تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1270 از 2199 اولاول ... 2707701170122012601266126712681269127012711272127312741280132013701770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,691 به 12,700 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوستانبه تازگی با مشکلات زیادی با پارس انلاین روبرو شدم، فکر میکنم سرویس من مبتلا به حجم دزدی شده! میدونم که وایمکس هم ممکنه خیلی عالی نباشه ولی امیدوارم از شر این حجم دزدی راحت شم.سرویس پارس انلاین یه هفته دیگه تموم میشه،اهل دانلود شبونه نیستم و از سرعت 512 فعلی راضی هستم،سایت مبین نت رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم:1- خرید قسطی سرویس 512 بیست گیگ یکساله با مودم swc 9100 که تو عکسش سه تا آنتن داره، حدودا 320 تومن میشه(105 نقد و 10 قسط بیست تومنی)2-خرید طرح ویژه 512 بیست گیگ با مودم داخلی (نمیدونم این طرح ویژه فعال هست؟) حدودا 260 تومن میشهالف:کدومیکی رو پیشنهاد میدین؟ یا انتخاب بهتر دیگه هست؟ب:این مودمی که تو طرح قسطی میدن ظاهرا با مودمی که تو طرح ویژه میدن تفاوت داره، قویتره یا ضعیف تر؟ مرسی
    با احترام به نظر کلیه ی دوستان، باید بگم برای کسی که زیاد جابجایی داره (مثل خودم)، وایمکس واقعاً گزینه ی خوبیه (به شرط کیفیت سرویس). برای من ADSL در حکم پول هدر دادنه، چون ممکنه خیلی وقتا خونه نباشم ازش استفاده کنم. شما اگر زیاد جابجایی داری، حتماً وایمکس رو امتحان کن. به نظر من مودم رو به همراه یکی از طرح های ماهانه انتخاب کن. طرح های ویژه ی سالانه جالب نیستن.
    اگر هم زیاد جابجایی ندارین، احتمالاً ADSL مناسب تره، مخصوصاً که خرید حجم اضافه در مبین نت خیلی غیرمنصفانه در نظر گرفته شده. البته سابقاً برای کلیه ی سرویس ها 5 تومن بود، اما الان تا 12 تومن هم میرسه. ایرانسل هم حجم اضافه ش برای کلیه سرعت ها حدود 6 تومنه.

2. 4 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام رفقا.کسی هست طرح نامحدود 1 مگ با ضریب اشتراک 1 به 10 داشته باشه و سرعت اسمیو بگیره؟(گفتم شاید با مودم بیرونی بشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام رفقا.کسی هست طرح نامحدود 1 مگ با ضریب اشتراک 1 به 10 داشته باشه و سرعت اسمیو بگیره؟(گفتم شاید با مودم بیرونی بشه)
    خودت حساب کن دگه وقتی‌ ۱ به ۱۰ باشه سرعت دنلودت باید حداکثر ۶۳ کلیو بایت باشه اونم نامحدود که دگه میگن داغونه اصلا دنبالش نرو فک کنم ۱۰ کیلوبیت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این عامل فروش تو منطقه ما می گه اگه تو طرح ویژه (یک ساله با 25 گیگ ) شما 25 گیگ رو زود تموم کنی باید گیگ (حجم) بخری .

مگه نمی شه طرح رو عوض کرد رفت به یه طرح دیگه . ؟؟؟ یا اینکه باید گیگ بخریم تا یک سال

