تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1270 از 2376 اولاول ... 27077011701220126012661267126812691270127112721273127412801320137017702270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,691 به 12,700 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كميته بين الملل باشگاه درباره «فابيو بالا» تصميم مي گيرد

موضوع جذب فابيو بالا ، اين روزها سوژه نخست تيم فوتبال استقلال است. در حالي كه مهاجم اول تيم فوتبال استقلال اين روزها خوب گل مي زند ، مسئولان باشگاه به دنبال جذب مكمل آرش برهاني هستند. در همين خصوص واعظ‌ آشتياني گفت:‌در صورت تاييد كميته روابط بين‌الملل استقلال در خصوص جذب فابيو بالا اقدام مي‌كنيم.مديرعامل باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) با اشاره به شرايط جذب بازيكن برزيلي براي اين تيم گفت : سرمربي تيم نظر نهايي خود را درباره فابيو بالا به استقلال اعلام كرده و درصدديم تا بعد از طي مراحل تكميلي مربوط به ويژگي ها و توانايي هاي فني اين بازيكن ، نسبت به قرارداد با وي اقدام كنيم. وي ادامه داد:درباره شرايط بازي اين بازيكن ، تمامي امور مربوط به پيگيري اين موضوع به كميته روابط بين الملل باشگاه ارجاع داده شده است تا تمامي مسايل اين بازيكن اعم از موارد فني و سلامت به طور كامل مورد بررسي قرار گيرد . در صورت تاييد نهايي كميته بين الملل، استقلال در خصوص جذب اين بازيكن اقدام خواهد كرد.آشتياني در خصوص برنامه‌هاي اين باشگاه براي ليگ قهرمانان آسيا خاطرنشان كرد: هم اكنون در حال برنامه ريزي براي اين بازي ها هستيم. همچنين قرار است تا جلساتي تخصصي در همين رابطه را طي هفته جاري برگزار كنيم تا با آمادگي كامل در مسابقات شركت كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويي:اعتراض به داوري از خصلت‌هاي من است

اميرقلعه نويي در حالي که از نتيجه کسب شده در بازي امروز مقابل سايپا و پيروزي 2-0 تيمش خوشحال بود،گفت:خدا را شکر که به سه امتياز اين ديدار دست پيدا کرديم. نيمه نخست اين بازي در اندازه هاي ليگ يک بود،اما در نيمه دوم به بازي سرعت داديم و توانستيم با پيدا کردن فضاهاي لازم و همچنين استفاده از فرهد مجيدي گلزني کنيم.
    وي افزود:يکي از مشکلات استقلال اين است که وقتي از حريف پيش مي افتيم،بازيکنان اشباع مي شوند و اين مساله کمي برايمان مشکل ساز است.
    سرمربي استقلال همچنين درخصوص اعتراض هاي مکررش به داوري با خنده گفت:اعتراض به داوري از خصلت هاي من است.
    او درباره حرکت سياوش اکبرپور در پايان بازي اظهار داشت:بايد 24 ساعت بگذرد و من آرام شوم.پس از آن با او صحبت خواهم کرد تا ببينم مساله چه بوده است.
    قلعه نويي درخصوص از دست رفتن عنوان قهرماني نيم فصل گفت:به تيم قهرمان نيم فصل جامي تعلق نمي گيرد و هدف ما قهرماني در پايان رقابت ها مي باشد.
    او درخصوص سايپا عنوان داشت:سايپا تيم پرمهره اي است.تيمي که شريفي نسب،انصاري فر و رزاقي راد را روي نيمکت ذخيره هاي دارد،مشخص است که نفرات شاخصي را در اختيار دارد.فکر مي کنم آنها به لحاظ بدني کم آوردند.
    وقتي به سرمربي آبي پوشان اين نکته گفته شد که استقلال در نيم فصل دوم 9 بازي خارج از خانه دارد،او اظهار داشت:براي تيمي که بخواهد قهرمان شود،اين مسائل اهميتي ندارد.
    قلعه نويي درخصوص"فابيو بالا" نيز گفت:بنده نظر فني خود را به مديرعامل داده ام و منتظر تاييد اين بازيکن از نظر پزشکي هستم.
    او در پايان عنوان داشت:جام جهاني از اهميت بالايي برخوردار است.بايد قداست علي دايي را حفظ کنيم و همه در خدمت به تيم ملي کشورمان آماده باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منتخب پرسپوليس و استقلال به ديدار تيم ملي مي‌رود

روز گذشته در محل سازمان تربيت بدني جلسه اي بين علي آبادي، ساور، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسوليس، علي اميري معاون باشگاه استقلال و مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال تشكيل شد تا در خصوص پيشنهاد سازمان تصميم گيري شود.
    علي آبادي به اين دو تيم و تيم ملي پيشنهاد داد به مناسبت عيد سعيد غدير خم و عيد ولايت بازي دوستانه اي بين منتخب تيم هاي پرسپوليس و استقلال با تيم ملي برگزار شود كه اين پيشنهاد با موافقت فدراسيون فوتبال و دو باشگاه مواجه شد.
    با توجه به اين پيشنهاد، دو تيم سرخابي در قالب يك تيم و با پيراهن هاي به رنگ قرمز و آبي و با مربيگري مشترك امير قلعه نويي و افشين پيرواني، روز 27 آذر مصادف با عيد غدير مقابل تيم ملي ايران قرار مي گيرند.
    قرار است عوايد اين مسابقه به ايتام پرداخت شود.
    ملي پوشان دو تيم پرسپوليس و استقلال نيز در تيم منتخب به كار گرفته خواهند شد.
    روز گذشته برگزاري اين مسابقه كه براي اولين بار برگزار مي شود، تصويب شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برهانى: سایپا حرفى براى گفتن نداشت

آرش برهانى مهاجم تیم استقلال تهران با گلزنى مقابل سایپا یک بار دیگر توانایى خود را اثبات کرد و براى رسیدن به مقام آقاى گلى کاندید شد، برهانى در مقابل سایپا بازى خوبى از خود به نمایش گذاشت و در یک صحنه هم نزدیک بود روى یک حرکت نمایشى ، زننده یک گل زیبا باشد که با خوش شانسى سایپایى ها به بدن میرزاپور برخورد کرد. با آرش برهانى پس از پیروزى تیمش همصحبت شدیم که مى خوانید.
    • از نتیجه راضى هستى؟
    - بله، نتیجه خوبى کسب کردیم این ۳ امتیاز حق ما بود و باید با گل هاى بیشترى به پیروزى مى رسیدیم.
    • در نیمه اول استقلال زیاد برنامه مناسبى نداشت ، نظر شما چیست؟
    - ما برنامه داشتیم اما همیشه تیم هایى که در مقابل استقلال به بازى بسته روى مى آورند بازى استقلال هم خراب مى شود در نیمه دوم سایپایى ها از لاک دفاعى درآمدند و این فرصت مناسبى شد براى استقلالى ها که راه نفوذ به دروازه سایپا را پیدا کنند.
    • در مورد گلزنى خودت بگو؟
    - خوشحالم که باز هم توانستم زحمات سایر بازیکنان را به نتیجه برسانم، این گل ماحصل تلاش بقیه بود و از اینکه در پیروزى استقلال سهم داشتم بسیار خوشحالم، من مى توانستم ۲ گل دیگر هم بزنم اما متأسفانه بدشانس بودم و امیدوارم در بازى هاى بعدى بیشتر از فرصت ها سود ببرم.
    • در مورد تیم ملى حرفى ندارى؟
    - امیدوارم خیلى زود به لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملى برسم من تلاشم را مى کنم و دعا مى کنم مزد تلاش هایم را بگیرم.
    • سایپا را چطور ارزیابى مى کنى؟
    - سایپا حریف خیلى خوبى بود آنها در نیمه اول با بازى تدافعى و ضدحملاتى که انجام دادند توانستند دروزاه شان را بسته نگه دارند اما در نیمه دوم مغلوب حملات استقلال شدند و فکر مى کنم آنها اگر بد بازى مى کردند بیش از ۴ گل مى خوردند. آنها حرف خاصى براى گفتن نداشتند و تلاش کردند که بازنده نباشند.
    • در مورد حرکت شریفى نسب؟
    - حرف خاصى ندارم شاید حواسش نبوده، هرچه هست خودش مى داند و خداى خودش.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    اميرآبادي: سايپا در نيمه اول بسته بازي كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: به دليل اينكه سايپا در نيمه اول بازي بسته‌اي را به نمايش گذاشت، خوب نبوديم.

مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره ديدار روز گذشته مقابل سايپا اظهار داشت: به غير از نيمه اول، بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و همين كه توانستيم سه امتياز را كسب كنيم، ارزش دارد.
    وي ادامه داد: در نيمه دوم با توجه به راهكارهايي كه مربيان ارائه كردند، توانستيم از بازي بسته سايپا خود را خلاص كنيم و به نتيجه دلخواه خود برسيم. دنبال قهرماني هستيم و به هدفمان هم مي رسيم.
    اميرآبادي با بيان اينكه اين پيروزي 15 امتياز ارزش داشت، گفت: با توجه به اينكه تيم هاي بالاي جدول نتوانستند امتياز بگيرند، اين برد براي ما خيلي خوب و با ارزش بود. شايد تيم ما مثل هميشه نبود؛ اما هميشه قرار نيست يك تيم هيجان آور بازي كند و ببرد.
    اين بازيكن با بي حاشيه خواندن خود در ارتباط با اينكه هيچگاه در مورد نيمكت نشيني حرف نزده است، خاطر نشان ساخت: چندين سال است در ليگ برتر بازي مي كنم و به اندازه كافي شناخته شده هستم كه نخواهم حرفي بزنم. براي بازي احتياجي به اين ندارم كه در روزنامه ها حرف هايم را بزنم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

منتخب پرسپوليس و استقلال به ديدار تيم ملي مي‌رود
    خیلی جالب میشه..
    من اگه تهران بودم حتماً واسه این بازی میرفتم..
    از این بازیا باید بیشتر بذارن تا هوادارهای این دو تیم به هم نزدیکتر بشن..
    خیلی در حق این دو تیم ظلم شده و جایگاهشون رو ازشون گرفتن. من که خیلی از این بازی استقبال میکنم..

دو تيم سرخابي در قالب يك تيم و با پيراهن هاي به رنگ قرمز و آبي و با مربيگري مشترك امير قلعه نويي و افشين پيرواني، روز 27 آذر مصادف با عيد غدير مقابل تيم ملي ايران قرار مي گيرند.
    طرح پیراهنشون هم جالب میشه..
    موندم قلعه نویی و پیروانی میتونن با هم بسازن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شانسته دیگه علیرضا..
    ولی یه بار یه چیزی بهت گفتم، یادته ؟ مطمئن باش بازی رو پر گل میبریم

یادمه چی گفتی.
    نمی دونم شاید هم راست بگی این هفته هم بازی با داماش را ندیدم استقلال کولاک کرد.
    بازی با پاس را هم فقط تونستم اخرهاش را با انداختن خودم توی یک بمبگاه ببینم که اون را هم استقلال ترکوند!
    خدایش اگر استقلال این هفته بالای 6 تا گل زد دیگه بازیهاش را نمی بینم
    من از رادیو هم چیز زیادی سرم نمیشه یه مدت پیش هرکاری کردم نتونستم این رادیو ورزش را بیارم!
    کسی فرکانس رادیو ورزش را میدونه؟
    ==========

شريفي نسب: بازيكن استقلال تمارض كرد

هافبك تيم سايپاي كرج گفت: درصحنه‌اي كه همه تصور مي‌كردند بازيكن استقلال دچار مصدوميت شده قاطعانه مي‌گويم تمارض صورت گرفته است.
    اميد شريفي نسب با اشاره به اينكه به اصل بازي جوانمردانه اعتقاد دارد، افزود: فدراسيون فوتبال كميته انظباطي دارد و چنانچه من دچار اشتباه و يا قصوري شده باشم بطور حتم در اين ارتباط مناسب‌ترين تصميم را اتخاذ خواهد كرد.
    وي افزود: ديدار امروز در نيمه اول به لحاظ فني كيفيت خوبي نداشت و آن طور كه بايد دو تيم فوتبال خوبي را ارايه نكردند .
    شريفي نسب تاكيد كرد: با اين باخت چيزي تغيير نكرد، تا پايان فصل زمان زيادي باقي است، از اينرو تمام سعي وتلاش خود رابراي بهتر شدن انجام خواهيم داد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

یه مطلب دیگه راجع یه این بازی..
    اگه منتخب استقلال و پرسپولیس با تیم ملی بازی کنن که تیم ملی ... میشه

علیرضا، ممنون بابت خبرهایی که میذاری..

جدول گلزنان

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم شاید هم راست بگی این هفته هم بازی با داماش را ندیدم استقلال کولاک کرد.
    بازی با پاس را هم فقط تونستم اخرهاش را با انداختن خودم توی یک بمبگاه ببینم که اون را هم استقلال ترکوند!
    من از رادیو هم چیز زیادی سرم نمیشه یه مدت پیش هرکاری کردم نتونستم این رادیو ورزش را بیارم!
    کسی فرکانس رادیو ورزش را میدونه؟
    ببينيم اين هفته چکار ميکنه ؟

گرفتن راديو ورزش هم کاري نداره که !

فرکانسش 102.5 MHzروي موج FM

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

از این کارا نکنیا..
    حرفت رو پس بگیر علیرضا، چون قراره یه 8 تا دیگه بزنه

فرکانس رادیو ورزش :
    رادیو ورزش باند fm فرکانس 2/97

چکش کن، مطمئن نیسم. تو اینترنت سرچ کردم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •