آقا اين برنامه خيلي توپه تو زمينه بي بيث كد آدم راحت كرده اون 2 مگابايتي هم دانلود كردنش الكيه همين 198 كيلو بايتي هم راحت تره هم تنظيم نميخواد حتما بگيريدش پدرام جان از شما هم ممنون كه زحمتش را كشيدين
آقا اين برنامه خيلي توپه تو زمينه بي بيث كد آدم راحت كرده اون 2 مگابايتي هم دانلود كردنش الكيه همين 198 كيلو بايتي هم راحت تره هم تنظيم نميخواد حتما بگيريدش پدرام جان از شما هم ممنون كه زحمتش را كشيدين
خواهش ميكنم.به نام اونها تمام نشه.كلي فسفر سوزوندم تا اصلاح كردم و اين 198 كيلويي را دادم بيرون
=====================
فوريييييييييييييييييييييي
تو ورلد 11 من سيتر الكس شدم.دارم همسايه 5000 امتيازيش را كه اذيتش ميكرد نوبل ميكنم.متاسفانه اين الكس يك انبار بدون اهن بهم تحويل داده.براي همين هر كسي زير 18 ساعت فاصله دارد لطفا هر چي ميتواند اهن بفرستد.از بقيه منابع هم كمي لازم دارد. من چون سيترم نميتوانم چيزي ارسال كنم
مختصات IRAN (412|487) K44
اصلا این برنامه چیه ؟
Last edited by Hаnnibal_ir; 19-12-2007 at 21:04.
سلام دوستان اين مشاوره ميخوام بكنم
خوب من الان به نبل من رسيدم ميخوام يك جا نوبل كنم
خوب بگيد ببينم تا مرحله اول بايد چه كار كرد
البته من الان يك اسب فرستادم تا يك سري اطلاعات از طرف بگيرم بعد كارش يك سره كنم!
من هرچي فكر مي كنم يادم نمياد چنين پستي داده باشم
تازه امضام هم زير اون نيست
,ويرايشش نميتونم بكنم انگار برا من نيست تازه من تو اون زماني كه اين پست زده شد تو قسمت لپ تاپ بودم![]()
Last edited by Hannibal_ir; 19-12-2007 at 21:06.
خوب تا اونجايي كه فهميدم
فعلا نوبل من اصلا نداره
2-1000 تا شنشير زن داره
3- 400 نيزه انداز
4- پويت ها زده 1200
به نظر شما حمله كنم يا خير من خودم الان تفيريبا 30000 پويت دارم با 1 نوبل من همه نوع تجهيزات هم دارم
من اصلا یادم نمیاد
این کیه ؟![]()
ااااااااااااااااااااااااا ا باور نكردنيه يعني اين
بچه ها من مورالم خیلی پایینه
میترسم یکی نوبل من فرستاده باشه
باید چی کار کنم؟
اون برنامه هم چیه گذاشتید؟
ببین ازتک توی کدوم ورلدی؟12؟به نظرم اول خودتو کامل قوی کن بعدش شروع کن به نوبل.1200 امتیاز ارزش نوبل نداره اصلا.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)