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خودت حساب کن دگه وقتی‌ ۱ به ۱۰ باشه سرعت دنلودت باید حداکثر ۶۳ کلیو بایت باشه اونم نامحدود که دگه میگن داغونه اصلا دنبالش نرو فک کنم ۱۰ کیلوبیت باشه
    نه آقاجان، حداکثر سرعت دانلود در سرویس 1 مگابیت یک به ده، همون 128 کیلوبایته، منتهی به شرط نبودن سایر کاربران. اگر همگی حضور داشته باشن (که ظاهراً دارن) در اینصورت سرعت دانلود هر نفر 12.8 کیلوبایت خواهد بود. یعنی شما اگر قصد شکایت داشته باشی، باید حتماً سرعت دانلودت زیر این سرعت باشه، وگرنه حق شکایت نداری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستانبه تازگی با مشکلات زیادی با پارس انلاین روبرو شدم، فکر میکنم سرویس من مبتلا به حجم دزدی شده! میدونم که وایمکس هم ممکنه خیلی عالی نباشه ولی امیدوارم از شر این حجم دزدی راحت شم.سرویس پارس انلاین یه هفته دیگه تموم میشه،اهل دانلود شبونه نیستم و از سرعت 512 فعلی راضی هستم،سایت مبین نت رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم:1- خرید قسطی سرویس 512 بیست گیگ یکساله با مودم swc 9100 که تو عکسش سه تا آنتن داره، حدودا 320 تومن میشه(105 نقد و 10 قسط بیست تومنی)2-خرید طرح ویژه 512 بیست گیگ با مودم داخلی (نمیدونم این طرح ویژه فعال هست؟) حدودا 260 تومن میشهالف:کدومیکی رو پیشنهاد میدین؟ یا انتخاب بهتر دیگه هست؟ب:این مودمی که تو طرح قسطی میدن ظاهرا با مودمی که تو طرح ویژه میدن تفاوت داره، قویتره یا ضعیف تر؟ مرسی
    داداش اگه دانلود نداری 128 شش ماهه 12 گیگ بگیر.... باور کن صفحات رو هم خیلی زود لود میکنه
    نظر شخصی من این هست که شما ADSL رو داشته باشید.

از نظر قیمت و مشکلات وایمکس بگیر تا ... ؛ شما اگر شرکت اینترنتی خودتون رو عوض کنید بازهم به نظر من کاملا ارجحیت داره به گرفتن وایمکس.
    تایید میشه... به تازگی مکس نت نا محدود 3 ماهه فک کنم 30 یا 40 تومن بود گذاشته
    مخابرات هم خوبه
    خط رو از دست نده
    با احترام به نظر کلیه ی دوستان، باید بگم برای کسی که زیاد جابجایی داره (مثل خودم)، وایمکس واقعاً گزینه ی خوبیه (به شرط کیفیت سرویس). برای من ADSL در حکم پول هدر دادنه، چون ممکنه خیلی وقتا خونه نباشم ازش استفاده کنم. شما اگر زیاد جابجایی داری، حتماً وایمکس رو امتحان کن. به نظر من مودم رو به همراه یکی از طرح های ماهانه انتخاب کن. طرح های ویژه ی سالانه جالب نیستن.
    اگر هم زیاد جابجایی ندارین، احتمالاً ADSL مناسب تره، مخصوصاً که خرید حجم اضافه در مبین نت خیلی غیرمنصفانه در نظر گرفته شده. البته سابقاً برای کلیه ی سرویس ها 5 تومن بود، اما الان تا 12 تومن هم میرسه. ایرانسل هم حجم اضافه ش برای کلیه سرعت ها حدود 6 تومنه.
    ممنون دوستان عزیز
    خوب من جابجایی زیادی ندارم،ظاهرا بهتره با یه ISP جدید چند ماهی کار کنم،اگه این مشکل حجم حل شد به همین اکتفا می کنم، مخابرات رو هم قبل از پارس آنلاین داشتم و راضی نبودم...متاسفانه این پارس آنلاین در عرض همین چند روز(از عید غدیر) یک گیگ حجم کم کرده درصورتیکه فقط وب گردی داشتم(بدون هیچ دانلودی)، اونم فقط وقتی از سر کار خونه میام!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوستان عزیز
    خوب من جابجایی زیادی ندارم،ظاهرا بهتره با یه ISP جدید چند ماهی کار کنم،اگه این مشکل حجم حل شد به همین اکتفا می کنم، مخابرات رو هم قبل از پارس آنلاین داشتم و راضی نبودم...متاسفانه این پارس آنلاین در عرض همین چند روز(از عید غدیر) یک گیگ حجم کم کرده درصورتیکه فقط وب گردی داشتم(بدون هیچ دانلودی)، اونم فقط وقتی از سر کار خونه میام!
    داداش من روزی 1 گیگ وبگردی دارم!!!!!!
    دست کم نگیر.... همون مکس نت 128 3 ماهه نا محدودو بگیر

9. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این سوال بالای من هم یادتون نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این سوال بالای من هم یادتون نره
    نه عزیز هر وقت بخوای میتونی طرحو عوض کنی... شما زیاد به اینا گوش نکن

12. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

قیمه جان قبلاً که امکان تغییر طرح قبل از پایان طرح فعلی بود، الانو نمی دونم. زنگ بزن بپرس: 83869999
    Last edited by امیر انصاری; 10-11-2012 at 23:52.

14. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •