه جای بهتر و نزدیکتر، اگه فردا، پسفردا اونم اقدام کنم، مشکلی پیش نمیآد؟؟؟ قاطی نشه یهو بیفتم خاش :| !!! یا باید صبر کنم انتقال اولم درست بشه، بعد اونو اقدام کنم؟
    4. کلاً چند بار میشه انتقالی گرفت؟؟؟ میتونم انتقالی بگیرم اونجا، بعد 2 ماه بعد انتقالی بگیرم برای جای دیگه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد انتقالی دارید راهنمایی کنید
    ما یه رفیق ستواندو رسته رایانه داشتیم همین اخیر ، آموزشی 06 بود یگان هم افتاد همونجا
    بعد کلی دویید دنبالش امریه انتقالی گرفت اومد ستاد نزاجا
    بعدش هم دوباره دویید انتقالی گرفت اومد اداره بهداشت نزاجا بعد تقسیم شد یکی از بیمارستانهای داخل تهران
    خلاصه الان داره کیف میکنه !!

ربطی به سری جدید افسرا نداره انتقالی هر موقع نامه ات رو بزنن و فرمانده فعلی لشگرک امضا کنه بهت مهلت میدن برای معرفی به یگان جدید
    به نظر من اول شما برای انتقال به ستاد صبر کن بعدش برای محل جدید اقدام کن

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستان تو فرم شماره 2 که مربوط به واکسیناسیون و معاینه اولیه هست، وقتی به درمانگاه مراجعه میکنیم علاوه بر واکسن ، قسمت معاینه اولیه رو هم تکمیل میکنن یا باید به پزشک دیگه ای مراجعه کنیم؟
    همه این معاینات رو انجام میدن؟! اینجوری که به نظر چند روز طول میکشه!!
    کلا اگه یه توضیحی راجع به روند این معاینه و واکسن بدید ممنون میشم
    Last edited by MCSE MAN; 25-12-2012 at 15:17.

داره خودمونی میشه AMIR_TRUCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان تو فرم شماره 2 که مربوط به واکسیناسیون و معاینه اولیه هست، وقتی به درمانگاه مراجعه میکنیم علاوه بر واکسن ، قسمت معاینه اولیه رو هم تکمیل میکنن یا باید به پزشک دیگه ای مراجعه کنیم؟
    همه این معاینات رو انجام میدن؟! اینجوری که به نظر چند روز طول میکشه!!
    کلا اگه یه توضیحی راجع به روند این معاینه و واکسن بدید ممنون میشم
    بله هر درمانگاهی که واکسن واسه مشمولین میزنه معاینه هم داره من دفترچه رو صبح خریدم ظهر رفتم درمانگاه بعد درمانگاه رفتم پلیس +10 پست کردم
    هیچ معاینه ای هم نمیکنه فقط بهت میگم سالمی میگی اره همش رو تیک سالمی میزنه بعد قد وزن گروه خونی رو میپرسه که گروه خونی رو ندونی میفرستت یه جایی توی همون درمانگاه یه 2 یا 3 تومن میدی ازت ازمایش گروه خونی میگیره بعد جواب رو میبری پیش همون دکتر مهر میزنه برو به سلامت کلا زدن واکسن با معاینه 20 دقیقه نمیشه
    Last edited by AMIR_TRUCK; 25-12-2012 at 15:38.

10. 2 کاربر از AMIR_TRUCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض کسانی که برای تعویض کارت پایان خدمت اقدام کردند

سلام. از دوستانی که کارت پایان خدمتشون مال سال 85 به بعده و برای تعویضش با کارت هوشمند اقدام کردند، کسی هست که کارت هوشمندش به دستش رسیده باشه؟
    من الان نزدیک 2 ماه و اندی میشه که اقدام کردم، ولی هیچ خبری از کارتم نیست.
    دوستایی داشتم که کارت معافیت داشتند و کارت هوشمندشون خیلی سریع به دستشون رسیده. ولی از کسایی که مثل خودم کارت پایان خدمت داشتند خبری ندارم.
    پلیس بعلاوه10 که رفتم، گفت کارتت چاپ نشده.
    کسی خبری نداره چقدر طول میکشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها تو اموزشی تطیلات رسمیو مرخصی میدن؟؟؟
    من 06 ارتش هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.کسی در مورد مامور شدن وظیفه ها توی ارتش چیزی میدونه یا شنیده؟میشه مامور شد؟ اگه اطلاعات بدین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •